Taz Asg Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Si avem un castigator dublu castigator de altfel, intrucat si la concurs tot Robert a fost pe primul loc @ robert felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Anul viitor eu nu voi mai participa la concurs, din motive "cu ochi", insa dau sarmalele la premierea din decembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 (editat) @Kali, sa nu uitati sa ne faceti fericiti cu o poza a copilasului care primeste de ziua lui o masinuta Va multumesc pentru tot nu prea gasesc cuvinte da intelegeti voi Editat Decembrie 23, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 @tiranspider, asta mă uitam și eu acuma, Robert și-a plătit acu' trofeul care i se cuvenea Dar scopul scuză mijloacele... o să vedem un copil fericit. Kali dacă-mi e permis, propun să nu folosiți toată suma pentru mașinuță, poate se mai pot adăuga și alte lucruri la cadou care să-i fie de folos. Eu vă mulțumesc pe rând (moamă, ca la Oscaruri), Kali pentru idee și organizare, tiranspider pentru trofeu și ultimul (dar nu cel din urmă) Robert pentru că s-a dovedit un "adversar" pe cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Felicitari celor care au miscat ideea pana a ajuns la ceva bun. Aveti tot respectul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Robert, tot respectul pentru tine, macheta o iei de la Kali, si musai pui poza cu ea aici, sa stie tot boboru' Sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2013 Share Postat Decembrie 23, 2013 Roxynel stie detalii despre copil. Cu siguranta ca se vor adauga si niste dulciuri. Pana la urma, copilaria e facuta din jucarii, dulciuri, zambete, prieteni si julituri in genunchi. Frumoasa competitie in seara asta... Mi-ati pus si mie un zambet pe buze. Va imbratiseaza fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 restul copilasilor?? Rares?? Adaug si eu 50 de roni (in afara licitatiei), pentru jucaria copilasului sau pentru orice altceva crede Roxi ca mai trebuie pe langa masinutza... am ajuns tarziu aseara, iertare. Felicitari celor care au miscat ideea pana a ajuns la ceva bun. Aveti tot respectul meu! Felicitari, Robert, pentru trofeu dar si pentru kilometri! Cat si tuturor celorlalti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 scuzati de intarziere ..am primit mesajul tau aseara kali dar inca eram cu treaba ..am ajuns tarziu si am adormit direct ca deh ..azi iar ca negru pe plantatie sunteti minunati.. acum doar ce s-a montat noul geam la casa de copii unde sta si baietelul de care va spuneam de restul banilor propun sa mai luam alimente de baza ca tre sa se faca mari dupa ce termina de jucat cu masinutele eventual cand mergem la casa de copii va anunt si poate daca va lasa raceala va alaturati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Imi pare rau ca am ratat licitatia, oricum as fi fost depasit ( ca buget ) dar, voi trece pe la selgros pt. alimente de baza. Astept un semn de la Roxinel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 @ Festina, as avea o rugaminte: poti sa vb cu Lucian sa se intalneasca cu @robert sa faca o poza cu trofeele? @Roxi Poza cu copilasul cand primeste jucaria te rugam @ All Sa va aduca Mosu' tot ce va doriti si sa ne vedem la anul la o bere pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 1. @ Festina, as avea o rugaminte: poti sa vb cu Lucian sa se intalneasca cu @robert sa faca o poza cu trofeele? 2. @Roxi Poza cu copilasul cand primeste jucaria te rugam 3. @ All Sa va aduca Mosu' tot ce va doriti si sa ne vedem la anul la o bere pe undeva 1. bineinteles, am vorbit cu Lucian in sensul acesta inca de cand m-ai rugat prima oara, sunt sigur ca mica ta dorinta o vor rezolva! 2. am inteles de la fetele celelalte, tovarasele Roxinelei de ispravi moshociclistice, ca fotografierea copiilor institutionalizati nu prea este ingaduita, din motive care tin de protectia imaginii acestor copii... 3. la fel sa-ti aduca si tie Mosul, pe masura sufletului tau bun! sa ne vedem cu bine, la o bere si chiar la mai multe! asta cum vi s-ar părea? http://www.bigboystoys.ro/Masinute-cu-telecomanda/Porsche-GT3-RS-cu-telecomanda-scara-1-14-322.html cat se poate de potrivita! nu e nici prea scumpa, e si foarte frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Cam din scurt licitatia.Nu am apucat. Treceti si de la mine 50 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 La multi ani, copii! De doua zile, ma tortureaza o pofta de clatite. Singura, doar pentru mine, nu-mi place sa fac. Daca mai gasesc adepti, prestez unele sambata seara. Va tenteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 hmmm .... tentant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Plec si eu 3 zile in pustietate si uite ce fac astia mici in lipsa mea .... clatite auzi..... le mai nimeriti mult sa imi faceti pofta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 La multi ani, copii! De doua zile, ma tortureaza o pofta de clatite. Singura, doar pentru mine, nu-mi place sa fac. Daca mai gasesc adepti, prestez unele sambata seara. Va tenteaza? Sar'na, eu zic pas. Si asa am pus deja 2 kile....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 sarbatori fericiteee ..astazi astept sa vina si robert ca m-a sunat ieri din plimbare .. ce om ..altii dormeau mancau sarmale si el era calare :)poze va pot da pe privat deoarece nu avem voie sa le facem publice. sau cine are facebook le poate gasi pe grupul nostru @kali.. ciorba de burta si clatite? ma ia cu leashin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 sarbatori fericiteee ..astazi astept sa vina si robert ca m-a sunat ieri din plimbare .. ce om ..altii dormeau mancau sarmale si el era calare :)poze va pot da pe privat deoarece nu avem voie sa le facem publice. sau cine are facebook le poate gasi pe grupul nostru @kali.. ciorba de burta si clatite? ma ia cu leashin ) care grup pe fb ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 moshociclistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 care grup pe fb ?? uite, aici: https://www.facebook.com/events/573530012721403/584391514968586/?notif_t=plan_mall_activity La multi ani, copii! De doua zile, ma tortureaza o pofta de clatite. Singura, doar pentru mine, nu-mi place sa fac. Daca mai gasesc adepti, prestez unele sambata seara. Va tenteaza? La Multi Ani, Kali si celorlalti! (din pacate, nu pot veni - noi o sa plecam un pic, zilele acestea)... desi suna al naibii de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 (editat) am dat join da vad ca is doua..... la care din ele ??? ala in care e roxa andronescu si dana? sau alalalt? Editat Decembrie 27, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 rox e in grup ...dar care dana? e ca cher dana asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 (editat) danatge aici pe forum, daniela tutunea vad ca e si pe grup.. eeee si mihaela Editat Decembrie 27, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate