diles Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Salut, ma intereseaza si pe mine o bucata (sau 2 daca e mai ok pe varianta 7 cu 12). Daca nu mai e loc, eventual redeschidem o noua lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho25 Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 au iesit la 61 RON Si nu cred ca accepta varianta cu 7, la noi am fost exceptie, cred ca a acceptat pentru ca noi am comandat si nu le avea pe stoc si a trebuit sa asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phaidon Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Salut, ma intereseaza si pe mine o bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 Pai lista de 10 oameni arata asa: vld_bc 1 klu 2 chaby_date 2 allenC 2 enos 1 zigzag 1 SUN_83 1 deci suntem 10! daca se mai elibereaza locuri anunt! dar cel mai bine sa faceti alta lista! Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Februarie 25, 2012 Admin Share Postat Februarie 25, 2012 Atata chinuiala..luati-va cardane.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Februarie 25, 2012 Share Postat Februarie 25, 2012 salut, daca se mai face o lista sunt si eu interesat de unul numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Salut. M-ar interesa si pe mine o jucarie din astea. Eventual daca face cineva alta comanda, sau poate se poate discuta cu furnizorul sa accepte mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Totusi, ce fel de ulei se utilizeaza pentru butoias? Daca inteleg bine, ungerea efectiva a lantului se face prin transfer de pe pinion pe role ? Multumesc pentru lamuriri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Februarie 26, 2012 Autor Share Postat Februarie 26, 2012 Totusi, ce fel de ulei se utilizeaza pentru butoias? Daca inteleg bine, ungerea efectiva a lantului se face prin transfer de pe pinion pe role ? Multumesc pentru lamuriri Salut! citeste forumul asta si vei gasi raspunsul la intrebarile tale ! http://www.stromtrooper.com/v-strom-modifications-performance/63169-loobman-*ab*.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Salut! citeste forumul asta si vei gasi raspunsul la intrebarile tale ! http://www.stromtrooper.com/v-strom-modifications-performance/63169-loobman-*ab*.html Multam, am vazut mai mult pozele ca la Engleza am facut Rusa pe vremea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Totusi, ce fel de ulei se utilizeaza pentru butoias? Daca inteleg bine, ungerea efectiva a lantului se face prin transfer de pe pinion pe role ? Multumesc pentru lamuriri Orice ulei 10W40, 80W90 , de drujba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Daca mai comanda cineva dispozitivul se poate conta si pe mine cu una bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 + 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thorald Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 ma bag si eu cu unul daca e sa comandati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 (editat) OK, lista #2 (in ordinea anuntarii): diles 1 phaidon 1 nyky 1 Maniax 1 ALINPAPA2000 1 zidaru 1 Thorald 1 7 bucati deocamdata, la cum merge ajungem repede la 10. Eu pot comanda (am paypal) insa mi-e greu spre imposibil sa expediez in tara prin posta romana (mai ieftin) - n-am timpul asta, o sa am nevoie de ajutor. Si ca sa nu existe neintelegeri (titlul topicului ne poate insela) - vorbim de loobman, NU scottoiler. Editat Februarie 26, 2012 de diles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 OK, lista #2 (in ordinea anuntarii): diles 1 phaidon 1 nyky 1 Maniax 1 ALINPAPA2000 1 zidaru 1 Thorald 1 7 bucati deocamdata, la cum merge ajungem repede la 10. Eu pot comanda (am paypal) insa mi-e greu spre imposibil sa expediez in tara prin posta romana (mai ieftin) - n-am timpul asta, o sa am nevoie de ajutor. Si ca sa nu existe neintelegeri (titlul topicului ne poate insela) - vorbim de loobman, NU scottoiler. salutare, ma bag si eu la unul.. adresa de pm:kappy666@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cool man Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 OK, lista #2 (in ordinea anuntarii): diles 1 phaidon 1 nyky 1 Maniax 1 ALINPAPA2000 1 zidaru 1 Thorald 1 7 bucati deocamdata, la cum merge ajungem repede la 10. Eu pot comanda (am paypal) insa mi-e greu spre imposibil sa expediez in tara prin posta romana (mai ieftin) - n-am timpul asta, o sa am nevoie de ajutor. Si ca sa nu existe neintelegeri (titlul topicului ne poate insela) - vorbim de loobman, NU scottoiler. Vreau si eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 ma intreb, pentru ca nu am gasit, daca ungatorul asta rezista la coclaureala.. are careva experienta cu el pe coclauri? pe site-ul lor vad ca au fost montate numai pe motociclete de strada (sper sa ma insel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 ma intreb, pentru ca nu am gasit, daca ungatorul asta rezista la coclaureala.. are careva experienta cu el pe coclauri? pe site-ul lor vad ca au fost montate numai pe motociclete de strada (sper sa ma insel) salutare, am discutat cu Florian(userul Thorald);are montat ungatorul de la loobman, un cunoscut de-al sau si este ok atata timp cat nu faci chestii hard:sarituri,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 (editat) multam de raspuns, hard nu, dar o saritura, neste gropi/damburi mai serioase tot o sa colind...asa ca intrebarea ramane in picioare. multam! hai ca i-am scris lui Dennis Editat Februarie 26, 2012 de zidaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Update de lista: diles 1 phaidon 1 nyky 1 Maniax 1 ALINPAPA2000 1 zidaru 1 Thorald 1 kappy666 1 cool man 1 Mai e nevoie de 1 om, posibil 2 in cazul in care zidaru se razgandeste (sa ne zici ce si cum cand te decizi te rog). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 desigur, sper sa imi raspunda repede. multumim diles de initiativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 Si eu unul! Comanda ferma! Alaturi de kappy666 care mi-a dat vestea acum! Ymess: kex83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 confirm, ptr nelamurirea mea cu coclaurile,copiati asta in youtube: motorcycle chain oiler.mp4. Lista completa: diles 1 phaidon 1 nyky 1 Maniax 1 ALINPAPA2000 1 zidaru 1 Thorald 1 kappy666 1 cool man 1 kex83 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 (editat) Lista completa: diles 1 phaidon 1 nyky 1 Maniax 1 ALINPAPA2000 1 zidaru 1 Thorald 1 kappy666 1 cool man 1 kex83 1 Perfect, lista finalizata. Am inceput sa imprastii PM-uri cu detaliile de plata (65 Ron). Rugamintea pe care o s-o am la cei din Bucuresti (din lista)e sa gasim un voluntar care sa-si faca timp sa trimita prin posta celor 4-5 care-s din provincie. Alternativa ar fi sa trimit eu prin curier rapid, insa iese mai scumpisor. Editat Februarie 26, 2012 de diles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate