lucky_luke Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 http://homepage.ntlworld.com/shaun.wainford/Progress2.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 http://homepage.ntlw.../Progress2.html nu-s mare fan al genului asta de motocicleta, da doamne ce stie face omu' ala are scule si le stie folosi la maxim (aici a se intelege atat proiectarea, cat si constructia, daca el le face) cred ca motorul si rotile sunt singurele chestii care nu-s facute de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Ala da garaj... mi se scurge o bala din coltul gurii, am uitat sa respir. Cum sa ai CNC in garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 cand ai o astfel de masinarie in garaj si sti sa o si folosesti, restul e doar vointa ... si un buget al dracului de mare. foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Misto jucarie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 cand ai o astfel de masinarie in garaj si sti sa o si folosesti, restul e doar vointa ... si un buget al dracului de mare. foarte frumos. cnc-ul ala este demential dar costa peste 100.000euro unul ) superb, omu sigur e inginer mecanic, a facut pompa de frana la cnc! wtf!! tipu e super tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_bike Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 da tare de tot tipul , a apropo daca vrea cineva ceva pe cnc se rezolva si parte de proectre lafel my id calibracrazy@yahoo.com detinem freza cnc strung cnc si ruter cnc :friends: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 (editat) cnc-ul ala este demential dar costa peste 100.000euro unul ) superb, omu sigur e inginer mecanic, a facut pompa de frana la cnc! wtf!! tipu e super tare! mai taie din ele da-le dreacu ) un CNC de entry level e undeva la 10.000 - 20.000 euro! Face ce face si unul de 100.000 euro doar ca ala de 100.000 euro poate fi folosit sa faci productie de serie cat cele entry level lucreaza mai incet si nu sunt grozave daca vrei productie de serie (din cauza faptului ca lucreaza mai incet)+ ca la cele entry level dimensiunea calupurilor ce vor fi prelucrate sunt mult reduse - maxim 300kg Editat Mai 22, 2012 de cs_05_hho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Nu am avut timp sa citesc tot ce e pe acolo... scrie pe acolo in cat time a facut-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Greseala mea colegu! SI A TA IMPLICIT! 100.000 EURO e un CNC in 3 axe Unul in 5 axe e 200.000 euro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pintea_eddy Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 Prea tare tipu,si-a facut singur frane ,suspensie, manere,capace .. codita ,stop ..mai avea putin si facea si blocu´ motor la aparatu´ ala. tot respectu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 super tare tipul.... si creatia e impresionanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate