unnamed Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Da, mane, normal! Stai linistit ca n-am inteles gresit, cu totii stim de gluma! Concursul 2013 cu premii GRATIS pentru motociclisti are un prim sponsor: BEPAGROUP. Multumim, Alin Bejan! Alin este un tip de treaba; nici el si nici asociatul lui nu au ezitat sa spuna DA sponsorizarii concursului nostru de kilometri cu chestii trebuincioase motocicletei castigatorului. Si nu numai atat - si cate ceva pentru locurile 2 si 3 ... plus o cagula de calitate pentru cel ce va ramane pe ultimul loc! :-) c o n s u m a b i l e b e p a g r o u p PREMIUL PENTRU LOCUL I Trofeul construit de Taz, a.k.a. Tiranspider 4 litri de ulei moto Repsol + un filtru de ulei HIFLO. Premiul este oferit de consumabile bepagroup. Uleiul este cel potrivit motocicletei castigatoare, la fel si filtrul, dar poate fi ales de catre castigatorul locului I si un alt ulei moto din gama Repsol aflata in stoc. Plus un plin de benzina din partea mea. PENTRU TOATE PRIMELE 3 LOCURI In acest moment sunt certe cate un spray de lant Repsol oferite de consumabile bepagroup si cate doi litri de tzuica buna, de Arges, oferiti de Incognito. PREMIUL PENTRU ULTIMUL LOC O cagula Oxford (oferita de consumabile bepagroup) si 2 litri de benzina. Premiile concursului din acest an nu sunt inca in totalitate antamate; anul acesta caut in continuare sponsori si pentru premii acordate motocicletei, nu doar motociclistului. Ma straduiesc ca si pentru locurile II si III sa avem premii mai consistente. Le voi anunta imediat ce sunt sigure. Bafta, multi kilometri FRUMOSI si asfalt uscat tuturor! multumim sponsorilor , dar mai usor cu premiile pt ultimul loc ca nu-mi mai scot motorul din garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 (editat) Asta e Jawa de care vorbești? Da, aceasta este Mare domn, ca de obicei! Ca sa stiti, eu deja m-am betzivit o data pe anu' asta si cu foxu' si cu dl. owene! sac! ah, ca am uitat: foxu' are de la mine ceva de baut cu prima ocazie. din acelasi motiv, si paianjenul tiranic se va imbeta cu noi. auziti, da' noi cand bem ceva??? Oricand Pentru mine ca de obicei, probabil ca prima intrunire serioasa pe anul asta va fi cea din inima Ardealului amu.... noh... adica la Cluj cum s-ar spune. Editat Martie 16, 2013 de RedFox200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Păi atunci, dacă aia e Jawa, avem prieteni comuni! Prietenii prietenilor noștri sînt prietenii noștri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 (editat) auziti, da' noi cand bem ceva??? in seara de vineri 12 aprilie sau sambata 13 aprilie e party de deschidere, dar inca nu am batut in cuie locul... sau cu orice alt prilej! :-)))) mai usor cu premiile pt ultimul loc ca nu-mi mai scot motorul din garaj da, cred ca si anul acesta va fi o lupta stransa pentru ultimul loc... zice lumea ca suntem alcolisti care merg la festivale moto ca sa se faca lemn deloc. politically correct ne numim Anti-Sobriety Activist Alive - temporarily metabolically abled. http://www.bored.com/pcphrases/ Prietenii prietenilor noștri sînt prietenii noștri! bai, lasa vraja! cad iti repari kilometrajul? hai in concurs cu Uralul tau maiastru! Editat Martie 16, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 bai, lasa vraja! cad iti repari kilometrajul? hai in concurs cu Uralul tau maiastru! Păi acu e tardiv, că sezonul meu de anul trecut nu s-a terminat, iar cel de anul ăsta a început de anul trecut! Am făcut deja cam, circa, aproximativ, în jur de 2000 de kilometri, p-aci, p-acolo, nu mai mult, nu mai puțin... să zicem! P.S. N-ar fi corect să particip la concurs, că pe Alioșa îl călărește mai multă lume... Așa sînt eu, inimă largă, le ofer și altora bucuria de a se plimba cu el! Chiar ieri am pus un zîmbet imens pe fața unuia care nu știa ce înseamnă să urci pe așa ceva! Totuși, trebuie să recunosc, a fost unul dintre cei puțini care a recunoscut că Alioșa e Ural, spre deosebire de marea majoritate care se uită la el ca la mașini străine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 P.S. N-ar fi corect să particip la concurs, că pe Alioșa îl călărește mai multă lume... Nu-i asta o problema. Puteti participa ca personaj colectiv, sub numele: "Aliosa". De ce nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 am aranjat eu pe ici pe colo. zice lumea ca suntem alcolisti care merg la festivale moto ca sa se faca lemn aaaaa, nu? ma scuzati atunci! ne vedem la clubul de lectura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Salut, pot sa pun pozu cu iubitele mele? cu toate ca sezonul l-am deschis de ceva vreme, astazi cu ocazia acestei zile minunate, m-am gindit sa le fac poze si sa va rog sa ne primiti in club. Va doresc tuturor drumuri lungi, frumoase si fara evenimente mai ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Salut, pot sa pun pozu cu iubitele mele? Inteleg ca alergi cu cele doua motociclete, te inscrii cu amandoua in concursul nostru de km? Sau sunt motociclete de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Nu-i asta o problema. Puteti participa ca personaj colectiv, sub numele: "Aliosa". De ce nu? Nume de scenă... Din păcate pentru frumusețea concursului, de foarte multă vreme m-am hotărît să nu mai particip la concursuri. De nici un fel! Tot d-aia nu voi participa nici la cursa nebună a lui Bunu... Voi participa cu dragă inimă la întîlnirea de final, dar „horse” (power) concurs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Inteleg ca alergi cu cele doua motociclete, te inscrii cu amandoua in concursul nostru de km? Sau sunt motociclete de vanzare? Merg cu ambele chiar daca sint de vinzare si particip cu ele pina dau una macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Merg cu ambele Super! Bafta la drum! Esti inscris - cu "numarul de tricou 22". Voi participa cu dragă inimă la întîlnirea de final, Si poate ai timp sa vii si la cea de start. Normal ca si Adrian S este invitat, la ambele, by default! ne vedem la clubul de lectura! si cand se inchide la biblioteca, mergem la "Zarea", "Cotnari" sau "Murfatlar", ca acolo au si tipografie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 Păi atunci, dacă aia e Jawa, avem prieteni comuni! Prietenii prietenilor noștri sînt prietenii noștri! Asemenea si in partea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 noutati: Premiul pentru locul 2 este o casca. Iicon sau Thor, oferita de prietenul nostru Razvan, prin magazinul sau de piese, consumabile si accesorii, http://www.metricmotion.ro/. Revin cu amanunte. Multumim, Razvan! e super ca oamenii participa, indirect, si cu aceste premii. pe razvan l-am invitat in concurs, la fel si pe alin, cel ce acorda premiile primului loc. stiti ce mi-au spus amandoi? ca desi sunt motociclisti si ar vrea sa vina in concurs, nu e corect sa dea si premii si sa si participe. r e s p e c t! insa ne vom intalni cu ei la petrecerile noastre, la care mi-au promis ca vor veni. Merg cu ambele chiar daca sint de vinzare si particip cu ele pina dau una macar. Ca sa nu existe nici un fel de "umbre", eu mi-am retras una dintre motociclete, cu care oricum nu mergeam mult si am ramas in concurs cu o singura motocicleta, ca toti ceilalti. Bmvio, rugaminte: daca iti poti alege si tu o singura motocicleta din cele doua cu care participi. Anunta-ma care-i cea cu care te-ai hotarat sa participi in concurs. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 K1200 ramine in concurs, drumuri lungi si bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 K1200 ramine in concurs, drumuri lungi si bune! super! asa sa fie si la tine! Suntem 23 de inscrisi in concurs pana acum, oricine poate veni cu noi, cu doar doua conditii: 1. sa fii motociclist(ă) si 2. sa calaresti motocicleta. O singura regula: Castiga acela ce merge cel mai mult ! PREMIUL PENTRU LOCUL I TROFEUL construit de Taz, 4 litri de ulei moto Repsol + un filtru de ulei HIFLO. Premiul este oferit de consumabile bepagroup. Uleiul este cel potrivit motocicletei castigatoare, la fel si filtrul, dar poate fi ales de catre castigatorul locului I si un alt ulei moto din gama Repsol aflata in stoc. Plus un plin de benzina din partea mea. PREMIUL PENTRU LOCUL II O casca Iicon sau Thor, oferita de metricmotion. PENTRU TOATE PRIMELE 3 LOCURI In acest moment sunt certe cate un spray de lant Repsol oferite de consumabile bepagroup si cate doi litri de tzuica buna, de Arges, oferiti de Incognito. PREMIUL PENTRU ULTIMUL LOC O cagula Oxford (de la consumabile bepagroup) + 2 litri de benzina oferiti de Lucian. Premiile concursului din acest an nu sunt inca in totalitate antamate; anul acesta caut in continuare sponsori si pentru premii acordate motocicletei, nu doar motociclistului. Le voi anunta pe masura ce acestea sunt sigure. Bafta, multi kilometri FRUMOSI si asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 (editat) Vreau si io "premiu gratis".Nu vreau de alelalte.Am mare nevoie de un spray de lant pentru moto. Iata. Editat Martie 23, 2013 de HondaSan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1002ro Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Daca ma mobilizez sa pun si poza... as participa si eu la concurs. (si mai ales la baute) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 pai... mobilizeaza-te! si cu una si cu cealalta. :-) Nu vreau de alelalte. Super! Ai "numarul de tricou" 24 ! :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 ma bag si eu iara...am auzit ca e bine sa fii consecvent asfalt uscat tuturor si un sezon minunat, doar cu amintiri frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 la fel sa fie sezonul 2013 si pentru tine! (am ceva probleme cu computerul, asa ca de-abia luni am sa te inscriu in lista, dar considera ca esti deja inscris. drumuri frumoase sa ai!) petrecere de start: la que pasa, incepand cu ora 19, pe david praporgescu nr. 13. sambata, 13 aprilie... :-) http://www.pubbing.r...uresti/que-pasa o bere pleaca de la 6 lei (ciuc la sticla de jumate), 8 lei heineken, cea mai scumpa e 11 lei, zipfer mica. se asculta rock. fumatul e permis si atmosfera e civilizata. maine pun si poze cu meniul si o poza dinspre exterior a locului, sa nimeriti usor. in mare, locul este in spatele intercontinentalului, la 5 min de mers pe jos de la statia de metrou "universitatii". am fost rugat sa apreciez cat de cat cam cati vom fi, asa ca va rog frumos pe cei ce veti veni sigur sa semnalati asta, multumesc! sa ne vedem sanatosi! Si... un mic secret: La que pasa poate fi intalnit, uneori si Mihai Barbu. Cel care a vandut kilometri pentru Mongolia... O sa-i dau de veste, poate se nimereste prin preajma si bea si el o bere cu noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 la fel sa fie sezonul 2013 si pentru tine! (am ceva probleme cu computerul, asa ca de-abia luni am sa te inscriu in lista, dar considera ca esti deja inscris. drumuri frumoase sa ai!) petrecere de start: la que pasa, incepand cu ora 19, pe david praporgescu nr. 13. sambata, 13 aprilie... :-) http://www.pubbing.r...uresti/que-pasa o bere pleaca de la 6 lei (ciuc la sticla de jumate), 8 lei heineken, cea mai scumpa e 11 lei, zipfer mica. se asculta rock. fumatul e permis si atmosfera e civilizata. maine pun si poze cu meniul si o poza dinspre exterior a locului, sa nimeriti usor. in mare, locul este in spatele intercontinentalului, la 5 min de mers pe jos de la statia de metrou "universitatii". am fost rugat sa apreciez cat de cat cam cati vom fi, asa ca va rog frumos pe cei ce veti veni sigur sa semnalati asta, multumesc! sa ne vedem sanatosi! Si... un mic secret: La que pasa poate fi intalnit, uneori si Mihai Barbu. Cel care a vandut kilometri pentru Mongolia... O sa-i dau de veste, poate se nimereste prin preajma si bea si el o bere cu noi... crezi ca se supara daca i se cere un autograf pe carte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 crezi ca se supara daca i se cere un autograf pe carte? io cred ca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 crezi ca se supara daca i se cere un autograf pe carte? Categoric NU se supara! Dimpotriva. La lansarea cartii am observat ca a scris cu atentie cate ceva fiecaruia, nu s-a multumit sa mazgaleasca doar o semnatura. E un tip prietenos, modest si deschis. Nu stim acum daca vine sau nu, insa tu ia cartea cu tine, sa fii pregatit. ma bag si eu iara... inscris, cu nr. 25! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 Vreau si io "premiu gratis".Nu vreau de alelalte.Am mare nevoie de un spray de lant pentru moto. Iata.Decembrie 2012 082.jpgDecembrie 2012 083.jpg Sigur pentru moto sau pentru tine? vad ca aduni accesorii... petrecere de start: la que pasa, incepand cu ora 19, pe david praporgescu nr. 13. sambata, 13 aprilie... :-) http://www.pubbing.r...uresti/que-pasa sa ne vedem sanatosi! Este cam tirziu pentru provincie, mai ales ca venim la tirg dimineata, oricum multumim pentru invitatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate