Vizitator TazzY Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Univet tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 africana e tare,si celelalte ,da africana...tare de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 (editat) africana e tare,si celelalte ,da africana...tare de tot! Africana am vandut-o era plictisitor de fiabila....Pana se satura africana de mers mie-mi fierb creierii-n casca...Si nu prea mai aveam in plan calatorii lungi pe drumuri proaste. Prefer calatorii mai scurtr p drumuri foarte proaste....Si pt asta exista KTM... (in cea de-a trea poza vedeti o ferma lacustra din delta cu stregurile Romaniei si al Europei arborate cu mandrie) Editat Noiembrie 3, 2006 de univet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extras Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 (editat) Hop si eu cu Honda Translap 600 V si Yamaha XT 600 ( 2 tzntzarii puternici ) Editat Noiembrie 3, 2006 de extras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) yo si aprilica Editat Noiembrie 4, 2006 de smile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) un topic frumusel Editat Noiembrie 4, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) Din cate stiu eu ,,locuinta lacustra", inseamna o constructie pe pilotzi, deasupra apei, la care ajungi pe un podetz ce asigura legatura cu malul, sau cu barca. Constructia din poza aia este pe pamant, toata ziua. Chiar de s-ar revarsa Dunarea, ea tot pe pamant ar fi, deci ... sub apa. Nu inteleg ?!?!?!?! Si ce daca nu e pe piloni,e o poza cu un membru si a lui mobra si pe unde a ajuns el,ca doar despre asta e topicu,nu? Nu intelegi sau vrei sa arati ca sti tu ce e aia "locuinta lacustra". Spor! Editat Noiembrie 4, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) Mie imi place naturaaa!! Da ma natura!! Si cu namolu cum ramane!? Editat Noiembrie 4, 2006 de adiviraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) cui nu-i plac mah noroaiele!? DSCN6075.MOV Editat Noiembrie 4, 2006 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2006 Da ma natura!! Si cu namolu cum ramane!? Frate dar te-ai bagat nu gluma ai avut curaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 iaca si eu asta e de cand ne-am cunoscut misto hadidasii, nenea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 asta e de cand ne-am cunoscut misto hadidasii, nenea!! pai nu pot ba sa merg cu cizmele de cross ca ma incomodeaza rau . ma kak pe ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhigraph Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Eu cu prietena mea de calatorie.... Trebuie s-o mai cobor putin, ca acuma "poarta tocuri" si e prea inalta pt mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 (editat) Deocamdata mobra ... urmeaza proprietaru' Editat Noiembrie 5, 2006 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Eu si caprita , impreuna cu niste prieteni buni, ieri 5.11.2006 prin paduri pela Gorgota si Glodeni . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 (editat) JE SI CU ALE MELE THREE BITCHES a batrana:cand eram tanar si ferice..... za old blade: za new blade: just design to fly Editat Noiembrie 8, 2006 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Mai la inceputuri cu offroadul, dar ma mai joc si eu... Pozele sunt cu Tengaiul pe forestiera, pe Valea Polatistei (care incepe pe Defileul Jiului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 Salutare, daca vreti sa aflati mai multe detalii despre mine si motoru meu uitati-va duminica asta (12.11.06) pe TVR 2 la Moto Magia de la ora 11, va astept cu comentarii PRO si CONTRA. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Me 2 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Eu(17 ani:D) si cu motorul meu Ktm exc Limited 350 Eu iis cel din dreapta:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 12, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2006 Te-am vazut la televizor ! Dai bine ,,pe sticla" . Aveti motoare frumoase si tu si fratele tau. Sa va bucurati de ele ! Bafta si la mai mare !!! Multumesc mult de tot , poate ne gasim la o tura Si tu ai un motor frumos, sa va bucurati unu de celalalt si sa aveti grija de voi, Bafta si merci de urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 Hellou ! e mica si e a mea ...Aprilia , la ce va gandeati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate