Crazy-devil Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Frecventezi cluburi de rasuciti?? Nu ar fii rea ideea dar raman la varianta mea cu impaiatul el frecventeaza nu numai cluburile de rasuciti, dar presteaza si la adresa clientului. oricum, nu-i zi lui de privat, ca nu stie despre ce e vorba cat despre bisnitar, pai cu siguranta trebuie impaiat si pus in vitrina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 propun sa strangem o gloata furioasa, vin eu cu furci si faclii. cine e cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 propun sa strangem o gloata furioasa, vin eu cu furci si faclii. cine e cu mine? Conteaza pe mn, eu aduc flexul din dotare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 cine e cu mine? Domnul fie cu tine, fiuleeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Domnul fie cu tine, fiuleeee! maniacule nu te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 maniacule nu te bagi? nu mai stiu daca mai stiu sa inot. voi sta pe margine si voi aplauda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Stii ca stii sau stii ca nu mai stii?) THIS IS THE QUESTION!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 nu stiu daca mai stiu dar stiu ca stiam ceva ceva. pan' la urma nu stiu daca stiu. oare cand va fi SMAEB? mii dor de bisnitar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 nu stiu politica salonului ref. 'lucrul cu foc deschis', posibil sa nu ne lase cu facliile inauntru. Ori ne separam (intra doar cei cu furci) ori asteptam toti afara pana se termina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 (editat) SMAEB se prelungeste o zi pentru moderatorii lu` Dobrescu. Gasca de moderatori de pe forumul motociclism.ro, condusa de Crazy-devil a obtinut astazi o facilitate la care multi motociclisti romani viseaza, prelungirea SMAEB 2013 cu inca o zi. O zi speciala, in care accesul publicului larg va fi interzis iar ei, mozii, se vor putea bucura de programul artistic ticluit special in cinstea lor. La standul Ducati se va organiza un concurs unde, in varianta gratuita, doritorii vor trebui sa loveasca cu pumnii si picioarele un manechin din silicon inchipuindu-l pe bisnitarul de la Ducati. In varianta cu plata, manechinul va fi inlocuit chiar cu bisnitarul de la Ducati. Deasemeni, va fi pus la dispozitia vizitatorilor un covoras de 2 m.p unde se poate exersa vestitul LEGO, cu piese si componente de motocicleta. Organizatorii s-au gandit la toate. In acest sens, gratarele cu cabanosi vor sfarai incepand cu ora 9 a.m. acest post trebuie tratat ca un pamflet Editat Februarie 7, 2013 de Crazy-devil publicarea datelor cu caracter personal fara niciun drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 apreciez ideia ta. le vom comunica organizatorilor pentru a fi pusa in practica. sa aduc si niste vaci sa le mulg? pardon, sa le ranesc balegarul, ca asta fac eu. P.S. cred ca am sa mut topicul la Motociclisti in timpul liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 asa cum ti-am scris si in PM, ai editat cam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 nu, am limitat ce a trecut de bunul simt. adica date cu caracter personal. dar ti-am explicat pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Faptul ca ai mai avut un user, mosnegutzu, nu reprezinta date cu caracter personal. Poate doar in Danemarca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 "Bisnitarul" asta reprezinta vanzatorul/furnizorul tipic roman. De ce? Te intrebi de ce?!?!? Pai...ori se uita la tine si te crede un parlit (fiindca esti imbracat decent si vorbesti alta limba, adica civilizat, manierat, cu bun simt....ori esti imbracat intr-un costum de "firma"-MADE IN CHINA- MURDAR SI NEINGRIJIT dar ii pui caramida [de bani nu rosie] la vedere, ii vorbesti in dialectul "cocalarus inapoiatus" si zice "Gata p-asta il prostesc si-mi iau o gramada/morman de bani" si ma duc sa prostesc pitipoancele (nu vad nici o diferenta fata de prostituate, doar ca cele din urma sunt sincere). Asa ca vorba romanului: "Pana nu prostesti un CONFRATE/CONCETATEAN/ROMAN parca nu te simti implinit TIGAN(nu de alta, dar tot sunt la moda)". Hai BAFTO DELO DELO! (nu fac reclama la acumulatorii delo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinP Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 "Bisnitarul" asta reprezinta vanzatorul/furnizorul tipic roman. De ce? Te intrebi de ce?!?!? Pai...ori se uita la tine si te crede un parlit (fiindca esti imbracat decent si vorbesti alta limba, adica civilizat, manierat, cu bun simt....ori esti imbracat intr-un costum de "firma"-MADE IN CHINA- MURDAR SI NEINGRIJIT dar ii pui caramida [de bani nu rosie] la vedere, ii vorbesti in dialectul "cocalarus inapoiatus" si zice "Gata p-asta il prostesc si-mi iau o gramada/morman de bani" si ma duc sa prostesc pitipoancele (nu vad nici o diferenta fata de prostituate, doar ca cele din urma sunt sincere). Asa ca vorba romanului: "Pana nu prostesti un CONFRATE/CONCETATEAN/ROMAN parca nu te simti implinit TIGAN(nu de alta, dar tot sunt la moda)". Hai BAFTO DELO DELO! (nu fac reclama la acumulatorii delo) Cocalarus retardus, parca suna mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 Anul asta a mai fost prezent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate