CozonacRutier Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Sifonare micuta, ridere esti intreg? N-am oprit c-am crezut ca erati opriti la o vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Echivalentul pe doo roți a celor cu X5 sau Q7 alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Echivalentul pe doo roți a celor cu X5 sau Q7 alb. wtf ? ... cum ti-ai dat seama ? ca n-are ducati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 wtf ? ... cum ti-ai dat seama ? ca n-are ducati ? Nu domnule (de unde ai scos-o?!?). Din modul în care a "parcat" motocicleta: "sunt pe tarlaua lu' tata și am voie s-o las cum vreau, săracilor" - genul de sintagmă lipsită de respect care revine des la șoferii de SUV-uri. De lux. Albe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Motorul a fost parcat regulamentar (pe dreapta, cuminte), dar intre timp s-a construit un drum perpendicular pe el si un cartier in jur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Nu domnule (de unde ai scos-o?!?). Din modul în care a "parcat" motocicleta: "sunt pe tarlaua lu' tata și am voie s-o las cum vreau, săracilor" - genul de sintagmă lipsită de respect care revine des la șoferii de SUV-uri. De lux. Albe. credeam ca din cauza ca-i galbena ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iunie 14, 2012 Autor Share Postat Iunie 14, 2012 Din modul în care a "parcat" motocicleta: "sunt pe tarlaua lu' tata și am voie s-o las cum vreau, săracilor" - genul de sintagmă lipsită de respect care revine des la șoferii de SUV-uri. De lux. Albe. Probabil astepta milita sa-i faca poze. Era pe jos un schimbator si ce i-a mai cazut de pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 poate i-a facut cineva o gluma,daca n-a blocat ghidonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Mi-a luat 5 minute sa imi dau seama ca titlul nu se refera la sifon (apa minerala) ci la shifonare (ca la haine sau la accident f usoare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iunie 14, 2012 Autor Share Postat Iunie 14, 2012 Din ce mi-a zis cineva care s-a oprit inainte si l-a ajutat sa o ridice avea capacul de la alternator zgariat mai serios, sticla din oglinda cazuse, schimbator rupt si probabil altele intinse pe jos iar motociclistul avea piciorul rupt (sau avariat mai serios). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Ce titlu! Credeam ca-l sifonezi c-a parcat aiurea. My bad, deci omu' chiar a patit un accident. Sanatate, atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smok Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Un nr. de inmatriculare ai apucat sa vezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Iunie 14, 2012 Autor Share Postat Iunie 14, 2012 Avea numar rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Mi-a luat 5 minute sa imi dau seama ca titlul nu se refera la sifon (apa minerala) ci la shifonare (ca la haine sau la accident f usoare). Eu sunt mai prost. Mi-a luat și mai mult. PS: încercați să folosiți diacriticele în astfel de cazuri. Sau "sh". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) Eu sunt mai prost. Mi-a luat și mai mult. PS: încercați să folosiți diacriticele în astfel de cazuri. Sau "sh". Tu ai zis-o, si in plus .. ca nu te-ai gandit ca motorul a fost parcat de altcineva acolo, probabil necunoascator ... si bucuros ca a reusit sa-i puna cricul. (luand in considerare ca baiatul avea piciorul rupt) Asa ca etichetele astea, poate le pui si tu mai tarziu, dupa ce mai afli chestii. Editat Iunie 14, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Avand in vedere ca e la Accidente, nu cred ca era un post in care se lua de unul ca a parcat prost, dar ma rog.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Avand in vedere ca e la Accidente, nu cred ca era un post in care se lua de unul ca a parcat prost, dar ma rog.. avem trolii nostri care isi fac meseria cand apare un accident;) daca nu aparea cineva sa le explice ca a fost accident(postul fiind deschis la sectiunea accidente nu este suficient pt unii) clar se ajungea discutia mult mai departe la portretul celor care au sportive si baietilor de bani gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALEX YZF Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Avea numar rosu. AVEM SI NOI CU CE SA PARCAM IN MARE MARE STIL TARE A PARCAT FUCK 4WHEELS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 stie cineva ce a patit omu? sau cine este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate