Sari la conținut

Accident Mortal, prietena noastra, Miha


partizan
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 97
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

:cheers: :) :D :) :) :) :P :smoke: :puke: :hurt: condoleantze familiei si prietenilor, si totusi se intampla, saptaman asta sa intamplat ca unu cu tiru care avea permisu suspendat tot pt accident cu vatamare corporala, dar avea dovada pe 15 zile, legea tata din tzara tuturor posibilitatzilor a mai provocat un accident la intrarea in resitza, a intrat pe contrasens lovind un aro condus de un fost coleg de lucru, au murit 2 persoane si el e la tm grav,
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeule, ce trist!!! Am citit posturile si nu reusesc sa imi revin! Cat de rapid ti se poate sfarsi viata! Aproape ca nici nu apucase sa se bucure de ea! Ma gandesc din ce in ce mai serios daca chiar merita pasiunea asta, atatea vieti.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Parca mai conteaza!!

:cheers: :) :D :) :) :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: :) D-zeu sa-o odihneasca in pace si sa-i fie tarana usoara :D :) tot viteza neadaptata in curba nu? nu mai mergeti tare in zonele cu multe curbe (mai ales cele in coborare sau urcare) incercand sa va tineti dupa grup. o diferenta de 5min in urma celor mai experimentai iti poate salva viata
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Citesc de ceva timp pe forumul asta pt ca-mi plac motoarele si pt ca imi doresc si eu sa am. din lipsa de timp nu am facut scoala inca ... De fapt, vreau sa rectific : imi doream sa am! pt ca acum nu mai sunt asa sigura daca mai vreau. Ultimele accidente mortale m-au cam deprimat. La citirea randurilor legate de sfarsitul tragic al Mihaelei a fost prima data cand am gandit ca poate nu e o idee buna sa-mi mai iau motor. E f trist sa moara cineva la o varsta atat de mica, cu atat mai mult cu cat vb aici de persoane inteligente, cu pasiuni, pe langa care viata nu trecea degeaba. Nu stiu ce spuneti voi ce-i care aveti motoare .. daca merita pasiunea asta viata cuiva ?!!!

S-ar putea sa par ca cer prea mult, dar ce ar implica sa avem si in romania o pista pt motoare ??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

S-ar putea sa par ca cer prea mult, dar ce ar implica sa avem si in romania o pista pt motoare ??

 

OT. Bani. Multi. Si pe care cel/cei care ii va/vor investi nu ii vor recupera decat dupa foarte mult timp. Nu isi are insa rostul aici de o asemenea discutie, da un search pe forum si ai sa vezi discutiile trecute legate de acest aspect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau. Pe celalalt forum eu am dat vestea trista, dar nu stiam detalii. M-a sunat sambata un prieten sa-mi zica de un accident mortal, dar inca nu stia nici macar daca a fost motocicleta sau scuter. Duminica am aflat ca a fost o fata cu motocicleta de Mehedinti, iar spre seara a aparut un articol in un ziar local, in care scria de doua accidente mortale, mai intai acesta, apoi un taximetrist omorat de un cal lasat de izbeliste, pe care l-a lovit.

Azi mozaicul devine complet. Dumnezeu s-o odihneasca!

 

 

 

dragi motociclisti, spuneti si voi daca o Honda NX250, ENDURO !!! cu 26 CP la 128kg, este un "BOLID" ?????

Mihaela mi-a fost ca o SORA, si sufletul ei ramane sora mea... o cunasteam bine... dar de data asta a avut ghinion. se pare intradevar, ca a luat curba prea tare si a derapat... si a murit pe loc, din cauza fracturii cervicale. in momentul impactului cu camionul, era dera moarta. de data asta, camionul chiar nu are nici o vina, era acolo si el...plasat de soarta...

 

odihneasca-se in pace. :cheers: :) :D :) :)

 

de la stanga la dreapta, eu, Miha, prietenul ei Mircea

 

daca multi bikeri isi doresc o prietena care sa stea cat de cat cuminte pe locul pasagerului si sa nu aibe comentarii, MIha era cu 10 pasi inaintea multor baieti. ea tragea de noi sa mergem, avea motorul ei (nu era primul), ea facea bagajul, se okupa de ekipament & mancare, intotdeauna atenta cu cei din jur, deosebit de saritoare.

 

o fiinta deosebita :D

 

nu am alte cuvinte.... chiar asa era MIHA. R.I.P. :) :P

 

Sa fii acrosat de un TIR. Politia pe cine a gasit vinovat? Nu cuva s-a aplicat legea aia nescrisa : mortu' e de vine?

RIP. :smoke: :puke: :hurt:

 

nu a fost acrosata de tir. nu era nici un tir. a derapat intr-un viraj dreapta, si a nimerit sub un camion cu lemne, dar moartea provine de la fractura cervicala care s-a produs la cadere.... saracutza...nu avea nici o zgarietura. casca era intacta, o mica crapatura la viziera... si zgarieturi minime...

soarta....

 

rip ;) :nono: :haha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Off... e cel mai sangeros sfarsit de sezon pana acum, cel putin in ultimele 2 saptamani parca a fost un masacru :cheers: R.I.P.

"toti plecam.../ ca un vis pierdut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de fiecare data cand citesc despre accidente (mortale sau nu), nu stiu de ce ma si inchipui pe mine in locul celui care o pateste...si cred ca fiecare gandeste asa...nu se stie niciodata...cu cata experienta are fiecare, exista momentul "ala" in care iti vine sa faci "ceva" si atunci te-ai dus...Dumnezeu sa o odihneasca!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...