Vizitator MosRahao Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) tare ai gasit cumva prin muntii tatra vreun drum care sa mearga pe munte? noi asta cautam insa nu am gasit, am mers doar in jurul lor, dupa cum se vede si din poze. nuuuuu, nu am gasit! la fel am facut si eu, apoi m-am intors spre casa si m-am oprit la Kosice. unde iar am dat ture, cateva ore in sir, pana am gasit ceva la vreo 35 de euro. printre blocuri. (standardul de plecare era de la 40-60 pe noapte) Editat Decembrie 8, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 (editat) Pun si eu cateva poze din UK si Irlanda: Ipswich: Pe ferry, la Holyhead: Portul de unde a fost lansat Titanicul: Mai sus de Belfast, aproape de Islandmagee: Dover, asteptand (al doilea) ferry (ca pe primul l-am pierdut ): Herculane: Editat Decembrie 8, 2013 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 ca zicea cineva cateva pagini mai in urma sa punem poze de la unde am mai fost... ... pe-ale mele le gasiti aci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 (editat) atunci pun si eu din tura de anul asta promit ca data viitoare voi lua o harta sau un gps ca sa nu ma mai invart 50 de mii de ani sa reusesc sa ies dintr-o tara sa intru in alta .. daca o luam pe autostrada era muuuult mai usor dar nu mai avea nici-un farmec cautand drumul spre nurburgring dupa lupte seculare ploi si frig indurat am reusit sa ajung si pe ferry la Dunkerque o mica tura de recunoastere in incercarea de a ma asigura din directia care trebuie si incadrarea pe banda corecta (nu am reusit sa ma obisnuiesc debea dupa ce am plecat din uk si nu ma mai intelegeam cu mersul de la noi) Langley Castel La granita curbe si asfalt f misto .. tara asta e vizitata de motoristi de peste tot politistii tare draguti .. cica nu aveam voie sa parchez acolo dar pt ca nu era inmatriculata in uk nu-i bai nu au ce sa-mi faca? serios? pai atunci imi fac de cap (glumesc .. am avut doar mici scapari) ajunsa pe la fratele Duncan MacLeod Highlands of Scotland primele clipe de stres : de unde atata frig si ploaie ??!? in sfarsit o raza de soare .. vantul insa a fost o mare problema.. Achnambeithach Bridge in Glen Coe Highlands of Scotland Lochness they don`t call it Highland for nothing .. Skye Bridge .. un pod peste Loch Alsh Scotia care face legatura intre Isle of Skye si insula Eilean Ban Lake District si la o aruncatura de bat.. ferry-ul pentru ... Bastinasi .. la 60, respectiv 61 de ani .. unul nascut pe insula celalalt iubind atat de mult cele 2 roti de Multistrada din dotare incat s-a mutat pe insula (ambii cu gumele date pana la talon) vis implinit <3 si relaxarea de seara Snowdonia .. aia de acolo nu e engleza Singurul hanorac din dotare .. proasta combinatie Pozele preferate daca pot spune asa in St. Ives Saint Michael`s Mount si cu un mare zoom si efort se pot vedea "neste pietroaie pe fundal" pauze de relax meritate parasirea uk spre ferry-ul din dover (mult mai multe bagaje ca la dus) antwerpen .. multumesc colegului jok3r pt gazduire Mi s-a parut ca se potriveste de minune cu cei care pleaca singuri la drum cu motorul ..am cunoscut o groaza de oameni minunati ... Editat Decembrie 9, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Oh crap, acuma tre sa iti mai pup mana inca o data. Daamn woman, nice pictures Cateva si de prin plimbarile mele, din pacate putine, ca mai mult am invartit roata decat sa fac poze, noroc ca sunt altii preocupati de asta..... majoritatea nu foarte departe de casa, dar exista si pe la noi locuri care merita..... Sambata de sus, vreo 4 grade inainte sa apuna soarele..... o placere Multe plimbari prin Bucegi, iubesc drumul ala, mai ales cand il prin pe vreme buna, dupa cum se vede, mai rar, pozele cu soare sunt facute intr-o singura zi, in rest nori cu vant, sau ploaie cu ceata extrema.... Pe un deal de langa Brasov, facem si offroad cateodata Pe la mare, scuzati costumatia, din Mamaia pana in Vama imi venea sa merg in pielea goala, nu in geaca si alte cele.... Cu gasca spre Smaeb...... nu ma asteptam sa ne strangem asa multi, a fost fun.... Se poate si asa Diverse preocupari de ale mele..... Si ce pateste motorul meu de obicei iarna.... anul asta se pare ca aproape scapa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 (editat) Pe la mare, scuzati costumatia, din Mamaia pana in Vama imi venea sa merg in pielea goala, nu in geaca si alte cele.... acum intelegi de ce aveam eu geaca desfacuta? hai lasa ca a compensat drumul inapoi spre mamaia .. moto surfing anyone? )) si la munte se poate daca nu e zapada pe drum ci doar in decor .. ete tranta de pe TA pe papusa Editat Decembrie 9, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Lasa, ca partea cand astia erau intinsi la terase cu bere si alte cele, soare in toate partile, si noi cand am intrat cu apa curgand de la papuci pana la buzunare, n-am s-o uit ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Uff... Vazand pozele de pe Lempes, m-au apucat nostalgiile - acolo am invatat sa zbor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 De ce crezi ca iubesc asa mult dealul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Mai e mult pana vineri?)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 mai bine intreaba daca face kali sarmalele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Mai e mult pana vineri? )))) Kali, ai legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Chhh.. Chhh... Roger that 19.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Mi s-a parut ca se potriveste de minune cu cei care pleaca singuri la drum cu motorul ..am cunoscut o groaza de oameni minunati ... Absolut! Si eu am patit la fel (sunt sigur ca si oricare dintre noi) si as putea povesti despre ei pagini in sir... o multime de oameni necunoscuti, motociclisti sau nu, dar cu totii frumosi si care te imbarbateaza la drum. Poate ca sunt patetic dar mi-a picat excelent cand, fiind eu oprit pe marginea drumului intr-un satuc din partea de sud a Angliei ca sa fac oarece poza, un sofer de tir care a zarit in goana steagul de pe moto a buhait ca vaporul cu goarnele-alea mari ale camionului si a zbierat, din mers, iesit jumatate pe geamul cabinei: Haaaai Romaaaaaniiia! Sau un domn neamt din Italia de Nord, care intrebat fiind de un loc pentru innoptare mi-a facut rezervare la o pensiune din apropiere, a venit apoi sa se asigure ca e totul ok si mi-a facut si cinste cu cat am vrut io sa beau in acea seara, mie plus altor doi motociclisti din Lichstenstein aflati tot acolo; iar proprietarul pensiunii, prevenit de acest domn, ca sa nu ratez locul ma astepta pe drum agitand lanterna in noapte... Sau Mario sau Gaxel, motociclisti din Ro plecati departe, cunoscuti anterior doar pe forum si in casele carora am fost oaspete de parca ne stiam de-o viata... Sau ucrainienii care ma pofteau sa bem impreuna o vodka fix pe trecerea de pietoni, eu calare pe mobra, oprit fiind sa-i las sa treaca... Asta e si farmecul. Oamenii intalniti. Poate chiar mai mult decat peisajele. Zic si io.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 mai bine intreaba daca face kali sarmalele Iar sarmale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Data trecuta a fost de incalzire ) acum e adevarata intalnire cu sarmaluiala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 incognito s a dat la ... fund cu TZUICA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 E musai nevoie de tzuica inainte de sarmale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Data trecuta a fost de incalzire ) acum e adevarata intalnire cu sarmaluiala ) Pierderea mea, ca raman cu incalzirea. Salutari din Banat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 (editat) aduc eu tuica ... sau palinca.. niciodata nu fac diferenta dar ideea era sa vina si incognito Editat Decembrie 11, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Mai bine adu din amandoua , ca suntem destui, nu ramane , fii sigura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 pai nu stiu de care e .. aduc cat am si eu acasa ..stiu ca nu o sa ramana .. multe guri insetate pe acolo ..dar mai mult n-am imi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 Si flamande si insetate...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 .... tuica ... sau palinca.. niciodata nu fac diferenta Tuica e de comitet, se duce la vale marcand preponderent la capitolu gust Palinca - se tine cu ghearele de amigdale si de limba cand se duce in jos, incalzeste mai bine. Alta diferenta ar fi ca te faci muci aproximativ de 2 ori mai repede din palinca decat di n tuica, da iti trebuie 2 zile pt studiul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 mai greu cu incalzitul la mine .. nu ma incalzeste nici-una din ele dar ard amandoua )) eu aduc ce am .. imi explicati voi la locul faptei ce e.. hai ca numai maine nu-i poimaine si bem .. Kali, need help cu sarmalutele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate