nike Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) Salutare!! Dechid acest topic pentru toti cei ce traiesc in Elvetia sau care doresc sa viziteze aceasta regiune. Urmaresc sectiunea diaspora de cateva luni si pana acum vad nu a deschis nimeni vre-un topic legat de Elvetia. Acum ca am spart gheata sper ca in aceasta vara si in cele ce vor urma, sa ne adunam cat mai multi pentru a impartasi detalii legate de aceasta zona a europei(si cele invecinate). Din cate stiu berea zilnica nu a facut rau nimanui, prin urmare pe prima o voi da eu. Editat Februarie 15, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 Esti departe de granita cu Italia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 16, 2012 Autor Share Postat Februarie 16, 2012 (editat) Stau in Zurich, dar nu este nicio prbl in privinta kilometrilor. Cu cat mai multi cu atat mai mult fun!! In acest weekend (16-19.02.2012) se deschide sezonul 2012, cu primul targ moto. Printre invitati ii vom gasi pe Dani Pedrosa si Chris Pfeiffer. Rezumatul din 2011 Cine e in zona si vrea sa mearga, ma poate contacata pe PM. Editat Februarie 16, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Februarie 17, 2012 Share Postat Februarie 17, 2012 Stau in Zurich, dar nu este nicio prbl in privinta kilometrilor. Cu cat mai multi cu atat mai mult fun!! In acest weekend (16-19.02.2012) se deschide sezonul 2012, cu primul targ moto. Printre invitati ii vom gasi pe Dani Pedrosa si Chris Pfeiffer. Rezumatul din 2011 Cine e in zona si vrea sa mearga, ma poate contacata pe PM. Daca ai rasfoit un pic prin topicul `italian` probabil ai observat ca mare parte suntem prin nordul Italiei, deci nu prea departe de tine. Noi ne mai intalnim la un motoraduno, la un citro, etc. Vad ca sunt in jur de 300 de km intre noi, cand ti se da sa mai vorbesti si romaneste esti binevenit . Facem mai mult ture locale (tinand cont si de mobrele din dotare ...) dar din cand in cand eu (si nu numai eu) ma mai arunc la cate o tura mai lunga. Keep in touch ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 18, 2012 Autor Share Postat Februarie 18, 2012 (editat) Daca ai rasfoit un pic prin topicul `italian` probabil ai observat ca mare parte suntem prin nordul Italiei, deci nu prea departe de tine. Noi ne mai intalnim la un motoraduno, la un citro, etc. Vad ca sunt in jur de 300 de km intre noi, cand ti se da sa mai vorbesti si romaneste esti binevenit . Facem mai mult ture locale (tinand cont si de mobrele din dotare ...) dar din cand in cand eu (si nu numai eu) ma mai arunc la cate o tura mai lunga. Keep in touch ... Perfect!! Abia astept sa iasa soarele Apropo tocmai am venit de la salonul moto din Zh. Am avut parte de 4 etaje mobristice, in care m-am urcat pe toate mobrele care erau disponibile la probe, am revazut ultimele trickuri ale lui Pfeiffer si inca 2 campioni la stunts : Irlanda Portugalia, iar de la Dani Pedrosa am luat un autograf La capitolul cumparaturi, m-am ales cu o geaca, iar daca nu aveam deja 2 casti, imi cumparam una. Preturile produselor incepeau de la 45E(Caberg) pana la 1700(Arai). In comparatie cu EICMAA salonul este mai compact, dar gama produselor este mult mai diversificata. Poze de pe FB-ul expozitiei. si poze de calitate proasta pentru ca m-am trezit la eveniment cu aparatul foto.. dar fara baterie . Editat Februarie 18, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Februarie 18, 2012 Share Postat Februarie 18, 2012 (editat) @Zair: o sa ajung la tine in zona cu tura lui Vlad de anul asta (asta daca nu comva imi vine oferta de job pe care o astept intre timp de la tine din zona). Poate bem o bere. Contact pe PM. Week-end placut! Editat Februarie 18, 2012 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 20, 2012 Autor Share Postat Februarie 20, 2012 (editat) @Zair: o sa ajung la tine in zona cu tura lui Vlad de anul asta (asta daca nu comva imi vine oferta de job pe care o astept intre timp de la tine din zona). Poate bem o bere. Contact pe PM. Week-end placut! SUPER, daca doresti sa afli detalii despre preturi,chirii..etc. Imi dai un semn pe PM La tura voastra cu Vlad ma bag si eu, dar pe langa ca n-am 'bilet'. Pana atunci, BAFTA!! Poze de ieri in timpul zilei. Tom LĂźthi Editat Februarie 20, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Februarie 20, 2012 Share Postat Februarie 20, 2012 si cum sta pe curbe unspenouasoptu ala urat tinere ? ca te vazui cu genunchiul jos calare pe el . tot asa cazane zgomotoase pe ultimul loc se afla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 20, 2012 Autor Share Postat Martie 20, 2012 (editat) si cum sta pe curbe unspenouasoptu ala urat tinere ? Cum se face frumos afara, vin si cu reviewul ca te vazui cu genunchiul jos calare pe el . Ti s-a parut!! .. defapt ma prelingeam Oricum, piesa de rezistenta a salonului mi se pare HD-ul cel verde cu NOS.. BEAST!!! Salonul Auto de la Geneva 2012 9-18.03.2012 Editat Martie 20, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanu. Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Cineva pe la Geneva sau pe langa ? Sa stam la o bere...sa ma plimbe si pe mine o tura? Am ajuns aici pe 22 noiembrie plec in octombrie! Asflat uscat, Fanu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibix2 Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 A propos de vigneta elvetiana, si pe moto se lipeste acelasi abtibild ca si pe masina? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 A propos de vigneta elvetiana, si pe moto se lipeste acelasi abtibild ca si pe masina? Merci. Daca nu e prea tarziu Da la fel Eu de exemplu am dat jos placuta cu numarul si am lipito dedesupt. Important e sa o ai lipita pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Ceva magazine de echipament in Zurich stie cineva? (in oras, efectiv) Am gasit decat un Yamaha cu chestii de la IXS aproape de Albisrieder Plz. pe Badenerstrasse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 (editat) https://www.google.ro/#fp=1f836569038c5e92&q=motorrad+zurich http://www.suche.ch/info/motorradgesch%C3%A4ft/8064 Daca te ajuta. Daca treci prin Lausanne te duc. Editat August 27, 2013 de derkleine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 (editat) Merci. La Yellow Point am fost azi Caut si eu reduceri...una-alta. Mi-am comandat si de la Louis, sper sa nu platesc vama cat china dar macar am scapat de TVA La Lausanne nu ajung, in Zurich pana la sf. de septembrie. Merci, din nou. Editat August 27, 2013 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Reduceri sunt ceva la Polo. Acum pana sambata. Cu comanda de la Louis sper ca nu ai luat tzeapa. Cum vine din Elvetiei sa nu mai platesti taxe. Parca doar peste 300 CHF se platesc. era un Louis nu departe de Zurich. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Da, stiu ca e cu vama si astea. Am pana in 300 CHF... vad maine poimaine ca azi a plecat cu DHL. Chiar sunt curios. Nasol ca nu am masina ca sunt niste magazine mari pe langa prin sate gen market asa ca louisul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 vezi ca poti inchiria. Masina e vreo 20-30 CHF /zi. Daca nu si transportul in comun e super bine pus la punct . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Daca nu e prea tarziu Da la fel Eu de exemplu am dat jos placuta cu numarul si am lipito dedesupt. Important e sa o ai lipita pe motor. chiar daca treci prin Elvetia de exemplu pe 30 decembrie trebuie sa platesti vigneta pe tot anul?? si pe un site era specificat ca trebuie fixata central sau in stinga parbrizului am vazut la Louis niste suporti de vigneta dar se fixau pe dreapta motocicletei, e OK asa? mersi Editat Mai 20, 2014 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Este valabila si luna ianuarie a anului urmator. Poti sa o pui unde vrei, atat timp cat este lipita. Cum culorile sunt hidoase de-a dreptul, nu sunt multi motociclisti ce umbla cu ele ''la vedere'' Se mai dosesc pe sub sa, pe interiorul numarului etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 Este valabila si luna ianuarie a anului urmator. Poti sa o pui unde vrei, atat timp cat este lipita. Cum culorile sunt hidoase de-a dreptul, nu sunt multi motociclisti ce umbla cu ele ''la vedere'' Se mai dosesc pe sub sa, pe interiorul numarului etc. bine, ma refeream asa ca principiu: platesti un an si o folosesti o saptamina/o luna nu se verifica prin camere video? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Pai eu zic ca este decenta ca pret. Da, este mai scumpa decat Austria si Ungaria, dar, cu banii dati pe ea, in Franta si Italia faci cam 200 - 300 kilometri. Sa treci tunelul la Mt Blanc costa deja sensibil mai mult decat vignieta pe un an in Elvetia.Nu te lasa pacalit de faptul ca este pe un an si nu fractionata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 bine, ma refeream asa ca principiu: platesti un an si o folosesti o saptamina/o luna nu se verifica prin camere video? Pai platesti un an si poti sa o folosesti 2-3-4 ore, daca atata iti ia sa treci prin Elvetia:) Dupa cate stiu eu se verifica prin controale. Sta militia . N-am prins niciodata. Colegii mei Elvetieni mi-o zis ca sunt controale la intrarile pe autostrada cam la inceputul lui Februarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Vigneta se plateste si daca nu circuli pe autostrazi? Cam ce valoare are? Trec prin Elvetia luna viitoare, dar traseul cuprinde toate pasurile prin munti, din sud, deci fara autostrazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Pai , valoare e 40 CHF aprox 35 € , e valabila pana la 31 Ian 2015. Nu ai nevoie daca nu meri pe autostrazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate