seniorJAX Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Cand vad prognoza vremii, vorba lu' cantecu' "amintirile ma rascolesc" si asa ca am zis sa va arat cam ce faceam cu al meu ninja anul trecut cam in aceeasi perioada. http://www.youtube.com/watch?v=i8DmZTled0o Pasul 1: Inspectarea terenului de joaca Pasul 2: Inspectarea jucariilor Pasul 3: Let the fun begin Editat Ianuarie 30, 2012 de seniorJAX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 mai baga filmulete .. mai ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 baga vere ca bem de suparare poate se topeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Dude! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Ce bine arata ninja decarenata! Frumoasa distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Ianuarie 30, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2012 Mai am filmari dar sunt neprelucrate si in plus sunt si cam "tremurate" (amatori). Daca totusi tii neaparat sa mai vezi gasesti pe pagina de facebook a amicilor mei din Ruse http://www.facebook.com/ThePikesMCC. Si daca tot intri acolo poate dai si un "Like" la pagina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Din cite pare acele cauciucuri sint facute de ei insusi ,nu pare o chestie de fabrica par a fi niste holzsuruburi cu niste piulite improvizate oricum super filmatul ...am ramas gura casca Editat Ianuarie 30, 2012 de mihaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Ianuarie 30, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2012 Din cite pare acele cauciucuri sint facute de ei insusi ,nu pare o chestie de fabrica par a fi niste holzsuruburi cu niste piulite improvizate oricum super filmatul ...am ramas gura casca Nu sunt facute de ei sunt facute de mine 600 de holtsuruburi de 6 (360 spate 240 fata). Daca intereseaza va pot povesti tot "procesul tehnologic". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Asteptam cu nerabdare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 CRAZYNESS ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzaboldan Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 yuuuhuuu...super tare...cred ca ii ceva distractie...mai ales sa prepari cauciucurile:)).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 exista cuie special pentru asa ceva, 100euro 1000buc. se monteaza din exterior fara a demonta cauciucul doritori??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Care era grosimea minima a 'asfaltului'? Testul din poza pare pe portiunea cea mai subtire. Foarte tare, oricum.. la mai multe iesiri d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 mimim 15 cm... ca sa nu te umfle rasul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) "Proces Tehnologic" Incepem cu gheata. Pentru motociclete/atv trebuie sa aiba o grosime de minimum 15 cm. Verificati grosimea nu doar intr-un singur loc (cel mai bine la intervale de 30-50 metri). Pregatirea cauciucurilor: Am folosit un set uzat de cauciucuri (in mijloc la partea care se uzeaza cel mai repede grosimea era de 5 mm / cauciucurile noi au grosime de ~ 10mm). Mai intii marcati in exterior pozitia fiecarui gauri pentru holtsuruburi. Pentru asta am folosit doua sfori cu bolduri in capete. Am premarcat pe sfori pozitiile dupa care infigeam simetric boldurile pe marginile cauciului si marcam folosind premarcajele de pe sfoara. Dupa ce ati marcat toate pozitiile dupa un model simetric veniti cu bormasina si dati din exterior gauri de 4 mm (suruburile sunt de 6mm). Atentie la gaurile pentru randurile exterioare! Inclinati putin bormasina din exterior spre interior pentru a nu da gaura in peretii laterali ai cauciucului. Suruburile: Holtsuruburi de lemn de 6mm cu lungime de 30mm (se poate folosi si 25 mm), saibe la interior si la exterior, piulite de 6mm. Atentie nu o sa gasiti piulite cu acelasi filet ca holtsuruburile si prin urmare piulitele se vor aplica cu forta folosind bormasina. Nu setati un punct de rupere prea mare pentru bormasina si nu infiletati la turatie maxima pentru ca atunci cand ajungeti la capat datorita diferentei de filet se distruge filetul surubului sau al piulitei. O sa fie frustrant pana va faceti mana si o sa stricati cateva suruburi. Tips and tricks: - Pentru a fi mai usor de infiletat piulitele, ungeti surubul cu putin ulei sau vaselina - Exista niste suruburi de tabla care au filet metric (imi e lene sa caut acum DIN-ul/stasul). Oricum mai repede gasiti chiloti de tabla decat aceste suruburi - Cineva prezenta niste spike-uri pentru gheata. Sincer nu recomand pentru vitezane si in nici un caz daca vreti sa va dati pe o roata. In schimb le recomand pentru cauciucuri off-road pentru enduro. Interiorul cauciucului: Eu am folosit camera si prin urmare a trebuit sa tai ventilul de tubeless. Inainte sa aplicati camera trebuie sa puneti un strat protector intre camera si suruburi. Cel mai bun furtunul de pompier (e un material textil impregnat cu cauciuc). Mai puteti folosi o doua camera veche pe care o taiati in mijloc si la fel o folositi ca strat protector. Daca nu vreti sa mergeti cu camera de cauciuc si mergeti tot cu tubeless puteti folosi Slime sau ceva echivalent http://www.slime.com/shop/category/products/sealants/. Bonus Toata iarna am mers cu V-Strom-ul pe zapada si gheata folosind cauciucuri de off-road (recomand Metzler Karoo T pe asfalt tin mai bine de 6000 km). In cauciuri am infiletat la exterior holtsuruburi lungi de 8mm. La fiecare 150 de km de asfalt trebuiesc schimbate suruburile. Am mers pe asfalt cu suruburi cu 140km/h fara probleme Daca vreti sa va dati pe o roata intariti suspensia fata altfel o sa fiti nevoiti sa schimbati spre exemplu radiatorul de ulei Editat Ianuarie 31, 2012 de seniorJAX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 la cele de gheata ar fi mai bine sa fulusesti de 10, se tocesc mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Nu sunt facute de ei sunt facute de mine 600 de holtsuruburi de 6 (360 spate 240 fata). Daca intereseaza va pot povesti tot "procesul tehnologic". M-am prins eu ca asa ceva din fabrica nu iese...nu sint la norma ,cum ar spune unii...oricum respect pentru munca depusa si de rezutatele obtinite...eu ma gindeam la rotile unui atv 4/4 pe gheata...zapada...ca acum este destula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2012 M-am prins eu ca asa ceva din fabrica nu iese...nu sint la norma ,cum ar spune unii...oricum respect pentru munca depusa si de rezutatele obtinite...eu ma gindeam la rotile unui atv 4/4 pe gheata...zapada...ca acum este destula Pentru atv sunt mult mai bune spike-urile lui @stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) pentru o tractiune mai buna ar fi trebuit puse in v tot cu un sablon ceva... Editat Ianuarie 31, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seniorJAX Postat Februarie 1, 2012 Autor Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) pentru o tractiune mai buna ar fi trebuit puse in v tot cu un sablon ceva... Daca te uiti mai atent randurile sunt intercalate si formeaza niste V-uri ... Oricum fiecate isi alege ce model vrea importanta e simetria pentru a avea un cauciuc cat de cat echilibrat. Editat Februarie 1, 2012 de seniorJAX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Asta da pasiune .. tot respectul + bonus , un like pe pagina amicilor tai Be safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 alternativa http://www.youtube.com/watch?v=fvhp8UtDp_I&feature=player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 alternativa http://www.youtube.com/watch?v=fvhp8UtDp_I&feature=player_embedded Pai sint doua chestii total diferite...unul exceleaza la contactul cu gheata si celalalt merge de minune pe zapada...ca sa nu vorbim de preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 alternativa e buna pentru zapada afanata, pe gheata sunt mai bune cuiele tocmai azi m-am disctrat putin cu "alternativa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate