plescoi rulz Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 am iesit ieri la una scurta, noroi cat cuprinde, final fericit, noroc cu Nea Tudor carutzasul... poze mai tarziu ca sunt pe telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 (editat) am iesit ieri la una scurta, noroi cat cuprinde, final fericit, noroc cu Nea Tudor carutzasul... poze mai tarziu ca sunt pe telefon Iata si pozele.Formula: Ce s-a mai gasit din Bktmw- Plescoi, Guy_ana, Taxi. Robbye si-a muscat degetele de ciuda, ca dupa ce a montat juma de ora la rotile de noroi, avea pana si nu vroia nimeni sa i-o rezolve. Asa ca.... Am inceput cu traversarea Argesului prin locuri nepermise ocazie cu care mi-am botezat si eu pantalonii de la Mosu` Iata si cateva noroaie pe undeva, in drum spre Facau Unde, odata ajunsi, ne-a placut asa de mult, ca ne gandeam sa stam la un picnic. Ba, mai bine, pentru ca tot venea noaptea, sa punem cortul si sa asteptam prima ninsoare. Din pacate, nea Tudor din sat l-a crezut pe Plescoi ca nu e bine ce aveam noi in minte si a venit si ne-a luat de acolo cu calutul lui. Si uite asa ne-am cinstit noi la Facau in sat cu o cafea la carciuma locala, in care s-a facut bineinteles liniste cand am intrat..... Editat Decembrie 31, 2011 de guy_ana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Plescoi esti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Uoameni nebuni,da nebuni Poze frumoase,deci a fost si fun.Felicitari Eu am uitat cum arata si mobra mea...nu i-am mai vazut culoarea de vro 2luni si-un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Salut si "La multi ani!" la toata lumea! A fost prea frumos afara si prea pustiu ca sa nu profit de aceasta ocazie pentru o mica plimbare... Sunt cateva foto si cu strandul de la Dunare, unde la vara va puteti racori daca faceti o mica "escala" in zona. Inca o foto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_king Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 A fost soare azi,vreo 5 grade,asa ca am hotarat sa iau motoru'de coarne si am iesit la o plimbare scurta de 1 Ianuarie.Am facut vreo 50-60 de kilometri dus-intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 La Multi Ani! Am iesit azi 2 ore prin Ploiesti-Plopeni-Slanic-Teisani-Valeni-Magurele, vreme frumoasa, calda, sosele bune si libere, daca este frumos merg si miine, sint doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 La Multi Ani! Am iesit azi 2 ore prin Ploiesti-Plopeni-Slanic-Teisani-Valeni-Magurele, vreme frumoasa, calda, sosele bune si libere, daca este frumos merg si miine, sint doritori? la cat vrei sa iesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 La Multi Ani! Am iesit azi 2 ore prin Ploiesti-Plopeni-Slanic-Teisani-Valeni-Magurele, vreme frumoasa, calda, sosele bune si libere, daca este frumos merg si miine, sint doritori? Ma bag si io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Azi pe DN1 am vazut vreo 7 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 la cat vrei sa iesi? Pe la 12 este o temperatura acceptabila, cel putin asa a fost ieri, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 La 12.30 se pleaca din Buc de la Fantana Miorita. Maxim ora 13.00, se merge pe traseul facut de bmwio ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 La 12.30 se pleaca din Buc de la Fantana Miorita. Maxim ora 13.00, se merge pe traseul facut de bmwio ieri. Bravo, pacat ca nu ne-am sincronizat, noi deja am plecat la 12.30 din Ploiesti, am mers pina la Varbilau si m-am intors din cauza ca s-a spart un furtun de frina, astept poze de colegii mei de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Bravo, pacat ca nu ne-am sincronizat, noi deja am plecat la 12.30 din Ploiesti, am mers pina la Varbilau si m-am intors din cauza ca s-a spart un furtun de frina, astept poze de colegii mei de azi. sal man ai ajuns ok acasa vad noi am bagat brebu si campina cu retur pe dn1 bafta ne mai auzim ps poze nu am tras insa traseul super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 1325498363[/url]' post='3024361']La 12.30 se pleaca din Buc de la Fantana Miorita. Maxim ora 13.00, se merge pe traseul facut de bmwio ieri. La 13:10 am fost si eu acolo dar ..... :(Am vazut prea tirziu mesajul vostru......Poate miine daca postati mai din timp se aduna mai multa lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Vreau sa-i multumesc lui bmwio pentru ideea de traseu. Senzational traseul, putina aglomeratie din Valeni spre DN1, in rest foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Si tot pe o idee de traseu de-a lui Vio am luat-o si noi astazi. Initial o luasem spre Slanic, dar dupa problema aparuta la mobra lui Viorel si dupa ce el s-a intors, am continuat cu Ianachim din Varbilau spre Alunis-Brebu-Valea Doftanei-Campina. Dupa asta io am mai bagat Campina-Paltinu-Valea Doftanei-Secaria-Comarnic-Bucuresti. Din pacate, poze n-am prea facut. Uite cateva : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Si tot pe o idee de traseu de-a lui Vio am luat-o si noi astazi. Initial o luasem spre Slanic, dar dupa problema aparuta la mobra lui Viorel si dupa ce el s-a intors, am continuat cu Ianachim din Varbilau spre Alunis-Brebu-Valea Doftanei-Campina. Dupa asta io am mai bagat Campina-Paltinu-Valea Doftanei-Secaria-Comarnic-Bucuresti. Din pacate, poze n-am prea facut. Uite cateva : era zapada pe sus intre v doftanei si comarnic?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 era zapada pe sus intre v doftanei si comarnic?? Da. Nu constant. Pe alocuri, in partea de sus a Vaii Doftanei. La fel si pe urcarea de la Secaria. Acolo era mai mult gheata si apa...Dar se putea merge. Evident, am lasat-o mai moale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Usor, lejer, "de vara"... Pe vremea mai rece de saptamana trecuta si acum, consum 7 l/100Km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 2, 2012 Admin Share Postat Ianuarie 2, 2012 (editat) 7%?? Enorm! Consum in oras sau afara? La ce regim de viteza? Chiar m-ai facut curios, pentru ca nu ar trebui sa fie diferenta intre iarna si vara, nu vad de ce.. Editat Ianuarie 2, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 7%?? Enorm! Consum in oras sau afara? La ce regim de viteza? Chiar m-ai facut curios, pentru ca nu ar trebui sa fie diferenta intre iarna si vara, nu vad de ce.. Mai mult in afara,(80%). Viteza cel mult 120km/h. Trebuie sa fie diferenta. Una este sa mergi la 30 grade celsius si alta la 7-8 grade sau mai putin. Saptamana trecuta au fost 2 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 3, 2012 Admin Share Postat Ianuarie 3, 2012 (editat) Foarte mult consuma, nu inteleg de ce. Poate n-ar fi rau sa-i reglezi carburatoarele, daca nu este pe injectie. Ca idee, a mea consuma pina in 5 jumate la suta mers intins intre 110-140km/ora, indiferent de vara/iarna. Am mers si pe -2 grade, la fel. Ceea ce este surprinzator este ca nu are importanta daca merg singur sau cu pasager si full bagaje, asta vara in Italia mi-a consumat la fel, maxim 5.6, desi discutam de 600kg. Editat Ianuarie 3, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Foarte mult consuma, nu inteleg de ce. Poate n-ar fi rau sa-i reglezi carburatoarele, daca nu este pe injectie. Ca idee, a mea consuma pina in 5 jumate la suta mers intins intre 110-140km/ora, indiferent de vara/iarna. Am mers si pe -2 grade, la fel. Ceea ce este surprinzator este ca nu are importanta daca merg singur sau cu pasager si full bagaje, asta vara in Italia mi-a consumat la fel, maxim 5.6, desi discutam de 600kg. Este pe injectie. Revista "Univers moto" Nr.3 din martie 2007 spune asa:Consum de benzina: la 130 Km/h.....5,6 litri/100Km. Consum mediu, pe sosea..................5,0 litri/100Km. Am intrebat pe cei de la B&S Motors cand am cumparat-o si cei de acolo mi-au spus ca nu au datele astea de la constructor, dar ca cei care au astfel de motor spun ca se invarte undeva intre 7 si 8 la suta(la consum ma refer). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate