Sari la conținut

6 roti, 6 nebuni, doua zile...

Postări Recomandate

La 21.05.2012 la 18:58, m4mihai a spus:

Mor cand vad cat de relaxant este un maxi scuter... iar din poze pare a fi o iesire perfecta! Felicitari!

Da, am mancat ca spartii si ne-am imbatat ca porcii. Tura care vine o sa postez si pe intalniri evenimente si excursii. :friends:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 21.05.2012 la 22:40, Gixu. a spus:

Cum se comporta Silver-ul la drum lung, care este consumul?

Se comporta ok, cu doua persoane mers regim normal (70-80 localitati, 100-120 afara) 4.6 L / 100 km. In oras papa cam mult 6 - 6,5.

Drumuri bune sa aveti :friends:

Link spre comentariu

La 21.05.2012 la 23:44, Gixu. a spus:

Consumul e o buba cunoscuta a lor. :cheers:

Daaa, am vorbit cu un mecanic ff bun (TNG) care mi-a reccomandat sa-i pun un power comander + o rescriere de harta iar dupa spusele dansului cansumul scade iar performantele cresc.

Link spre comentariu

La 21.05.2012 la 18:58, m4mihai a spus:

Mor cand vad cat de relaxant este un maxi scuter... iar din poze pare a fi o iesire perfecta! Felicitari!

eeeei si acum regret majesty-ul de 250 la care am renuntat in favoarea gpz-ului !!! comportament exemplar la drum,protectie la vant,putere ...de ajuns pentru un 250...

dar un 600 fiuuuuu...singurele care te limiteaza sunt drumurile de munte,la asfalt...sunt regine!

La 21.05.2012 la 23:40, balazsfi a spus:

Se comporta ok, cu doua persoane mers regim normal (70-80 localitati, 100-120 afara) 4.6 L / 100 km. In oras papa cam mult 6 - 6,5.

Drumuri bune sa aveti :friends:

daca majesty-ul de 250 consuma in jur de 4,5 in oras,pentru silver-ul de600 mi se pare un consum normal.

Link spre comentariu

La 22.05.2012 la 13:04, Dane_Bad a spus:

Super faine maxi scuterele, si albe si cu Schubertu alb nu iti fac loc masinile crezand ca e politia? :grinbandit:

Schubertu este a lui Bogdan cu burgmanul alb. In ideea de a fi vazut bine in trafic si-a revipsit burgu.

Link spre comentariu

f frumoasa zona Zarnesti - Magura - Pestera...am fost si eu...e ceva daca ati intrat cu maxiscuterele...

La 22.05.2012 la 19:32, vld_bc a spus:

f frumoasa zona Zarnesti - Magura - Pestera...am fost si eu...e ceva daca ati intrat cu maxiscuterele...

post-43087-0-82672200-1337715165_thumb.jpg

Link spre comentariu

La 22.05.2012 la 19:32, vld_bc a spus:

post-43087-0-82672200-1337715165_thumb.jpg

da, foarte frumoasa zona ... breathtaking, sa vezi ce bine intra berea racita la rau cu carnaciori picanti :friends: o nebunie :cheers:

Link spre comentariu

La 22.05.2012 la 13:04, Dane_Bad a spus:

Super faine maxi scuterele, si albe si cu Schubertu alb nu iti fac loc masinile crezand ca e politia? :grinbandit:

Merg f mult prin Bucuresti si intradevar ....vad zilnic cum isi arunca telefoanele intre picioare, cum belesc ochii si franeaza (atunci cand vor sa forteze semaforu)....

In rest ...nu prea s-a schimbat nimic :(

Link spre comentariu

La 22.05.2012 la 19:24, Triplu xXx a spus:

Toate ca toate, dar gentile alea laterale de piele pe Transalp ??? :eek:

Nu merge frate, deloc nu merge .... e ca nuca in perete, pe bune acuma. :disappointed:

Ma, acuma nu stiu ce sa zic, din cate stiu le are de la un moto vechi si le-a modificat pt trans dar omu are si genti din aluminiu dar le pune numai cand pleaca prin concedii.

Drumuri bune !

Link spre comentariu

La 28.05.2012 la 9:51, Johnner a spus:

Baieti, v=am vazut sambata trecuta prin Otopeni, dar eram cu masina :(

Da, veneam de la Ploiesti intrunirea de la Bucov.

Link spre comentariu