bogdan_harea Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 Eu l-am primit azi, pare ok, il voi monta saptamana asta la sfarsit Poze si la primavara impresii. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 tot la sfarsit de saptamana o sa il montez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 avem 2 locuri libere pe lista #2 (phaidon si ALINPAPA2000 s-au retras). primul "venit", primul servit - astept PM. candidatii sa nu fie deja pe lista #3, nu-i frumos sa stricam oamenilor socotelile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 avem 2 locuri libere pe lista #2 (phaidon si ALINPAPA2000 s-au retras). primul "venit", primul servit - astept PM. candidatii sa nu fie deja pe lista #3, nu-i frumos sa stricam oamenilor socotelile. eu.... astept un pm..cu contul si virez instant baneii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Februarie 28, 2012 Share Postat Februarie 28, 2012 eu.... astept un pm..cu contul si virez instant baneii ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 (editat) Pai daca nu se ofera nimeni sa se tina de comanda asta ma ocup eu. Ori ne intalnim in Bucuresti ori cu transfer bancar se poate rezolva. Discordless - 2 -confirmat Vice - 1 -confirmat Psycho25 - 1 -confirmat Popp - 1 -confirmat Pijama - 1 Batranu - 1 Bodyca - 1 Comyny - 1 -confirmat pstefan - 1 -confirmat Va rog confirmati-mi si mie printr-un pm sa va trimit si contul. Am facut comanda, 6 bucati platite (10 primite): Conversion from: L652.45 RON Conversion to: £122.34 GBP Editat Februarie 29, 2012 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 eu am trimis banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 (editat) Pai daca nu se ofera nimeni sa se tina de comanda asta ma ocup eu. Ori ne intalnim in Bucuresti ori cu transfer bancar se poate rezolva. Discordless - 2 Vice - 1 Psycho25 - 1 Popp - 1 Pijama - 1 Batranu - 1 Bodyca - 1 Comyny - 1 pstefan - 1 Asta e lista finala, daca sunteti de acord dati un pm ceva sa va trimit un cont sau sa stabilim cum ne intalnim. Comanda finala e 65ron Bucuresti sau vreo 70 cu transport in afara Bucurestiului. Daca sunt obiectii postati ca nu ma supar Datorita unui eveniment neplacut (m-a pocnit unu` grav de tot in spate si are asigurare la Euroins ) sunt nevoit sa imi redirectionez toate fondurile in repararea masinii. Imi cer scuze fata de ceilalti membri daca i-am incurcat. Editat Februarie 29, 2012 de Batranu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 (editat) Au ramas 2 loobmanuri (sunt deja comandate), cine doreste sa-mi dea pm. Cele 2 ramase ajung la scabron. Mai am nevoie de confirmare de la Bodyca si Pijama. Editat Februarie 29, 2012 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 in caz ca se razgandeste sau nu onoreaza comanda vreunul ma bag si eu ca m-am trezit tarziu sa puric topicul! apropo...schimbatii numele in loobman nu scottooiler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Cele 2 ramase ajung la scabron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Azi la Cluj au fost 5 grade cu plus si soare, asa incatnu m-am rabdat si am iesit la o scurta plimbare si am montat si ungatorul Loobman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Eu il am montat mai sus si vertical (vezi poze pe topicul http://www.transalp.ro/forum/transformare-transalp-pt-drum-lung-t1387.html) si de un an nu i-am mai facut nimic (niciun reglaj). Merge... uns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 (editat) Eu il am montat mai sus si vertical (vezi poze pe topicul http://www.transalp....lung-t1387.html) si de un an nu i-am mai facut nimic (niciun reglaj). Merge... uns E foarte fain si la tine, dar eu nu am vrut sa fie multa mataraie, de aceea am scurtat furtunul. Am vazut ca intr-un an ai terminat soriceii de la furca ce unge pinionul Editat Martie 1, 2012 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Pai... acei soricei sunt costisitori rau... O pungulita cu 100 buc e vreo 5 lei... Si inca nu i-am inlocuit pe primii doi. Ii voi inlocui sigur la primavara, nu pt ca trebuie, ci sa fiu eu impacat cu ideea ca sunt noi. Ca intreba cineva pe aici: daca treci printr-un parau nu se deregleaza capul. Acea sarma ce-l tine e destul de tare. Dar daca iei o craca sau cine stie ce prostie la roata, se mai deregla, dar il poti face imediat la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Lista #2 finalizata arata asa: diles 1 nyky 1 Maniax 1 zidaru 1 Thorald 1 kappy666 1 cool man 1 kex83 1 octavius 1 Taz XL 1 Azi am primit confirmarea de la Dennis ca au plecat produsele spre RO. Va anunt imediat ce le primesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 daca se mai face o lista va rog pm am rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Sa va fac putina pofta... Astazi l-am primit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Sa va fac putina pofta... Astazi l-am primit. "Gurmanzilor" le recomand sa apeleze la mine si ii asigur ca vor fi multumiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViruSS Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Salut. Treceti-ma pe lista cu 3 buc va rog. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShubaHD Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Daca se mai face lista, ma bag si eu la 1 buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 ce ulei folositi la ungatoare? eu la ce am avut inainte am folosit(multumesc dl-ui Harea)ulei pt lantul de drujba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 ce ulei folositi la ungatoare? eu la ce am avut inainte am folosit(multumesc dl-ui Harea)ulei pt lantul de drujba Loobman spune: "My own personal preference was always for 10-40 engine oil, mostly because it's easily available. It works well under most conditions and it's good for the o-rings." Si tot el mai spune: "Engine oil was used in all road tests referred to on the Loobman website and was recommended by both Yamaha and Haynes manuals." (Uleiul de motor a fost folosit în toate testele rutiere menționate pe site-ul Loobman Âşi a fost recomandat atât de Yamaha cat Âşi de manuale Haynes.) Alta zicere de la Loobman in legatura cu folosirea uleiului de cutie 80W-90:Only problem with gear oil is that it flows very slowly so, if you want to use it, we recommend your Loobman chainoiler has a short, vertical delivery tube. Otherwise you might end up with drips after a short spin. (Singura problema cu ulei de transmisie este că curge foarte încet, astfel, dacă doriți să-l utilizați, vă recomandăm ca chainoiler Loobman sa aiba un tub de livrare scurt si o pozitie aproape verticală. În caz contrar, s-ar putea termina cu picaturi de la o plimbare scurta.) Si acum parerea unui utilizator de pe la noi: "Salut, Nu sunt zilele astea pe langa motor. L-am luat prin iarna si mi-au oferit posibilitatea sa aleg intre versiunea normala si Loobman AB. Ca diferente: rezervorul nu mai este din plastic maleabil, ci este tare si are un mic buton de dozare a uleiului. Ca ulei, folosesc un ulei de cutie de viteze (80W-90), ce l-am gasit prin casa. In diminetile reci, e destul de vascos si curge greu, dar pe caldura e ok. Am inteles ca poti folosi orice tip de ulei; merge si ala de la cartofi prajiti L-am pus de putin timp si pana acum am apasat de vreo 4-5 ori (la inceput mai mult). In perioada asta, lantul a devenit curat (nu exagerez cand spun ca luceste), cu toate ca a fost nespalat si uns tocmai din toamna, inainte sa intre la iernat. Merita banii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 Eu folosesc ulei de la maÂşina 10-40 Âşi îl folosesc de 2 ani. ButoiaÂşul e pozitionat aproape de motor, aÂşa că e cald Âşi nu am probleme cu vâscozitatea. Nu fiți aÂşa de pretențioÂşi cu ce puneți pe lanț, atâta timp cât e ulei pentru un utilaj. Lanțul nu e om să aibă grețuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 Vreau si eu 1 buc daca se mai aduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate