turbulentze Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Cred ca eu tot pe drumul vechi o sa vin și eu parca autostrada e mult prea plictisitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Reabilitat complet. Drumul este foarte bun. Multumesc foarte mult ! Anul trecut era sa-mi rup motoru in patru pe acolo. Cred ca ultimii 10 Km erau mai rau ca aratura. Confirm. Azi am trecut pe acolo. Multzam inca o data ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 (editat) Mai pun odata harta locatiei pentru cei care vin pentru prima oara Editat Iulie 8, 2012 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Salut, exista vreo balta sau piscina unde sa te balacesti? ca am vezut ca o sa fie caldura mare si in weekendul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 pleaca cineva sambata din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alident Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Salut primiti cu cb-ul ? Exista vreo sursa de apa la locatie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Exista vreo sursa de apa la locatie ? Este balta, nu uita undita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 Daca mai e si peste in balta cu siguranta iau o undita si voi combina placerea pescuitului cu distractia unei intruniri superbe! Burlly face tot posibilul sa zica prezent, mai am de negociat cu sefi si sunt ca si campat:)) Abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 bn burly. dac vi tu ...vin si io. cica vine si marele sef geo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 bn burly. dac vi tu ...vin si io. cica vine si marele sef geo. vine si Geo. Am vorbit ieri cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius.Ene Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Salut primiti cu cb-ul ? Exista vreo sursa de apa la locatie ? Nu conteaza tipul moto. Poti veni si cu trenul. Apa potabila? Se inlocuieste cu multaaaaaaaaaaa bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Nu conteaza tipul moto. Poti veni si cu trenul. Apa potabila? Se inlocuieste cu multaaaaaaaaaaa bere. sa se dea cate-o suta sa ajunga la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alident Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 Bine, dar dimineata la mahmureala ???????? Eu de obicei beau cam multa apa dimineata - prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iulie 10, 2012 Share Postat Iulie 10, 2012 vine si Geo. Am vorbit ieri cu el. ok sorin .. ia baietii si haide . ne vedem acolo. respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tigrulcarpatin Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Pentru mahmureala avem ciorba acra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crowcreek Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Pentru cei care o sa-si faca de cap vineri seara, o sa avem o ciorba de burta, servita sambata dimineata....asa de "reveneala". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexlink Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Pentru cei care o sa-si faca de cap vineri seara, o sa avem o ciorba de burta, servita sambata dimineata....asa de "reveneala". Mancarea va fi excelenta, ca de obicei! Sunt sigur de asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Iulie 11, 2012 Share Postat Iulie 11, 2012 Eu vreau sa plec inspre Lehliu sambata dimineata la ora 10:00-10:15 din benzinaria Petrom de la capatul Pantelimonului si sa merg pe drumul vechi...autostrada nu ma atrage...daca mai sunt doritori poatebfacem o brigada de 5-10 motorete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 Vineri seara am plecat. Nu stiu ora, asa ca ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alident Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 De la ce ora gasim brrc ? (vineri) Am reusit sa-mi conving si sotia( care n-a mai urcat pe mobra de vreo 16 ani, din cauza unui accident cu simsonul.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elvantin Postat Iulie 12, 2012 Share Postat Iulie 12, 2012 NU ratati concertul AL!AS de vineri seara (ultima trupa)! Va asteptam acolo cu bere rece si gratare fierbinti! Rock on si asfalt uscat! Valentin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizzah Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Vineri seara am plecat. Nu stiu ora, asa ca ne vedem acolo vineri pe seara plec si eu, mergem impreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 @valentino1 pana la urma la ce ora pleci sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 cine mai vine de sambata sa lase un mesaj cu ora aproximativa la care crede ca va fi la una din benzinariile dinainte de autostrada (mol si rompetrol-ul de pe centura ). asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 vineri pe seara plec si eu, mergem impreuna? Maine dimineata la 10:00-10:15 voi fi in benzinaria Petrom de la capatul Pantelimonului...cine mai merge de la ora aia ma poate suna la 0731.80.55.88 - Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate