ZYB Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 (editat) Am si eu o intrebare, si nu doar pentru tine, motoarele astea modificate "custom" cand vine vorba de un ITP sau mers la RAR, cum va impacati cu cei de acolo ? Primiti actele stampilate ca pentru un Thundercat cand motorul este defapt 2 sau mai multe lipite ? In orice caz, bravo ca ai un hobby super tare, mi-ar place si mie sa ma loc timp si bani sa ma ocup de un asa proiect. Editat Martie 4, 2013 de ZYB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 delete dupa ce rezolv cu carburatoarele si RAR-ul trebuie sa-mi faci masca de far. O sa te sun:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 nu au "zgarieturi", in schimb am avut un pinion pe duca, in cutia de viteze...problema destul de comuna la thundercat l-am schimbat Mersi de raspuns. Al meu are unele urite... tre sa caut undeva sa il rehonuiesc ceva sau sa il schimb cu totul. Dar am un chef de el prin buzunareee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Martie 10, 2013 Autor Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Am si eu o intrebare, si nu doar pentru tine, motoarele astea modificate "custom" cand vine vorba de un ITP sau mers la RAR, cum va impacati cu cei de acolo ? Primiti actele stampilate ca pentru un Thundercat cand motorul este defapt 2 sau mai multe lipite ? In orice caz, bravo ca ai un hobby super tare, mi-ar place si mie sa ma loc timp si bani sa ma ocup de un asa proiect. sunt ilegale atata timp cat nu ai omologare pt fiecare modificare pe care o faci la itp nu sunt probleme, sunt o groaza de locuri unde poti sa treci cu un 50lei in plus. cu politistii ai probleme daca motocicleta nu arata ca restul motocicletelor si se vede clar ca ceva este modificat. poti sa scapi daca le povestesti cat de mult ai muncit si le spui jumatati de adevar:) sau sa dai o spaga sau sa faci in asa fel incat sa nu dai ochii cu ei daca nu tine nici una dintre variantele astea, iti ia talonul si te trimit la rar la verificari la rar scapi daca cunosti pe cineva sau dai o spaga sau o faci sa arate ceva mai normal pana cand treci rarul, dupa care o faci inapoi am si eu o nedumerire, poate ma lamureste cineva. daca iti ia talonul, poti sa faci rar-ul doar in orasul in care ai domiciliul, sau oricunde in tara delete dupa ce rezolv cu carburatoarele si RAR-ul trebuie sa-mi faci masca de far. O sa te sun:-) ne auzim la tel lucrez de cateva saptamani la ghidon am ales teava dreapta de 34mm si capete de 22mm nu sunt hotarat in legatura cu lungimea ghidonului asa cum este in poze are 90cm, este perfect ca dimensiune pt mine si imi place si cum arata, dar cred ca o sa am probleme la semafor. nu as vrea sa stau la coada un compromis ar fii 80cm... dar atunci cand m-am apuat de motocicleta regula nr1 a fost sa nu fac compromisuri, sa aleg fix ce imi place nu stiu ce sa fac... are cineva ghidon mare (90 sau mai mare) cum e cu el? va puteti strecura a semafor? Editat Martie 10, 2013 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Am un defect de profesie, mai sus ai cotat bucsa gresit, ai aratat ca diametru interior este mai mare decat diametru exterior O mica aplicatie 3D in solidworks! Imi place cum se contureaza proiectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 bravo omule, esti perseverent! succes!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 9, 2013 Autor Share Postat Aprilie 9, 2013 (editat) Am un defect de profesie, mai sus ai cotat bucsa gresit, ai aratat ca diametru interior este mai mare decat diametru exterior O mica aplicatie 3D in solidworks! Imi place cum se contureaza proiectul da, am inversat dimensiunile:) bravo omule, esti perseverent! succes!!ms Editat Aprilie 9, 2013 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi97 Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Ce tare arata !! Abia astept sa o vad gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 11, 2013 Autor Share Postat Aprilie 11, 2013 (editat) Cablul de acceleratie era pe jumatate rupt. Bine ca l-am desfacut, altfel nu il vedeam. L-am schimbat. Am facut un suport pentru vasul cu lichid de frana si am scurtat furtunul dintre vas si pompa de frana. Dar cred ca o sa renunt la el, sa vad cum se incadreaza la final. daca nu imi place o sa pun doar un furtun mai lung, fara vas. am montat toate dracoveniile pe ghidon, incluziv niste oglinzi:) Nu stiu ce sa fac cu oglinzile... arata bine, dar nu se pliaza sau sa se dea in sus atunci cand scapi motocicleta. La cat de des o scap eu pe jos, o sa schimb oglinzile mai des decat uleiul:)) si nu vreau asta Ceva de genul asta mi-ar placea http://www.ducati.ms/forums/attachments/hypermotard/109617d1335554837-going-mirrors-crg-arrows-new-hyper-r1-010.jpg http://www.ducati.ms/forums/attachments/hypermotard/109827d1335833051-going-mirrors-crg-arrows-p1010477.jpg idei in legatura cu oglinzie? Editat Aprilie 11, 2013 de delete636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 am incercat sa pun si eu o teava dreapta in loc de ghidon la un fighter, dar mi-am dat seama ca nu poti vira cu teava, daca viram maxim stanga ( sa zicem) mana dreapta era prea intinsa , abia mai ajungeam la ghidon . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Cablul de acceleratie era pe jumatate rupt. Bine ca l-am desfacut, altfel nu il vedeam. L-am schimbat. Am facut un suport pentru vasul cu lichid de frana si am scurtat furtunul dintre vas si pompa de frana. Dar cred ca o sa renunt la el, sa vad cum se incadreaza la final. daca nu imi place o sa pun doar un furtun mai lung, fara vas. am montat toate dracoveniile pe ghidon, incluziv niste oglinzi:) Nu stiu ce sa fac cu oglinzile... arata bine, dar nu se pliaza sau sa se dea in sus atunci cand scapi motocicleta. La cat de des o scap eu pe jos, o sa schimb oglinzile mai des decat uleiul:)) si nu vreau asta Ceva de genul asta mi-ar placea http://www.ducati.ms/forums/attachments/hypermotard/109617d1335554837-going-mirrors-crg-arrows-new-hyper-r1-010.jpg http://www.ducati.ms/forums/attachments/hypermotard/109827d1335833051-going-mirrors-crg-arrows-p1010477.jpg idei in legatura cu oglinzie? da-le jos? (oricum, intorsul capului e sfant! ca dublura, zic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 http://www.huntercreate.com/photos.htm sigur ii gasesti un loc potrivit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Aprilie 13, 2013 Autor Share Postat Aprilie 13, 2013 am incercat sa pun si eu o teava dreapta in loc de ghidon la un fighter, dar mi-am dat seama ca nu poti vira cu teava, daca viram maxim stanga ( sa zicem) mana dreapta era prea intinsa , abia mai ajungeam la ghidon . da ai dreptate, trebuie sa intinzi mana ceva mai mult, dar m-am obisnuit. semighidoanele le aveam cam in aceeasi pozitie da-le jos? (oricum, intorsul capului e sfant! ca dublura, zic) ) pai oricum intorc capul din reflex, dupa 2 ani de mers cu niste oglinzi in care imi vedeam doar coatele http://www.huntercreate.com/photos.htm sigur ii gasesti un loc potrivit interesanta dracia aia, nu stiam de ea dar nu o vad pe motocicleta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 hai ca incepe sa arate a ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 bravo tie frate de munca si bravo ca esti capabil la varsta asta de asa ceva,sincer si mie imi plac streeturile,dar daca ar fi sa imi fac motocicleta in street nu m-as descurca sa fac atatea singur cate ai facut tu,tineo tot asa am sa continui sa urmaresc topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Nu stiu ce sa fac cu oglinzile... arata bine, dar nu se pliaza sau sa se dea in sus atunci cand scapi motocicleta. La cat de des o scap eu pe jos, o sa schimb oglinzile mai des decat uleiul:)) si nu vreau astaidei in legatura cu oglinzie? Imi dau cu parerea, nefiind atat de bun manufacturier sau mecanic: O montura din aceea cu bila, in genul suportilor de gps ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Mai 24, 2013 Autor Share Postat Mai 24, 2013 Imi dau cu parerea, nefiind atat de bun manufacturier sau mecanic: O montura din aceea cu bila, in genul suportilor de gps ? 18741im_20.jpeg pai sistemul asta il au. dar nu le poti misca decat 2-3 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Superb ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 Te`ai apuca sa modifici carenajul si la altcineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 superb man...felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Mai 25, 2013 Autor Share Postat Mai 25, 2013 Te`ai apuca sa modifici carenajul si la altcineva ? da am mai modificat un sv1000 si cateva masti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 ai putea sa imi dai un pm cu o oferta ? As vrea sa modific un gsx 600 f sa il fac naked , nu am o idee anume ai mana libera dar as vrea sa stiu un cost aproximativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 belitule ! bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate