cichician Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Daca stiam de topicul asta ma bagam si eu... Asa, doar de impresie, am facut cateva mii de km cu un naked in romania si vreo 15000 pana in mongolia. Poate la anu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Si aveai toate sansele sa castigi, inclusiv la cei mai frumosi kilometri. Acum cateva minute ma uitam pe topicul tau, felicitari! Eu unul as vrea o poveste si poze; daca nu aici, macar pe un blog, sa avem cu ce ne delecta pupila si imaginatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Si aveai toate sansele sa castigi, inclusiv la cei mai frumosi kilometri. Acum cateva minute ma uitam pe topicul tau, felicitari! Eu unul as vrea o poveste si poze; daca nu aici, macar pe un blog, sa avem cu ce ne delecta pupila si imaginatia! Dada Dexxter , hai ca si la tine ar trebuii un blog cat ai bobinat in ultimii ani ......... ne-am delecta si noi cu ceva a la Dexxter !!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ SA NU UITAM !!! In cadrul acestui concurs , magazinul moto online WWW.ACHIMOTO.RO , premiaza cele mai frumoase 3 poze din ROMANIA facute in cadrul km inregistrati la acest concurs !!! - REGULAMENT , orice participant sa aleaga 3 poze facute in Romania , sa precizeze unde le-a facut , si sa le posteze !!! Iar la final castigatorul ia un premiu de la noi !!! HAI SA VEDEM FOTOGRAFIII !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Dada Dexxter , hai ca si la tine ar trebuii un blog cat ai bobinat in ultimii ani ......... ne-am delecta si noi cu ceva a la Dexxter !!! Mai, blogul este, insa ai cuvantul meu ca nu am scris acolo ceva dinainte de a avea permisul de moto; initial, se voia un blog foto, numai ca m'am 'nervat intr-o seara si am sters aproape tot, cu exceptia unei serii de wildlife si oameni din Delta Dunarii. Legat de partea de poze, prin tara nu am prea facut, ca sunt locuri prin care am trecut de multe ori, eventual daca gasesc cate ceva pe telefon. Ar fi cate ceva din turele externe, da' nu se incadreaza la tema concursului. In plus, am eu un prieten f bun care merge de 2 ori mai mult ca mine (cel putin) si nu se lauda aici Vin la shpritz cu cel mai mare drag daca pot; numai sa anuntati locul si ora. Am uitat: ieri am bagat anumalu' la iernat, deci la mine e gata anu' asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 in sezonul urmator daca o sa mai fie acest concurs, ma bag si eu. Sezonul asta a inceput pentru mine pe 25 feb, si pana acum am ~12 000 km. O sa mai fac~1000 aproximez eu, pana se termina sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) Am inceput la 77777 in primavara si am ajuns la 94500 saptamana trecuta inainte sa o vand..deci vreo 17.000 anu asta iar anul trecut vreo 15.000. Cel mai important e ca am scapat fara nicio zgarietura si sper sa o tin tot asa Editat Noiembrie 12, 2012 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Stiu ca voi mai face cativa kilometri in toamna asta dar postez totusi foto (facuta in dimineata asta) cu bordul africanei mele la sfarsit de sezon 2012. Povestea kilometrilor parcursi in concedii, o voi posta in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 (editat) Si eu inchid sezonul 2012. Am bagat mobra la culcare. Daca vremea se incapataneaza sa fie frumoasa, poate o mai scot la ture scurte. Iata poza bordului. Celor care inca nu au parcat motoarele, le urez Drum bun si sanatate! Editat Noiembrie 13, 2012 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 - REGULAMENT , orice participant sa aleaga 3 poze facute in Romania , sa precizeze unde le-a facut , si sa le posteze !!! Iar la final castigatorul ia un premiu de la noi !!! 3 este un nr orientativ sau maxim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Gata, mi-am regasit parola! :-) Asadar, pana la 1 dec astept pozele cu kilometrajul la final, party-ul va fi in intervalul 10-15 dec, in 2-3 zile anunt locul si data. Pana atunci, cei care mai mergeti anul asta: RIDE SAFE! Asa cum am promis, poza cu km atunci cand au fosr ceruti. Pai sa postezi poza cea noua, daca mai mergi, dar nu mai tarziu de 1 dec, oki? Sa ne vedem cu bine la pub Sper sa gasesti o solutie sa poti veni, cred ca dintre noi toti ai cea mai "eroica" mobra, asadar km tai nu sunt putini ci chiar foarte multi, tinand cont de utilajul tau. Respect! in sezonul urmator daca o sa mai fie acest concurs, ma bag si eu. mai mult ca sigur ca va fi si la anul, esti binevenit! Stiu ca voi mai face cativa kilometri in toamna asta dar postez totusi foto Si eu inchid sezonul 2012. Am bagat mobra la culcare. Iata poza bordului. Celor care inca nu au parcat motoarele, le urez Drum bun si sanatate! maine postez pozele voastre sub cele de start si scriu si kilometrii parcursi. cei care au incheiat sezonul or sa apara scrisi cu portocaliu, iar dupa 1 dec vom putea intocmi si clasamentul. 3 este un nr orientativ sau maxim? mai, cred ca o selectie ar fi binevenita, poate ca Achimoto nu zice STRICT de 3 poze, bunaoara si alti camarazi de drum nu se pot hotari insa cred ca l-ar ajuta ca la sectiunea asta fiecare sa-si faca o selectie, pe cat posibil. zic si io... despre pozele pt party: care vrea poate aduce pe un stick, vom avea un aparat de proiectie si se pot derula, ca un fundal ori decor, pozele noastre in timp ce ne behaim c-o bere-n mana. doar care vrea, nu e obligatoriu... revin cu amanunte cat de curand, pana atunci: numai bine tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 De pe data de 30 iulie până azi motocicleta mea a fost bolnavioară. Azi mi-am găsit patina întinzătoare după 4 luni de căutări și m-am apucat de pus totul la loc. Până la data mai sus menționată am reușit în jur de 3.500 km să parcurg. Sper să mai țină vremea cu mine măcar încă 200 sau 300 km. Poza o fac cum bag mobra la iernat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Pai sa postezi poza cea noua, daca mai mergi, dar nu mai tarziu de 1 dec, oki? Am bagat-o la iernat sambata, stiu sigur ca ultima data cand m-am uitat era peste 37.000, dar nu stiu exact cat. Fac poza si revin zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 mai, cred ca o selectie ar fi binevenita, poate ca Achimoto nu zice STRICT de 3 poze, bunaoara si alti camarazi de drum nu se pot hotari insa cred ca l-ar ajuta ca la sectiunea asta fiecare sa-si faca o selectie, pe cat posibil. zic si io... despre pozele pt party: care vrea poate aduce pe un stick, vom avea un aparat de proiectie si se pot derula, ca un fundal ori decor, pozele noastre in timp ce ne behaim c-o bere-n mana. doar care vrea, nu e obligatoriu... selectie sa fie atunci eu o sa le aduc si pe stick, e o idee frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) Până la data mai sus menționată am reușit în jur de 3.500 km să parcurg. Sper să mai țină vremea cu mine măcar încă 200 sau 300 km. Naspa. Si a mea s-a stricat dar acum, pe toamna... chiar la inmormantarea lui Feroce. Oricum, astept poza cand o bagi la iernat - nu mai tarziu de 1 dec. Bafta! era peste 37.000, dar nu stiu exact cat. Fac poza si revin zilele astea. wow! impresionant! Editat Noiembrie 14, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 wow! impresionant! bai, 37 total. adica nici 20.000 anu' asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 (editat) ah. si eu care credeam ca ai spart topu`... dar oricum, esti bine. eu cu chin, cu vai am facut de-abia vreo 8-9 mii. nu ca as fi nemultumit, dar nici nu mi-au iesit planurile, voiam sa umblu mai mult dar a fost un an mai neplacut, mai ales cu timpul disponibil ... eh, noi sa fim sanatosi! Prieteni, intalnirea noastra pentru finalul concursului de kilometri s-a batut in cuie: Pe 7 decembrie, la Papa la Soni , in Bucuresti, str. Sf. Voievozi nr. 13 . Incepand cu ora 18 si pana la ora 24: haideti la party! Nu uitati sa-mi trimiteti pozele kilometrilor vostri finali! Atunci cand intrati la iernat – dar nu mai tarziu de 1 Dec. Cu acest prilej se vor acorda micile noastre premii, dar mai ales vom povesti, vom glumi si vom vorbi despre ale noastre calatorii, mobre sau planuri viitoare de ieseala pe doua roti. Sunteti asteptati toti cei inscrisi in concurs, cu rugamintea de a aduce (doar daca aveti chef – dar zic eu ca n-ar fi rau) un stick cu cateva dintre cele mai frumoase fotografii din iesirile voastre din acest an. Acestea vor fi proiectate pe peretii crasmei, sub forma unui slideshow. Mai mult: Codru, proprietarul localului (si el motociclist) va asteapta cu cate un print al celei mai frumoase poze din calatorie. Aceste printuri ale pozelor noastre vor fi expuse timp de o saptamana la Papa la Soni , in cadrul unei expozitii foto dedicata calatoriilor noastre cu motocicleta. Papa la Soni este un spatiu al gastronomiei alternative/creative, dar si pentru cei ce gusta muzica buna, teatrul ori fotografia. Haideti! Editat Noiembrie 15, 2012 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 maine postez pozele voastre sub cele de start si scriu si kilometrii parcursi. cei care au incheiat sezonul or sa apara scrisi cu portocaliu, iar dupa 1 dec vom putea intocmi si clasamentul. mai, cred ca o selectie ar fi binevenita, poate ca Achimoto nu zice STRICT de 3 poze, bunaoara si alti camarazi de drum nu se pot hotari insa cred ca l-ar ajuta ca la sectiunea asta fiecare sa-si faca o selectie, pe cat posibil. zic si io... DESPRE KM ... eu inca mai bobinez ...... sambata iarasi , duminica iarasi , saptaman urmatoare iarasi ....... deci trag tare pana la data limita !!! sa castig si sa dau premiu altcuiva !!! -- Am spus 3 poze , ca sa fie usor de ales pt participanti , si in acelasi timp sa fie usor si pt juriu ( daca sunt 30 participanti si vine fiecare cu 10 poze , te prinde noul an )) ] Nu este obligatoriu 3 , dar sa fie cu maxim 1 -2 mai multe ...... SA VEDEM CU CE VENITI ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 SA VEDEM CU CE VENITI ??? vezi ca pentru sectiunea indragita de tine, cea cu pozele din tara, oamenii au pus poze si aici: http://www.pro-bike.ro/forums/topic/88074-concurs-gratuit-cu-premii-gratis-pentru-motociclisti/page__st__90 cat si pe blogul meu in curand (de ex owene) sau vor pune link-uri catre unde e fiecaruia mai la indemana... bobineaza, nene! respect. te-astept la party! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Pe 7 decembrie, la Papa la Soni , in Bucuresti, str. Sf. Voievozi nr. 13 . Incepand cu ora 18 si pana la ora 24: haideti la party! Nu uitati sa-mi trimiteti pozele kilometrilor vostri finali! Atunci cand intrati la iernat – dar nu mai tarziu de 1 Dec. La mine s-au acumulat vreo 10-15.000 nu mai stiu exact. Anul asta nu am avut chef mai deloc sa merg cu ea, nici pe astia nu stiu cum i-am facut Poze se gasesc in linkul din semnatura. Vad cum stau cu timpul si incerc si eu ajung pe 7 dec. la Soni (nu prea ma prinde mancarea lor) pentru un cico. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 ah. si eu care credeam ca ai spart topu`... dar oricum, esti bine. eu cu chin, cu vai am facut de-abia vreo 8-9 mii. nu ca as fi nemultumit, dar nici nu mi-au iesit planurile, voiam sa umblu mai mult dar a fost un an mai neplacut, mai ales cu timpul disponibil ... eh, noi sa fim sanatosi! Prieteni, intalnirea noastra pentru finalul concursului de kilometri s-a batut in cuie: Pe 7 decembrie, la Papa la Soni , in Bucuresti, str. Sf. Voievozi nr. 13 . Incepand cu ora 18 si pana la ora 24: haideti la party! Nu uitati sa-mi trimiteti pozele kilometrilor vostri finali! Atunci cand intrati la iernat – dar nu mai tarziu de 1 Dec. Cu acest prilej se vor acorda micile noastre premii, dar mai ales vom povesti, vom glumi si vom vorbi despre ale noastre calatorii, mobre sau planuri viitoare de ieseala pe doua roti. Sunteti asteptati toti cei inscrisi in concurs, cu rugamintea de a aduce (doar daca aveti chef – dar zic eu ca n-ar fi rau) un stick cu cateva dintre cele mai frumoase fotografii din iesirile voastre din acest an. Acestea vor fi proiectate pe peretii crasmei, sub forma unui slideshow. Mai mult: Codru, proprietarul localului (si el motociclist) va asteapta cu cate un print al celei mai frumoase poze din calatorie. Aceste printuri ale pozelor noastre vor fi expuse timp de o saptamana la Papa la Soni , in cadrul unei expozitii foto dedicata calatoriilor noastre cu motocicleta. Papa la Soni este un spatiu al gastronomiei alternative/creative, dar si pentru cei ce gusta muzica buna, teatrul ori fotografia. Haideti! Coane, tre' sa verific maine, dar am impresia ca data coincide nefericit cu plecarea mea catre nava-mama pt care lucrez aici. Daca nu pot ajunge, am sa-ti trimit pe mail (care?) 3-4 poze hi-res din tura de Alpi. Sambata asta pe seara iti trimit si km finali. Hai cu bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 ah. si eu care credeam ca ai spart topu`... dar oricum, esti bine. eu cu chin, cu vai am facut de-abia vreo 8-9 mii. nu ca as fi nemultumit, dar nici nu mi-au iesit planurile, voiam sa umblu mai mult dar a fost un an mai neplacut, mai ales cu timpul disponibil ... eh, noi sa fim sanatosi! Prieteni, intalnirea noastra pentru finalul concursului de kilometri s-a batut in cuie: Pe 7 decembrie, la Papa la Soni , in Bucuresti, str. Sf. Voievozi nr. 13 . Incepand cu ora 18 si pana la ora 24: haideti la party! Nu uitati sa-mi trimiteti pozele kilometrilor vostri finali! Atunci cand intrati la iernat – dar nu mai tarziu de 1 Dec. Cu acest prilej se vor acorda micile noastre premii, dar mai ales vom povesti, vom glumi si vom vorbi despre ale noastre calatorii, mobre sau planuri viitoare de ieseala pe doua roti. Sunteti asteptati toti cei inscrisi in concurs, cu rugamintea de a aduce (doar daca aveti chef – dar zic eu ca n-ar fi rau) un stick cu cateva dintre cele mai frumoase fotografii din iesirile voastre din acest an. Acestea vor fi proiectate pe peretii crasmei, sub forma unui slideshow. Mai mult: Codru, proprietarul localului (si el motociclist) va asteapta cu cate un print al celei mai frumoase poze din calatorie. Aceste printuri ale pozelor noastre vor fi expuse timp de o saptamana la Papa la Soni , in cadrul unei expozitii foto dedicata calatoriilor noastre cu motocicleta. Papa la Soni este un spatiu al gastronomiei alternative/creative, dar si pentru cei ce gusta muzica buna, teatrul ori fotografia. Haideti! s-a notat, prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 s-a notat, prezenta Super! Sper sa ne strangem cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 (editat) ah. si eu care credeam ca ai spart topu`... dar oricum, esti bine. eu cu chin, cu vai am facut de-abia vreo 8-9 mii. nu ca as fi nemultumit, dar nici nu mi-au iesit planurile, voiam sa umblu mai mult dar a fost un an mai neplacut, mai ales cu timpul disponibil ... eh, noi sa fim sanatosi! Prieteni, intalnirea noastra pentru finalul concursului de kilometri s-a batut in cuie: Pe 7 decembrie, la Papa la Soni , in Bucuresti, str. Sf. Voievozi nr. 13 . Incepand cu ora 18 si pana la ora 24: haideti la party! Nu uitati sa-mi trimiteti pozele kilometrilor vostri finali! Atunci cand intrati la iernat – dar nu mai tarziu de 1 Dec. Cu acest prilej se vor acorda micile noastre premii, dar mai ales vom povesti, vom glumi si vom vorbi despre ale noastre calatorii, mobre sau planuri viitoare de ieseala pe doua roti. Sunteti asteptati toti cei inscrisi in concurs, cu rugamintea de a aduce (doar daca aveti chef – dar zic eu ca n-ar fi rau) un stick cu cateva dintre cele mai frumoase fotografii din iesirile voastre din acest an. Acestea vor fi proiectate pe peretii crasmei, sub forma unui slideshow. Mai mult: Codru, proprietarul localului (si el motociclist) va asteapta cu cate un print al celei mai frumoase poze din calatorie. Aceste printuri ale pozelor noastre vor fi expuse timp de o saptamana la Papa la Soni , in cadrul unei expozitii foto dedicata calatoriilor noastre cu motocicleta. Papa la Soni este un spatiu al gastronomiei alternative/creative, dar si pentru cei ce gusta muzica buna, teatrul ori fotografia. Haideti! +1 Editat Noiembrie 16, 2012 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 data coincide nefericit cu plecarea mea catre nava-mama pt care lucrez aici. Daca nu pot ajunge, am sa-ti trimit pe mail (care?) vezi si tu ce faci. ti-am trimis PM. in caz ca nu poti veni, trimite ce poze vrei tu; daca nu vii am sa tiparesc eu una pentru expozitia de care ziceam si celelalte le proiectam pe pereti, impreuna cu ale noastre. - nu uita ca pt "sectiunea" achimoto, pozele tre` sa fie din RO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Noiembrie 17, 2012 Share Postat Noiembrie 17, 2012 (editat) Am spus 3 poze , ca sa fie usor de ales pt participanti , si in acelasi timp sa fie usor si pt juriu ( daca sunt 30 participanti si vine fiecare cu 10 poze , te prinde noul an )) ] Nu este obligatoriu 3 , dar sa fie cu maxim 1 -2 mai multe ...... SA VEDEM CU CE VENITI ??? well, am ales 5 atunci sa ne vedem cu bine Editat Noiembrie 17, 2012 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate