Florin Daniel Postat Iunie 29, 2012 Autor Share Postat Iunie 29, 2012 multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Cu ce mai vii nou ca parerea mea e ca le ai pe toate,un service bine dotat Miroase a parfum acolo chiar si cand curata/unge lantul/foaie/pinion Recomand si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 4, 2012 Autor Share Postat August 4, 2012 Miroase a parfum acolo chiar si cand curata/unge lantul/foaie/pinion Recomand si eu Multumesc mult. inceoand de marti se poate efectua si ITP pentru motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Salut, cat costa de vopsit un rezervor si o carena fata (FZS600 Fazer, fox-eye), am eu vopseaua, piesele sunt deja pregatite trebuie doar putin slefuite in 2-3 locuri si vopsite. Sau daca faceti colantare, un pret pentru piesele mentionate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 11, 2012 Autor Share Postat August 11, 2012 Salut, cat costa de vopsit un rezervor si o carena fata (FZS600 Fazer, fox-eye), am eu vopseaua, piesele sunt deja pregatite trebuie doar putin slefuite in 2-3 locuri si vopsite. Sau daca faceti colantare, un pret pentru piesele mentionate. salut! Din pacate nu mai vopsesc cu materialele clientului. m am lovit de nenumarate ori de calitatea proasta a materialelor incat nu mai imi doresc sa muncesc inutil. Multumesc de intelegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 (editat) Ok, ok, am inteles si nu e nici o problema... dar cu vopseaua ta, cat ar costa? Editat August 11, 2012 de Sharky66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigHead Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Nu recomand. Neserios. Nu raspunde la email. Raspunde la telefon din cand in cand. Nu se tine de cuvant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 3, 2012 Autor Share Postat Septembrie 3, 2012 Nu recomand. Neserios. Nu raspunde la email. Raspunde la telefon din cand in cand. Nu se tine de cuvant. exixta concedii, exista probleme existentiale, exista defectiuni tehnice...pe care dintre ele nu le recomanzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Cat ma costa de vopsit capacul asta, tot negru, are 20x20cm Editat Septembrie 4, 2012 de ZYB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 4, 2012 Autor Share Postat Octombrie 4, 2012 Cat ma costa de vopsit capacul asta, tot negru, are 20x20cm salut! 100 lei. multumesc de luni concediu 3 zile. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Salut. Am si eu o problema si sper sa ma poti ajuta. Imi curga amortizoarele fata, asa ca eu mecanic mare m-am si apucat de treaba...cumparat semeringuri, ulei de furca, m-am apucat am dat amortizoarele jos... si surpriza: nu am putut sa le desfac (surubul de sus).Deci prin urmare ma declar invins si apelez la un service. Cat ma costa sa-mi schimbi semeringurile de la amortizoare daca vin cu ele in portbagaj si cand se poate face lucrarea? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 As vrea sa dau si eu o tura la acest service . Astept PM cu locatia . Danke ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 14, 2013 Autor Share Postat Martie 14, 2013 Salut. Am si eu o problema si sper sa ma poti ajuta. Imi curga amortizoarele fata, asa ca eu mecanic mare m-am si apucat de treaba...cumparat semeringuri, ulei de furca, m-am apucat am dat amortizoarele jos... si surpriza: nu am putut sa le desfac (surubul de sus).Deci prin urmare ma declar invins si apelez la un service. Cat ma costa sa-mi schimbi semeringurile de la amortizoare daca vin cu ele in portbagaj si cand se poate face lucrarea? Multumesc. vino cu ele, ti le desfac eu si tu ti le schimbi daca tot vrei sa le faci singur As vrea sa dau si eu o tura la acest service . Astept PM cu locatia . Danke ! ai pm. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Un pret pentru indreptare si vopsit rezervor R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Salut ! am un kawasaki er-6n 2006. problema este relanti instabil. cam cat ar costa operatiunea de reglat/sincronizat vacumuul pe admisia de aer? moto este pe injectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Martie 18, 2013 Autor Share Postat Martie 18, 2013 Aveti pm. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 8, 2013 Autor Share Postat Iulie 8, 2013 Gata concediul! Inapoi la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piturlea Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 salut, un rezervor de hornet, pe albastru, cat costa? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 25, 2013 Autor Share Postat Iulie 25, 2013 salut, un rezervor de hornet, pe albastru, cat costa? Merci Salut. Pentru vopsit 300 lei. Materiale si vopsea Standox incluse in pret. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 30, 2013 Autor Share Postat Septembrie 30, 2013 Incepem cu ofertele pentru vopsitorie si in luna decembrie cu concurul in care avem ca premiu un vopsit integral de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Apelati cu incredere , baiat de nota 10. Explica cu calm la orice intrebare , atent la detalii , recomand Multumesc Florin Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Salutare. Un pret pentru vopsirea a 2 jante Cbr 954 ? Fa mi un pret si pentru demontat/montat cauciucurile + echilibrat. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 19, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2013 Salutare. Un pret pentru vopsirea a 2 jante Cbr 954 ? Fa mi un pret si pentru demontat/montat cauciucurile + echilibrat. MsSalut!Ai pm, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Recomand si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 3, 2013 Autor Share Postat Decembrie 3, 2013 Recomand si eu ! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate