Bigfoot Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 La ce gume ai cred si eu ca vrei scandal Din cauza ta . Cand am vazut ce ai pe spate, am zis.......... ca imi trebuie si mie. Pe asfalt ma simt ca si cum as avea cauciucuri de strada in noroi........ dar asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 So, cine cu cine voteaza si cand? nu de alta dar eu nu prea am cu ce dar promit sa ma straduiesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz XL Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 (editat) Mi se pare cam lunga tura pentru a fi facuta pe ploaie. Parerea mea. Daca ploua as iesi la o noroiala dar undeva mai aproape...ex: Neajlov @Bigfoot Ai vazut ce am eu pe spate si ti-ai luat ceva de 2 ori mai agresiv Editat Septembrie 14, 2012 de Taz XL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 (editat) traseu duminica: Bucuresti – Ploiesti – Valenii de Munte – Posesti – Gura Bascei - Siriu - vf. Penteleu - Comandau - si de acolo vedem. nu e nimic batut in cuie, ne orientam la fata locului. de la vf. Penteleu ori ne intoarcem pe acelasi drum ori continuam spre Comandau, in functie de vreme/chef. plecare duminica: 8 - fantana Miorita, intalnire cu Zigzag in Valenii de Munte la 9 - 9.30. pe mine ma culegeti de pe traseu de la Potigrafu. participanti anuntati: je, alexandruflorin, krong28, zigzag. posibil: Bigfoot si sun. asteptam si pe altii. alte detalii? prea multe detalii ptr o tura adventure Editat Septembrie 14, 2012 de zidaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 in alta ordine de idei, poate cineva sa-mi explice cum nimeresc drumul spre Lacul Vulturilor din Crasna? Ceva puncte de reper, intersectii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 in alta ordine de idei, poate cineva sa-mi explice cum nimeresc drumul spre Lacul Vulturilor din Crasna? Ceva puncte de reper, intersectii? cum intri in Crasna dinspre Siriu, faci stanga pe drumul din poza, treci de un pod si mergi inainte. dupa ce mergi cativa km pe drumul asta o sa dai de un drum cu un pod la stanga, nu faci stanga pe asta, faci stanga pe urmatorul drum cu pod. practic, faci stanga la al doilea drum cu pod ce o ia , bineinteles la stanga. daca mergi intins, ajungi repede, maxim juma de ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 cum intri in Crasna dinspre Siriu, faci stanga pe drumul din poza, treci de un pod si mergi inainte. dupa ce mergi cativa km pe drumul asta o sa dai de un drum cu un pod la stanga, nu faci stanga pe asta, faci stanga pe urmatorul drum cu pod. practic, faci stanga la al doilea drum cu pod ce o ia , bineinteles la stanga. daca mergi intins, ajungi repede, maxim juma de ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 (editat) daca nu ploua prea tare duminica, am sa vin si eu. nu prea am echipament bun ptr ploaie. as fii preferat sambata ca nu ploua. Editat Septembrie 14, 2012 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) pleaca cineva din Bucuresti maine? popp? Bigfoot? sun? alticneva? krong nu mai vine. Zigzag, ramane in jur de 9 la OMV-ul de la intersectia cu Cheia,da? Editat Septembrie 15, 2012 de zidaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Mdea...din motive subiective weekend-ul asta si urmatorul zic pass! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Pas. Probabil pas si weekend-ul urmator, sper sa nu fie chiar asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 pacat de crampoanele alea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Zigzag, ramane in jur de 9 la OMV-ul de la intersectia cu Cheia,da? asa cum am zis, la 9 fix sunt la OMV. daca nu mai ajungi te rog anunta-ma ca sa nu bat drumul de pomana pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 la 9 o sa fiu la OMV! numai ca se pare ca o sa vin singur, popp si Sun nu s-au exprimat. ne mai intalnim cu un baiat la Siriu si cam asta cred ca o sa fie gasca. maxim 3, cum iti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Cateva poze de astazi. Peisaje frumoase la inceput de toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 ee, asa da. cum e cu cauciucele noi? ma intereseaza mai mult comportamentul pe sosea, cum e cu aderenta, franari, curbe, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 ee, asa da. cum e cu cauciucele noi? ma intereseaza mai mult comportamentul pe sosea, cum e cu aderenta, franari, curbe, etc Daca ai mers cu vreodata cu bicileta pe zapada, atunci poti sa intelegi exact ceea ce am simtit. Merita sacrificiul, asta e mergi cu maxim 100km/h pe asfalt. Cand ajungi pe enduro......... singura limita esti tu sau motocicleta. Erau sleauri in care eram pur si simplu AGATAT pe laterale, mergeam oblic fara cel mai mic stres referitor la aderenta. MERITA! Trebuie sa ai grija cu ambreiajul sa nu il omori, trebuie sa iti iei avant uneori pentru ca ai tractiune "maxima" aproape peste tot, mai putin pe pietre/bolovani...........in rest.............superglue. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 interesante pozele 3, 4, 5! Unde-s facute?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 interesante pozele 3, 4, 5! Unde-s facute?! 3 Lacul Vulturilor 4,5 Spre Tabla Butii, dar era drumul RUPT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Drum rupt inainte sa ajungeti la urcarea spre culmea Tatarutului? adica aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Drum rupt inainte sa ajungeti la urcarea spre culmea Tatarutului? adica aici La 5minute de mers DUPA. Cateva poze de astazi. Peisaje frumoase la inceput de toamna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) Salutare, pas pentru maine, sunt praf de oboseala, poate weekend-ul urmator, felicitari plimbaretilor de astazi! Editat Septembrie 15, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Drum rupt inainte sa ajungeti la urcarea spre culmea Tatarutului? rupt inainte de a ajunge la portiunea aia unde se pierdea drumul prin boscheti noutate maxim 3, cum iti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 asa cum am zis, la 9 fix sunt la OMV. daca nu mai ajungi te rog anunta-ma ca sa nu bat drumul de pomana pana acolo imi pare rau dar m-a lasat carutza. chiar in drum. trebuie sa o duc la diagnoza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Banuiesc ca Penteleul le-a pus capac baietilor daca nu a postat nimeni nimic aici, asta daca nu sunt inca la rafting.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate