Flo Rzf Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Sa inteleg ca vrei sa iti faca toti mesterii cate o sa? Aceste aspecte se discuta in privat cu fiecare mester in parte, poate sunt ocupati, poate nu iti place pretul.... Recomandarea este sa discuti cu ei privat, telefon, email si as incepe cu Mas Oyama. IDEEA E CA AM PROSTUL OBICEI SA UIT PE UNDE AM MAI SCRIS... SI ORICUM LA MESAJE NU AM PRIMIT NIMIC DE LA NIMENI, DECAT DE LA OYAMAS GARAGE CAND AM INTREBAT DE O ARIPA PE CARE APOI AM GASIT-O LA 82 DE LEI APROAPE IDENTICA CU CE AVEAM IN MINTE SI IN PLUS, SCUZE, DAR NU TREBUIE SA GASESC MAI MULTE OFERTE DIN CARE SA ALEG CE IMI CONVINE? NU INTELEG REMARCA TA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 Ideea era ca nimeni nu o sa iti raspunda aici, sa se bata in preturi, nici macar nu o sa i-a in considerare cererea ta. Majoritatea sunt ocupati cu lucrari, nu alearga ei pentru a prinde o lucrare. Era doar o ”recomandare”. Tu faci cum crezi. Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 8, 2016 Autor Share Postat Iunie 8, 2016 (editat) trei doamne si toate trei! de la stinga la drepata- kawasaki vulcan 800 aripa fabricata manual pentru roata de 200-15" - Honda Shadow 650 aripa tot pe roata de 200-15" -Kawasaki vulcan roata de 140-15" Editat Iunie 8, 2016 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 12, 2016 Autor Share Postat Octombrie 12, 2016 Multumesc Doctore! Retapitare completa a unei şei moto, Yamaha Dragstar classic ,imagini combinate inainte - dupa si citeva detalii cu gravura, cusătura realizata manual. Elementele combinate care alcatuiesc imaginea, desenul, respsectiv gravura cit si alegerea culorilor la vopsire, culoarea atei de cusut aparţin in totalitate proprietarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 A iesit uimitor @Mas Oyama, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 foarte tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitcanul Postat Octombrie 27, 2016 Share Postat Octombrie 27, 2016 Ma intereseaza cat costa o sa solo ca cea in romburi de culoare maron, dar as vrea-o neagra cu acelasi model. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 Faina lucrare...Dar si proprietarul arată intr-un mare fel...Hi,hi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2016 Ice& Bullet MULTUMESC domnilor. Chitcanul- cred ca Dvoastra am dat raspuns, intr-unul din mesajele primite MOTORIUS- multam fain!... da, caracter nu gluma! adica omul stie ce vrea. ca paranteza: am cerut o imagine,o incadrare a seii pe mobra si mobra in sine din profil si de incintarea privirilor aici si de "imagine" de reclama pt mine de ce sa nu recunsoc,adica s-a personalizat acel motor la modul serios,nu am fost singurul care a piscalit la el, da nu s-a aratat interesat, le tine pentru el, nu-l poti condamna, bine face, sau poate le coace,se asigura ca are lumina buna fundal bun , numa el o sti. pina la urmatoarea lucrare va doresc sanatate si numai Bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 8, 2016 Share Postat Noiembrie 8, 2016 Ahoi! Cu placere @mas oyama il cunosc personal pe om, e foarte indragostit de Dragstarul lui si chiar umbla cu el. Are multi km cu ea si are pe ea tot felul de lucruri, chiar @Zoliart i-a facut vopsirea! Mult spor la lucrarile ulterioare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeZet Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Buna M-ar interesa si pe mine cat ar costa o aripa spate din metal pentru un Dragstar custom cu roata standard. Mobra mea e boberita acum si are aripa din fibra...... Astept un pm daca se poate. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2016 Buna M-ar interesa si pe mine cat ar costa o aripa spate din metal pentru un Dragstar custom cu roata standard. Mobra mea e boberita acum si are aripa din fibra...... Astept un pm daca se poate. Merci Cer iertare ca AM raspunS asa tirziu, aveti PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 24, 2017 Autor Share Postat Martie 24, 2017 "'Brişca si cureau lată... eram ficior si eu odata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 24, 2017 Share Postat Martie 24, 2017 Bravos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Nu-i cam lunga teaca? E mai greu de scos cutitul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Ce dimensiuni au coburile şi la ce preț sunt? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 1, 2017 Autor Share Postat Aprilie 1, 2017 (editat) Multumesc de urari TheFatBob si Bullet Geo_ZGA- asta era si ideea, omul umbla peste tot, a dorit sa stea cit mai fix in toc. rommel- sunt mari - 35x40 x 22 au fost pe comanda facuti. easy ride on! - multumes senior! » Post actualizat in 01 Apr 2017 18:07o şezatoare in stil Bobber pilot si pasager- tablie de 3mm executata in ''casă'',piele naturala de 2,2 mm,vopsita si finisata manual. Editat Aprilie 1, 2017 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 2, 2017 Share Postat Aprilie 2, 2017 Ahoi! Uimitor ce a iesit, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Aprilie 2, 2017 Share Postat Aprilie 2, 2017 Multumesc de urari TheFatBob si Bullet Geo_ZGA- asta era si ideea, omul umbla peste tot, a dorit sa stea cit mai fix in toc. rommel- sunt mari - 35x40 x 22 au fost pe comanda facuti. easy ride on! - multumes senior! » Post actualizat in 01 Apr 2017 18:07 o şezatoare in stil Bobber pilot si pasager- tablie de 3mm executata in ''casă'',piele naturala de 2,2 mm,vopsita si finisata manual. ok...si un pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 10, 2017 Autor Share Postat Aprilie 10, 2017 (editat) Multumesc Lordule! mai una Editat Aprilie 12, 2017 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 12, 2017 Share Postat Aprilie 12, 2017 (editat) Multumesc Lordule! mai una Cu placere multa, deabia astept sa iti multumesc si eu! Editat Aprilie 12, 2017 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 13, 2017 Autor Share Postat Aprilie 13, 2017 ... » Post actualizat in 17 Apr 2017 16:25Prima de gen, o saua imbracat integral cu piele tabacita vegetal, o alta forma a tabliei, dimensiune 30x36cn destul de comoda o idee mai maricia ca precedentele. imbatrinita o idee ca detaliu, cusuta manual... vizionare placuta va doresc. » Post actualizat in 26 Apr 2017 06:18https://www.facebook.com/oyamas.garage/videos/1905864966317978/ » Post actualizat in 26 Apr 2017 06:29A doua imbracta cu piele vegetala. mai multe infromatii in- http://oyamasgarage.blogspot.ro/2017/04/bobber-seat-brown-crack-aged.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tetelu1980 Postat Mai 12, 2017 Share Postat Mai 12, 2017 Salutari. As vrea sa imi echipez motocicleta, un virago 535 prevazut cu sissybar si portbagaj (fizic sunt acelasi corp) cu o geanta spate (tail bag) care sa cadreze cat de cat cu motocicleta si care sa fie preferabil cu montaj fix, nu intentionez sa o scot de pe motocicleta. Pentru a tine pretul in frau, nu vreau ceva neaparat foarte complicat. Nu stiu ce alte detalii ar mai fi utile la momentul acesta. Atasez o foto din care se poate vedea cam cum arata portbagajul existent. Daca o sa ma incadrez la buget o sa transmit si masuratori pentru executie. Dar sa ajungem noi acolo... Contact aici in topic sau PM. Multumiri. Un sfarsit de saptamana placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate