mihai_prd Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 In data de 15 septembrie, Retromobil Club Romania organizeaza expozitia si parada moto 2 roti istorice (Bucuresti). Care aveti chef de o plimbare la inceput de toamna, va astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Cand are loc evenimentul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Cand are loc evenimentul? Se pare ca pe 15 Septembrie anul asta, a scris de doua ori omul mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 (editat) rautaciosilor! abia asteptati sa greseasca cineva..... sper sa pun deoparte ceva leuti pt bilet pana atunci. succes organizatorilor Editat Aprilie 7, 2012 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Am glumit, mi-ar place foarte mult sa particip si eu. Doar ca in septembrie nu e buna perioada, pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Am glumit, mi-ar place foarte mult sa particip si eu. Doar ca in septembrie nu e buna perioada, pentru mine. Ok Mai ramane sa vb cu ei sa schimbe perioada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 8, 2012 Autor Share Postat Aprilie 8, 2012 Mmm, deci daca nu s-a inteles, pe 15 septembrie e data. In alta ordine de idei, cat de curand o sa postez si primele atestate ale motocicletelor care au fost declarate de epoca in mod gratuit, ca tot se bateau unii in piept pe aici ca nu s-a schimbat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 (editat) Mmm, deci daca nu s-a inteles, pe 15 septembrie e data. In alta ordine de idei, cat de curand o sa postez si primele atestate ale motocicletelor care au fost declarate de epoca in mod gratuit, ca tot se bateau unii in piept pe aici ca nu s-a schimbat nimic. Se vor mai atesta in mod gratuit ceva moto ...sau evenimentul a fost unicat... Editat Aprilie 10, 2012 de mihaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 11, 2012 Autor Share Postat Aprilie 11, 2012 Atestarile se vor face in continuare gratuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 22, 2012 Autor Share Postat Iunie 22, 2012 (editat) Sa speram ca o sa avem si un NSU de 500. De ce nu, poate chiar unul din poza. Poate peste ani buni se va reusi realizarea unui concurs asemanator cu motociclete. http://vimeo.com/44206844 Â Editat Iunie 22, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 chiar asa nu si nu sa te astepti ca nu maai se antampla sa fie donati de genu asta ca av em mai mult nevoie la sanatate da ,,,ar fi bine venita sa venim cu initiative pt genu de conuursuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 30, 2012 Autor Share Postat Iunie 30, 2012 Maine o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 23, 2012 Autor Share Postat August 23, 2012 Va asteptam cu motociclete sau fara sa bem un Cico (fac eu cinste), cel mai probabil o sa ne vedem la intrarea in Parcul Carol. Facem si o vizita la Muzeul Tehnic cu ocazia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Va asteptam cu motociclete sau fara sa bem un Cico (fac eu cinste), cel mai probabil o sa ne vedem la intrarea in Parcul Carol. Facem si o vizita la Muzeul Tehnic cu ocazia asta. Cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 In data de 15 septembrie, Retromobil Club Romania organizeaza expozitia si parada moto 2 roti istorice (Bucuresti). Care aveti chef de o plimbare la inceput de toamna, va astept. Ia uite ce a postat Mihai acu ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retromotor Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Buna ziua. Sambata 15 septembrie R.C.R. lanseaza un nou eveniment dedicat vehiculelor istorice "Doua roti istorice" expozitie de motociclete, motorete si scutere. Expozitia se va desfasura in Parcul Carol (10:00-13:00-locatie in curs de confirmare/aprobare) si va fi urmata de o parada pana la Piata Montreal, participantii vizitand apoi salonul devehicule istorice. Inscrieri la colegul nostru Mihai Preda (tel 0723565973) sau secretariat@retromobil.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 3, 2012 Autor Share Postat Septembrie 3, 2012 In cadrul intalnirii vom aduce in premiera o motocicleta din 1943 importata saptamana asta din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 f frumos l acat mai multe abea astept ca vizitator...mai multe detalii despre salonul de vehicule istorice se poate? multumesc si succes cu organizarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 5, 2012 Autor Share Postat Septembrie 5, 2012 Salonul de Vehicule Istorice este o manifestare independenta de intalnirea noastra, nu stiu sa iti dau prea multe detalii, in principiu e in aceeasi zi in zona Aviatorilor. O sa-mi intreb prietenii si revin cu detalii despre acest Salon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Ce m-as bucura sa atestez si eu gratuit emul ca poponeatza de epoca, in cadrul evenimentului celor doo rotzi isterice. Sa scap de impozitul de.. cat? 25 de lei??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 6, 2012 Autor Share Postat Septembrie 6, 2012 Lasa dracu ironiile si pune mana si fa-ti M-ul, ca sta de 3-4 ani in 2 lazi. In alte tari e o bucurie sa ai un vehicul atestat, indiferent ca e o Mobra sau un Henderson, la noi e plin carcotasi care se uita in ograda celuilalt. In alta ordine de idei, se anunta o prezenta mai mare decat speram. Ma bucur ca inca avem pasionati care-si dau interesul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) Salonul de Vehicule Istorice este o manifestare independenta de intalnirea noastra, nu stiu sa iti dau prea multe detalii, in principiu e in aceeasi zi in zona Aviatorilor. O sa-mi intreb prietenii si revin cu detalii despre acest Salon. multumesc de raspuns ...cum spuneam abea asteptr sa imi incant privirea...succes scuze de off topic inca o intrbare ca tot veni vb...unde pot gasi mai multe informatii despre cum sa inmatrculez o moto ca vehicul istoric sau cum so numi procedura...multumesc Editat Septembrie 6, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 7, 2012 Autor Share Postat Septembrie 7, 2012 Suna-ma la 0723565973 si iti explic. Sau sambata viitoare putem detalia prin viu grai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Suna-ma la 0723565973 si iti explic. Sau sambata viitoare putem detalia prin viu grai. am notat nr multumesc si ne vedem pe 15 septembrie...succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 ce rau imi pare ca nu pot ajunge cu ifa poate cu conserva , dar nu are nici un farmec pana sambata poate gasesc duba duba sau remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate