gast Postat Ianuarie 10, 2021 Share Postat Ianuarie 10, 2021 Tocmai am pus o doza noua azi la pickup. Ortofon 2M red. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 11, 2021 Share Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 6 ore, gast a spus: Tocmai am pus o doza noua azi la pickup. Ortofon 2M red. ce doza foloseai inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 11, 2021 Share Postat Ianuarie 11, 2021 0.33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Ianuarie 11, 2021 Share Postat Ianuarie 11, 2021 Bun, bún. O saracie originala facuta pentru Technics pr care nu am mai gasit ac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 11, 2021 Share Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 32 minute, gast a spus: Bun, bún. O saracie originala facuta pentru Technics pr care nu am mai gasit ac. lasa ca este misto Ortofonul Red (banuiesc ca este ala mai ieftin dintre cele rosii). Acum 5 ore, john17 a spus: 0.33 si cu doza identica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 11, 2021 Share Postat Ianuarie 11, 2021 Să nu verși poțiunile pe ștație! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Ianuarie 11, 2021 Share Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 1 oră, florinelu07 a spus: lasa ca este misto Ortofonul Red (banuiesc ca este ala mai ieftin dintre cele rosii). si cu doza identica... 2M red e cea mai ieftina din seria 2m. Poti pune acul de blue pe ea daca ai bani de dat, pretul acului e intre 70 si 80% din pretul dozei. Eu am dat 150CAD pe 2m red. 2m blue e 400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 11, 2021 Share Postat Ianuarie 11, 2021 Si negru si mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Ianuarie 11, 2021 Share Postat Ianuarie 11, 2021 Negru e mai mult si bronze si mai mult. Dar corpul dozei e diferit, red si blue sunt la fel, negru si bronze sunt la fel. Acele difera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 12, 2021 Share Postat Ianuarie 12, 2021 La 08.12.2020 la 16:49, john17 a spus: Bre, dar o doză magnetică pt Unitra de unde iau? Am un d'asta cu stroboscop, știți voi, și n-are doză, mai am și ceva viniluri... Bine, acuma nici prin ce să îl fac să se audă n-am. cumva "adam"? ma pasioneaza si pe mine o doza pentru asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 12, 2021 Share Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 15 minute, Taz Asg a spus: adam Nu mai știu cum îl cheamă. Vezi că parcă îmi răspunsese cineva cu o sugestie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 12, 2021 Share Postat Ianuarie 12, 2021 La 08.12.2020 la 16:56, florinelu07 a spus: baga direct o doza de la Audiotehnica si merge foarte ok. (~80-100lei). eu inca am MF104 pe Unitra pe care il pastrez din nostalgie, dar nu merita luata noua - fata de versiunile mai moderne si budget, cu MF-ul risti sa omori discurile. Al meu cere spre 4gr apasare ca sa scoata ok sunetul. pai ce echivalent stii pentru Mf-104 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 12, 2021 Share Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 17 minute, Taz Asg a spus: pai ce echivalent stii pentru Mf-104 ? Unitra are montura 1/2" pentru doza, deci poti merge pe: Audio-Technica AT-85 EP (MM) Audio-Technica AT-VM95C (MM) ar mai fi si Audio-Technica AT-81 CP (MM) dar iti trebuie si adaptorul T4P (de la P la 1/2") le gasesti la ~130-150 lei in magazinele de specialitate (inclusiv online). Ca sa scapi de deranjul unei alinieri foarte laborioasa, fa poza/ia referinta la pozitie ac fata de headshell si il aliniezi pe cel nou cat se poate de aproape de pozitia celui original. Montajul facil (daca nu esti cu berea in mana cand faci asta) si reglajul destul de ok. La final echilibrezi bratul si incarcarea la ~1.5gr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 12, 2021 Share Postat Ianuarie 12, 2021 Acum 52 minute, florinelu07 a spus: Unitra are montura 1/2" pentru doza, deci poti merge pe: Audio-Technica AT-85 EP (MM) Audio-Technica AT-VM95C (MM) ar mai fi si Audio-Technica AT-81 CP (MM) dar iti trebuie si adaptorul T4P (de la P la 1/2") le gasesti la ~130-150 lei in magazinele de specialitate (inclusiv online). Ca sa scapi de deranjul unei alinieri foarte laborioasa, fa poza/ia referinta la pozitie ac fata de headshell si il aliniezi pe cel nou cat se poate de aproape de pozitia celui original. Montajul facil (daca nu esti cu berea in mana cand faci asta) si reglajul destul de ok. La final echilibrezi bratul si incarcarea la ~1.5gr. super multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 20, 2021 Share Postat Ianuarie 20, 2021 Intre timp, prima auditie pe ultimul proiect audio. VID-20210120-WA0015.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Ianuarie 21, 2021 Share Postat Ianuarie 21, 2021 Cum sunt Klipsch alea ce le ai, Florinelu? Ai cumva o inregistrare din triunghi cat de cat mai buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 21, 2021 Share Postat Ianuarie 21, 2021 1 oră în urmă, arcgotic a spus: Cum sunt Klipsch alea ce le ai, Florinelu? Ai cumva o inregistrare din triunghi cat de cat mai buna? nu am Klipsch... as vrea eu o pereche de La Scala... Momentan rulez Wharfdale Diamond 10.1, Sony SS-E420 si Technics SB-F3 cu sursa DAC (pentru digital) sau vinyl pe Lenco L78 si L75 prin Pioneer A550R sau Saba 9141. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 21, 2021 Share Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 15 ore, florinelu07 a spus: Intre timp, prima auditie pe ultimul proiect audio. VID-20210120-WA0015.mp4 Pune si tu ceva cu bass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 21, 2021 Share Postat Ianuarie 21, 2021 Acum 52 minute, frigider a spus: Pune si tu ceva cu bass live suna chiar cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 23, 2021 Admin Share Postat Ianuarie 23, 2021 Salut, Am dat de o grămadă de viniluri de-ale mele în casa maică-mii. Populară, rock, clasică etc. Ce recomandari aveți (linkuri vă rog) pentru un pick up decent și boxe. Îmi trebuie și amplificator? Ca bani, în jur de 1000-1300 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Ianuarie 23, 2021 Share Postat Ianuarie 23, 2021 Acum 3 ore, l.u.v a spus: Salut, Am dat de o grămadă de viniluri de-ale mele în casa maică-mii. Populară, rock, clasică etc. Ce recomandari aveți (linkuri vă rog) pentru un pick up decent și boxe. Îmi trebuie și amplificator? Ca bani, în jur de 1000-1300 ron. Daca nu ai nimic e cam strans bugetul. Numai SH. Audioweb e on loc ok pt asa ceva. Ai nevoie de un amp care are intrare phono sau un preamp phono separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 23, 2021 Admin Share Postat Ianuarie 23, 2021 Dragul meu, apreciez ajutorul! Problema e că nu mă pricep absolut deloc, de aia ceream niște linkuri cu scule aflate la vânzare pe OLX de pildă. Mă refer la scule SH, nu vreau noi. Bugetul poate crește, 1500 ron + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 23, 2021 Share Postat Ianuarie 23, 2021 Acum 10 minute, l.u.v a spus: Draguleu, apreciez ajutorul. Problema e că nu mă pricep absolut deloc, de aia ceream niște linkuri cu scule aflate la vânzare pe OLX de pildă. Mă refer la scule SH, nu vreau noi. Bugetul poate crește, 1500 ron + nu vrei sa te scap de necazuri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Ianuarie 24, 2021 Share Postat Ianuarie 24, 2021 https://www.audioweb.ro/amplificator-sony-ta-f319f-cu-telecomanda/ https://www.audioweb.ro/pick-up-cec-2520-redus-la-299-lei/ https://www.audioweb.ro/mordaunt-short-aviano-1/ Aici e un sistem decent de la care poti incepe. In hifi 1200 e un minim. Iar cu SH poti economisi serios. Pentru ceva similar nou ar trebui sa scoti din buzunar peste 3000ron Sau asa ca boxe https://www.audioweb.ro/argon-6220/ .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 24, 2021 Admin Share Postat Ianuarie 24, 2021 Acum 13 ore, Taz Asg a spus: nu vrei sa te scap de necazuri??? Sunt lucruri care-mi aduc aminte de trecut. Parcă nu le-aș da. De aia aș vrea să iau un pick up. Acum 6 ore, gast a spus: Perfect, mulțumesc mult pentru recomandari! Audioweb pare ce trebuie pe segmentul ăsta de bursă. Imi fac un cont acolo și poate o să te mai deranjez cu niște întrebări, dacă tot te pricepi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate