pestritu Postat Septembrie 18, 2018 Share Postat Septembrie 18, 2018 Exista Aprilisti dornici pentru a organiza o intrunire de toama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 Exista Aprilisti dornici pentru a organiza o intrunire de toama? dan.c ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 ) Si vin cu cea de circuit pe platforma, ca nu e inmatriculata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 ) Si vin cu cea de circuit pe platforma, ca nu e inmatriculata. cu alfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Septembrie 19, 2018 Share Postat Septembrie 19, 2018 Eu cu Dan(rsv2), Moise(rsv1), Paul(tuono1), Valentin(Falco) si inca 3-4 trompete stricacioase cred ca reprezentam 50%+1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 Oare se potriveste pe dacie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeph Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 (editat) Probabil functioneaza mai bine ca asta. Editat Septembrie 20, 2018 de Xeph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 Ce faină e bascula aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incult Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Eu cu Dan(rsv2), Moise(rsv1), Paul(tuono1), Valentin(Falco) si inca 3-4 trompete stricacioase cred ca reprezentam 50%+1 Vin si eu cu un Tuono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeph Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Eu cu Dan(rsv2), Moise(rsv1), Paul(tuono1), Valentin(Falco) si inca 3-4 trompete stricacioase cred ca reprezentam 50%+1 Eu si Dan venim cu trenu si va aratam poze dp telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Septembrie 22, 2018 Share Postat Septembrie 22, 2018 Caut motor de rsv gen a 2 a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 22, 2018 Share Postat Septembrie 22, 2018 Caut motor de rsv gen a 2 a Singurul model din tara la ora actuala e si aici si pe olx la 2600 de iepuroi ). Cred ca nu iti ia mult sa gasesti anuntul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Septembrie 22, 2018 Share Postat Septembrie 22, 2018 Bro, eu caut doar propulsorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 22, 2018 Share Postat Septembrie 22, 2018 Opa. N am citit atent. Sunt curios daca vei gasi in ro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 Opa. N am citit atent. Sunt curios daca vei gasi in ro... Opa. N am citit atent. Sunt curios daca vei gasi in ro... Opa. N am citit atent. Sunt curios daca vei gasi in ro... Slabe șanse, a fost anul trecu unul si a ajuns la un coleg de forum. Pt gen 1 am eu unul de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 astia cu italiencele stau cu 2....de frica )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 Știu ca e greu, am găsit în UK. Probabil ca îl iau de acolo sau pot sa mi aduc doar cilindrul cu tot cu valve. Ma gândesc încă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Septembrie 25, 2018 Share Postat Septembrie 25, 2018 astia cu italiencele stau cu 2....de frica )) Sunt atat de Racing incat este o idee buna sa ai un motor de rezerva in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Știu ca e greu, am găsit în UK. Probabil ca îl iau de acolo sau pot sa mi aduc doar cilindrul cu tot cu valve. Ma gândesc încă. Slabe sanse sa gasesti unu in mintile lui si la pret decent in RO. De fapt slabe sanse sa gasesti unu' oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Am găsit motor în Italia, m-au ajutat familia Biriș, acum aștept sa ajungă în România. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeph Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Toba va ajunge la colegul Xeph. Mai trebuie doar ridicata. A vazut un prieten poza cu toba pe motoreta de la distanta si m-a intrebat daca am pus o toba de pe Dacie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 Ba, nu am facut si noi o poza cu Apriliile aliniate. Poate apare vreuna de pe circuit cand ma depaseai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeph Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 E ce ma asteptam de la o toba stock, merge ok aprilica dar mult prea silentioasa si grea, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 te trage in jos boss la secunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate