nervoz Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 (editat) Am dat acum vreo doua saptamani intr-o groapa pe DN1, din care m-am ales cu ambele jante indoite. Cea din spate mai urat, cea din fata e un pic mai bine. Unde ma duc sa mi le faca calumea? Am sanse sa imi ramana vopseaua pe ele cat de cat ok? Atasez o poza cu janta spate. Multumesc! Editat August 2, 2012 de nervoz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 2, 2012 Admin Share Postat August 2, 2012 La Sama in Pipera lucreaza nea Andrei, poti merge si ti-o indreapta el, dar nu este chiar ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 0763 681 602. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Subscriu: la Șama în Pipera. Face treabă bună omu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Te duc direct la baiatul care indreapta jante de moto, toata viata numai jante a indreptat. Vopseaua o sa se cam duca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 la Sirius , pe undeva pe la Diham. azi am fost si mi-am luat si eu janta de la indreptat. 0723821598. janta mea era stramba rau dar acum pare ok . o sa vezi dupa ce dai cauciucurile jos ca roata e mai stramba decat pare acum . Tot Sirius iti poate face si discurile de frana daca ai vreo problema cu ele. nu face si vopsitorie in schimb la capitolul indreptat din ce stiu eu e cel mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 la Sirius , pe undeva pe la Diham. azi am fost si mi-am luat si eu janta de la indreptat. 0723821598. janta mea era stramba rau dar acum pare ok . o sa vezi dupa ce dai cauciucurile jos ca roata e mai stramba decat pare acum . Tot Sirius iti poate face si discurile de frana daca ai vreo problema cu ele. nu face si vopsitorie in schimb la capitolul indreptat din ce stiu eu e cel mai bun. de acord , sirius cel mai bun ,le indreapta la comparator adica la miime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaceghost Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 Mor tii masi de tara. Faci un efort sa ti cumperi motor si l distrugi in gropile patriei. Nu intereseaza pe nimeni de nimic . ce daca ai cazut si ti ai rupt gatul? ce daca cazi in urma pietrelor lasate de un camion sau tractor? inca o data mare sila de aceasta tara. nu am putut sa ma abtin. succes in rezolvarea problemei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat August 13, 2012 Share Postat August 13, 2012 La Sama in Pipera lucreaza nea Andrei, poti merge si ti-o indreapta el, dar nu este chiar ieftin. la sama am fost eu anul trecut, mi-a spus de la bun inceput ca la jante cu spite nu se baga ca e de munca...dupa ce l-am rugat sa o faca (ca-l cinstesc) s-a apucat. S-a apucat de a facut-o muci, a trebuit sa schimb roata...imi pare rau ca nu i-am facut-o guler Cel mai ok este rabinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George_Costin Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 ti-am lasat un pm. Bafta in solutionarea problemei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervoz Postat August 23, 2012 Autor Share Postat August 23, 2012 Mor tii masi de tara. Faci un efort sa ti cumperi motor si l distrugi in gropile patriei. Nu intereseaza pe nimeni de nimic . ce daca ai cazut si ti ai rupt gatul? ce daca cazi in urma pietrelor lasate de un camion sau tractor? inca o data mare sila de aceasta tara. nu am putut sa ma abtin. succes in rezolvarea problemei Mai nasoala a fost senzatia cand am vazut groapa la cativa metri in fata mea si stiam ca nu mai am ce face. Eram pregatit de tavaleala, dar am apucat sa strang bine coarnele si rezervoru, i-am dat un pic de gaz si am sarit ca Nadia. Si eu am ramas mirat de performanta mea ti-am lasat un pm. Bafta in solutionarea problemei. Salut. Ti-am raspuns la pm. Inca nu am ajuns sa imi indrept jantele. Cred ca ma duc sa vad ce scoruri au baietii de la Sama si in functie de asta vad ce fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate