..:::ZAR:::... Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 haida domne cu avansarea lucrarii ca sunt curios cum va fii la final :-w Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Cand estimezi ca va fi gata bijuteria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Mai 8, 2012 Autor Share Postat Mai 8, 2012 arata bine proiectul tau, spor la treaba ! daca vrei sa faci ceva interesant, adauga-i in schitele tale niste handguarduri cu semnalele incorporate : ms m-am gandit la handguard-uri, dar ramene de vazut cum o sa vina cu farurile . Cand estimezi ca va fi gata bijuteria? gata nu va fi niciodata:), sper o scot la plimbare cat mai curand ms m-am gandit la handguard-uri, dar ramene de vazut cum o sa vina cu farurile . gata nu va fi niciodata:), sper o scot la plimbare cat mai curand am schimbat cauciucurile, garniturile la etrieri si placutele de frana, simeringurile de la furca si uleiul am mai facut niste prinderi pentru rezervor am mai lucrat ceva si la codita m-am apucat de șa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Uite unu' care prin street fighter nu intelege doar o vitezana fara carene si cu masca de far. Te-ai ales cu un cititor fidel al topicului. Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Mai 12, 2012 Autor Share Postat Mai 12, 2012 (editat) am lucrat putin la detalii pe o portiune, asa o sa arate vopseaua http://www.youtube.com/watch?v=IIGqO22TF3Q Editat Mai 12, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 (editat) Uite unu' care prin street fighter nu intelege doar o vitezana fara carene si cu masca de far. Te-ai ales cu un cititor fidel al topicului. Spor la treaba! +1 deci... WOW! am vazut topicul de mai multa vreme, da' ca sa fiu sincer am zis tot asa, "inca unu' care da jos carenele si pune proiectoare". da' cind am vazut cadrul ala pt. marirea rezervorului am zis, stai, avem ceva interesant aici. legat de bord, si-a luat cineva in Iasi recent un Trailtech SH de pe ebay cu vreo 100 de RON. daca tot muncesti serios la ea, eu zic ca merita. ce faruri vrei sa pui? personal nu prea inghit vitezanele facute streetfighter din cauza cadrului de aluminiu care prea sare-n ochi si nu cade bine pe restul motorului da' la a ta e ok, mai ales ca maresti rezervorul. daca l-ai vopsi negru ar fi chiar beton da' e ceva munca si pina la urma tie tre' sa-ti placa. sper sa te abtii sa polisezi jantele nu de alta, dar mie mi se pare ca asta strica orice motocicleta. una peste alta e printre cele mai muncite streetfightere pe care le-am vazut pe la noi. unul fain si tot destul de muncit avea un baiat de pe forum, alex-bandit, facut dintr-un Bandit de 1200. mai avea RobyB niste "lucrari" da' am senzatia ca al tau o sa iasa mai kzd. o termini vara asta? o poza cu Trailtechul: LE: unde ai facut prinderile pt. codita? /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=796424 Editat Mai 15, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 (editat) +1 deci... WOW! am vazut topicul de mai multa vreme, da' ca sa fiu sincer am zis tot asa, "inca unu' care da jos carenele si pune proiectoare". da' cind am vazut cadrul ala pt. marirea rezervorului am zis, stai, avem ceva interesant aici. legat de bord, si-a luat cineva in Iasi recent un Trailtech SH de pe ebay cu vreo 100 de RON. daca tot muncesti serios la ea, eu zic ca merita. ce faruri vrei sa pui? personal nu prea inghit vitezanele facute streetfighter din cauza cadrului de aluminiu care prea sare-n ochi si nu cade bine pe restul motorului da' la a ta e ok, mai ales ca maresti rezervorul. daca l-ai vopsi negru ar fi chiar beton da' e ceva munca si pina la urma tie tre' sa-ti placa. sper sa te abtii sa polisezi jantele nu de alta, dar mie mi se pare ca asta strica orice motocicleta. una peste alta e printre cele mai muncite streetfightere pe care le-am vazut pe la noi. unul fain si tot destul de muncit avea un baiat de pe forum, alex-bandit, facut dintr-un Bandit de 1200. mai avea RobyB niste "lucrari" da' am senzatia ca al tau o sa iasa mai kzd. o termini vara asta? o poza cu Trailtechul: LE: unde ai facut prinderile pt. codita? /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=796424 Nenea bordu nu l-am luat de pe ebay, l-am gasit in ro la cineva ... Va sa zica nu iti place vitezana mea Editat Mai 15, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Mai 15, 2012 Autor Share Postat Mai 15, 2012 (editat) +1 deci... WOW! am vazut topicul de mai multa vreme, da' ca sa fiu sincer am zis tot asa, "inca unu' care da jos carenele si pune proiectoare". da' cind am vazut cadrul ala pt. marirea rezervorului am zis, stai, avem ceva interesant aici. legat de bord, si-a luat cineva in Iasi recent un Trailtech SH de pe ebay cu vreo 100 de RON. daca tot muncesti serios la ea, eu zic ca merita. nu ma intereseaza kilometrajul, il dadusem jos cateva luni bune. singurul lucru care ma intereseaza este sa stiu exact cati km fac, restul functiilor imi sunt inutile ce faruri vrei sa pui? 2 faruri asimetrice, unul dintre ele il am, pe celalalt il caut de cateva luni, dar nu gasesc nimic care sa imi placa si sa se potriveasca farurile o sa fie incorporate intr-o masca de far personal nu prea inghit vitezanele facute streetfighter din cauza cadrului de aluminiu care prea sare-n ochi si nu cade bine pe restul motorului da' la a ta e ok, mai ales ca maresti rezervorul. asta este frumusetea unui streetfighter, este facut exact asa cum a vrut cel care l-a modificat, nu este facut sa placa majoritatii. iar daca vrei ceva cu adevarat, poti face orice, inclusiv un cadru de la 0 mie nu imi place cadrul de la thundercat, este banal de la un capat la altul. am pus ochii pe TL1000S clar asta o sa fie urmatoarea daca l-ai vopsi negru ar fi chiar beton da' e ceva munca si pina la urma tie tre' sa-ti placa. cadrul o sa il vopsesc negru sau gri-inchis sper sa te abtii sa polisezi jantele nu de alta, dar mie mi se pare ca asta strica orice motocicleta. nu le polishez. am sa polishez in schimb furca, dar asta cand o sa am timp si chef, nu este o prioritate, sau poate o schimb cu una usd....ramane de vazut una peste alta e printre cele mai muncite streetfightere pe care le-am vazut pe la noi. unul fain si tot destul de muncit avea un baiat de pe forum, alex-bandit, facut dintr-un Bandit de 1200. mai avea RobyB niste "lucrari" da' am senzatia ca al tau o sa iasa mai kzd. o termini vara asta nu am cum sa o termin vara asta, sunt zeci de modificari pe care vreau sa le fac si lista tot creste o poza cu Trailtechul: LE: unde ai facut prinderile pt. codita? http://www.motocicli...ttach_id=796424 ai pm Editat Mai 15, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Nenea bordu nu l-am luat de pe ebay, l-am gasit in ro la cineva ... Va sa zica nu iti place vitezana mea man, daca m-ai prins bat, normal ca am uitat am zis eu ca nu-mi place "vitezana"? am zis ca doar daca ar fi sa fac eu ceva fix cum vreau as alege altceva. plus ca nu stiam c-o lasi necarenata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 man, daca m-ai prins bat, normal ca am uitat am zis eu ca nu-mi place "vitezana"? am zis ca doar daca ar fi sa fac eu ceva fix cum vreau as alege altceva. plus ca nu stiam c-o lasi necarenata. Neseriosi domle ce sa mai' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 haida cu inaintarea proiectului!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iunie 6, 2012 Autor Share Postat Iunie 6, 2012 am mai facut cate ceva cateva prinderi la rezervor, cateva la codita, am facut mecanismul de inchidere al seii am facut ambele sei, cea din spate mai trebuie tapitata. cea din fata nu imi place cum a iesit, am sa o refac cand o sa am chef si inspiratie am terminat galeria de evacuare cu tot cu prinderi, urmeaza sa fie imbracata in banda termoizolanta am montat busonul de benzina cu adaptorul, chituit si vopsit rezervorul si codita am facut un suport de numar lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Arata super ... Dar in partea din fata .. ce planuri avem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Faina lucrare si mai e si facut in casa. Congrats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iunie 17, 2012 Autor Share Postat Iunie 17, 2012 (editat) Arata super ... Dar in partea din fata .. ce planuri avem ? am sa pun vehcea masca de far, pana fac alta Faina lucrare si mai e si facut in casa. Congrats ms da, cam asta a fost cea mai dificila parte, sper ca in viitor sa imi pot permite un garaj utilat cu tot ce trebuie, unde sa-mi fac linistit damblaua am facut scaritele pentru pasager vopsit motor, cadru si bascula schimbat niste rulmenti la suspensia spate, si am facut-o mai usoara cu 1kg curatand mazga de pe ea:)) am infasurat galeria in banda termoizolanta si am vopsit-o Editat Iunie 17, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyby_90 Postat Iunie 26, 2012 Share Postat Iunie 26, 2012 (editat) am sa pun vehcea masca de far, pana fac alta ms da, cam asta a fost cea mai dificila parte, sper ca in viitor sa imi pot permite un garaj utilat cu tot ce trebuie, unde sa-mi fac linistit damblaua am facut scaritele pentru pasager vopsit motor, cadru si bascula schimbat niste rulmenti la suspensia spate, si am facut-o mai usoara cu 1kg curatand mazga de pe ea:)) am infasurat galeria in banda termoizolanta si am vopsit-o Tipule esti mai capatanos ca mine....:X JOS PALARIA. Fratiorul deci stai sa inteleg: Ai 22 de ani, le ai bine rau cu fibra, sudura, vopsitul ? Respect omule!!! Auzi... nu iti trece prin cap vreun model de Cage la motor? un crashbar? Stii ce-i mai trebuie la a ta? Bugs spoilerul si :X:X:X:X sii deja seamana leit cu un cb 1000. Continua sa ne tii cu gura cascata! Motorul, bascula si cadrul nu le-ai demontat cand le-ai vopsit nu? Cu ce ai vopsit spray? La bascula ai umblat? se scoate greu? ai pierdut acele de la rulmenti? te intreb ca trebuie sa umblu si eu la a mea si daia. Editat Iunie 26, 2012 de tyby_90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iunie 26, 2012 Autor Share Postat Iunie 26, 2012 Tipule esti mai capatanos ca mine....:X JOS PALARIA. Fratiorul deci stai sa inteleg: Ai 22 de ani, le ai bine rau cu fibra, sudura, vopsitul ? Respect omule!!! Auzi... nu iti trece prin cap vreun model de Cage la motor? un crashbar? Stii ce-i mai trebuie la a ta? Bugs spoilerul si :X:X:X:X sii deja seamana leit cu un cb 1000. Continua sa ne tii cu gura cascata! Motorul, bascula si cadrul nu le-ai demontat cand le-ai vopsit nu? Cu ce ai vopsit spray? La bascula ai umblat? se scoate greu? ai pierdut acele de la rulmenti? te intreb ca trebuie sa umblu si eu la a mea si daia. salutare 21 de ani am, la sudura m-a ajutat tata, abia pe final am invatat sa sudez bine. in viitor vreau sa imi cumpar un aparat de sudura ceva mai bun, dar momentan nu imi permit, am vazut ca preturile incep cam de la 5000lei am cateva idei pentru crash cage, dar nu este o prioritate momentan. am de rezolvat cateva "probleme" pana vineri pentru a putea trece ITP-ul (aripa fata, kilometrajul original montat si parbriz ) am fost azi la itp si erau si 2 echipaje de politie acolo, de la rar cred, habar nu am mi-a cam taiat putin din elan atitudinea lor am renuntat la suportul de numarul lateral l-am pus sub toba tot azi am aflat ca motocicleta mea este gri cu galben in talon, nu negru cu galben asa cum stiam eu stupid....stiu asa ca m-am conformat si am vopsit-o. am ales o vopsea "cromata" in locul negrului, dar dupa ce am dat si lacul, si-a mai pierdut din luciu am facut si o masca de far, am facut-o doar pt a trece itp-ul, dar a inceput sa imi placa, asa o sa ramana un timp trebuie si bug spoiler, am sa fac ceva cu 2 prize de aer mari pe lateral si radiatorul prelungit pana jos clar nu seamana cu cb1000, nu seamana cu nimic din ce am vazut pana acum, si am vazut multe mii de fightere am demontat bascula furca si cadrul coditei cand am vopsit, pentru motor si cadru am folosit vopsea termo-rezistenta se demonteaza usor bascula. daca vrei sa schimbi rulmentii la bascula e mai bine sa mergi a un service, daca nu ai mai facut asta pana acum are si 2 garnituri din cauciuc bascula (la capete) cel mai probabil o sa trebuiasca schimbate si alea daca nu le-a schimbat nimeni pana acum revin maine cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tyby_90 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 salutare 21 de ani am, la sudura m-a ajutat tata, abia pe final am invatat sa sudez bine. in viitor vreau sa imi cumpar un aparat de sudura ceva mai bun, dar momentan nu imi permit, am vazut ca preturile incep cam de la 5000lei am cateva idei pentru crash cage, dar nu este o prioritate momentan. am de rezolvat cateva "probleme" pana vineri pentru a putea trece ITP-ul (aripa fata, kilometrajul original montat si parbriz ) am fost azi la itp si erau si 2 echipaje de politie acolo, de la rar cred, habar nu am mi-a cam taiat putin din elan atitudinea lor am renuntat la suportul de numarul lateral l-am pus sub toba tot azi am aflat ca motocicleta mea este gri cu galben in talon, nu negru cu galben asa cum stiam eu stupid....stiu asa ca m-am conformat si am vopsit-o. am ales o vopsea "cromata" in locul negrului, dar dupa ce am dat si lacul, si-a mai pierdut din luciu am facut si o masca de far, am facut-o doar pt a trece itp-ul, dar a inceput sa imi placa, asa o sa ramana un timp trebuie si bug spoiler, am sa fac ceva cu 2 prize de aer mari pe lateral si radiatorul prelungit pana jos clar nu seamana cu cb1000, nu seamana cu nimic din ce am vazut pana acum, si am vazut multe mii de fightere am demontat bascula furca si cadrul coditei cand am vopsit, pentru motor si cadru am folosit vopsea termo-rezistenta se demonteaza usor bascula. daca vrei sa schimbi rulmentii la bascula e mai bine sa mergi a un service, daca nu ai mai facut asta pana acum are si 2 garnituri din cauciuc bascula (la capete) cel mai probabil o sa trebuiasca schimbate si alea daca nu le-a schimbat nimeni pana acum revin maine cu poze Multi Inainte ) era de asteptat sa te lovesti de "autoritatea STATULUI ROMAN" eu am fost de 5 ori la rar sa o autentific ( ca desteptul de mine a inceput sa o modifice si dupa m-am dus sa o autentific.... era si iarna cand am luato ). Sper sa nu fie chiar atat de dificil cu bascula, la modelul asta nu am mai schimbat rulmenti, dar ..... nu cred ca ar fii imposibil de lucrat acasa. Astept sa vad pozele. Poate mai imi dai idei si mie. Ce vopsea Termo ai folosit? galeriile neaaaparat sa le vopsesti sau sa le cureti FFFF BINE. Poate pe viitor, ne asociem la un service Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iulie 6, 2012 Autor Share Postat Iulie 6, 2012 (editat) Multi Inainte ) era de asteptat sa te lovesti de "autoritatea STATULUI ROMAN" eu am fost de 5 ori la rar sa o autentific ( ca desteptul de mine a inceput sa o modifice si dupa m-am dus sa o autentific.... era si iarna cand am luato ). Sper sa nu fie chiar atat de dificil cu bascula, la modelul asta nu am mai schimbat rulmenti, dar ..... nu cred ca ar fii imposibil de lucrat acasa. Astept sa vad pozele. Poate mai imi dai idei si mie. Ce vopsea Termo ai folosit? galeriile neaaaparat sa le vopsesti sau sa le cureti FFFF BINE. Poate pe viitor, ne asociem la un service Bafta! imi scapa acum numele vopselei, duplicolor parca, sau ceva de genul asta http://www.youtube.com/watch?v=S8O4q3OFE_Q Editat Iulie 6, 2012 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AparTe Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 Foarte Tare ,, Felicitari Fratioare :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 (editat) salutare tuturor. Felicitari mr. Delete636. Am in lucru si eu un moto si as avea nevoie sa ma sfatuiesc cu tine. Am in sfarsit aici in craiova pe cineva care sa inteleaga nebunia asta. Vreau sa ne vedem cumva sa stam de vb. Mail meu: mar_ile_io@yahoo.com. Cand poti da un semn! Merci. Mai am si eu un pic de lucru!!! Editat Iulie 9, 2012 de kar_ile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 ba da urata e frate... dar arata criminala. vorba aia: urata dar frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 salutare tuturor. Felicitari mr. Delete636. Am in lucru si eu un moto si as avea nevoie sa ma sfatuiesc cu tine. Am in sfarsit aici in craiova pe cineva care sa inteleaga nebunia asta. Vreau sa ne vedem cumva sa stam de vb. Mail meu: mar_ile_io@yahoo.com. Cand poti da un semn! Merci. Mai am si eu un pic de lucru!!! Ce Katana ai tu acolo ? 750 sau 1100 ? Foarte bine daca bagi 300V in el ... o sa te tzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 750, dar cu planuri mari de viitor. Am doua katana identice. Am cu ce merge cat timp ma ocup de cea dezmembrata. O sa adaug cateva poze desi nu prezinta interes am asamblat-o pentru probe( furca fata, amortizor spate si bord de gsxr 750, verificare starea motorului- reglaje,etc). Urmeaza apoi cateva modificari marunte dupa care taiat cadrul si modificari majore(suduri indoituri etc), dezansamblat, vopsit, ansamblat la loc. Apoi suuurprizaaa poate nu-mi place nici mie De fapt inerventia mea aici nu a fost pt a arata ce am(am pus pozele pt a arata de la ce plec), ci pentru a afla eventual cum pot rezolva unele probleme pe care le voi intampina, a ma ajuta in a face niste alegeri(ex intre diferite marci producatoare). Mi-a placut ce a facut baiatul acesta din Craiova si la un moment dat o sa dau de el. Stiti si voi ca se simte nevoia de a spune cuiva ca ai reusit sa avansezi cu lucrarea, sau sa te plangi ca nu reusesti altceva. Nu stiu cum o sa para asta, dar am avut la un moment dat de gand sa renunt la proiectul asta - amicul meu care urma sa faca reglajele la motor(eu nu am bujie transparenta si nu am gasit sa cumpar) a suferit un accident grav de motocicleta. Am ajuns din gresala la fata locului imediat dupa eveniment, inaintea ambulantei si politiei, si cand l-am vazut jos m-am inmuiat un pic(mai mult). Acum e in bucuresti pt operatii, sper din tot sufletul sa-si revina. Deci probleme apar. cred ca am luat-o pe aratura sunt foarte obosit. noapte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iulie 19, 2012 Autor Share Postat Iulie 19, 2012 multumesc pentru aprecieri baieti:) in weekend ma apuc sa modific farul, asta este ce-l de-al doile, o sa il montez langa lupa asta pe care o am acum kar_ile ti-am dat add pe mess, dar nu te-am vazut online, probabi nu ne sincronizam noi:) id okrahs222 tel 0752177837 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate