Bogdan03 Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 daca tot facem filmulete cu balena in offroad macar sa nu punem becuri pe protectii Nu mi se pare chiar asa balena, sau cel putin nu mai balena decat precedenta (de 750). Asta cat imi pot da seama vizuald in poze/filmulete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Era vorba de handguard-urile care sunt facute strong ptr a prelua socurile . Semnalizarile insa vor suferi damage daca mobra ajunge pe un side . Era ok daca montau si un guard la brake disc-urile din front sa nu ajungi sa le lovesti cand mergi pe offroad . » Post actualizat in 20 Oct 2015 08:44Like ptr cum arata motocicleta si abia astept primele pareri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Era vorba de handguard-urile care sunt facute strong ptr a prelua socurile . Semnalizarile insa vor suferi damage daca mobra ajunge pe un side . Era ok daca montau si un guard la brake disc-urile din front sa nu ajungi sa le lovesti cand mergi pe offroad . » Post actualizat in 20 Oct 2015 08:44 Like ptr cum arata motocicleta si abia astept primele pareri .... honda-2016-crf1000l-africa-twin-202x.jpg Ce limba e asta? Romanglish? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Era fain sa-i puna aparatori din alea cum avea RD03 la discul fata, arata mai BUFF partea fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Like ptr cum arata motocicleta si abia astept primele pareri Primele pareri s-au spus de mult » Post actualizat in 20 Oct 2015 09:20 Nu mi se pare chiar asa balena, sau cel putin nu mai balena decat precedenta (de 750). Asta cat imi pot da seama vizuald in poze/filmulete... Nu e mai balena, e mai supla In primul rand ca nu mai are rezervor standard de 23 (sau 24) litri, ci de 18 » Post actualizat in 20 Oct 2015 09:22 P.S. sunt curios de "distinctive Africa Twin sound", in rest, specificatiile par ok,nu stiu ce-s alea,dar par ok la ce instalatie audio are (a se citi toba de esapament) ar trebui sa sune bie De al;tfel, exista cateva filmulete pe youtube in care se aude toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Primele pareri s-au spus de mult » Post actualizat in 20 Oct 2015 09:20 Nu e mai balena, e mai supla In primul rand ca nu mai are rezervor standard de 23 (sau 24) litri, ci de 18 » Post actualizat in 20 Oct 2015 09:22 la ce instalatie audio are (a se citi toba de esapament) ar trebui sa sune bie De al;tfel, exista cateva filmulete pe youtube in care se aude toba Dupa cat de mult iti place,ai strans o mare parte din bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Nicu, te imprumut eu cu o parte daca promiti ca imi dai o tura la Nadrag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 mie cred ca-mi va fi e plac motoreta asta, in primul rand imi place motorizarea 2 in linie o sa se vanda ca painea calda. Korben iti doresc sa o ai in garaj cat mai rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Nicu, te imprumut eu cu o parte daca promiti ca imi dai o tura la Nadrag Tie iti dau o tura oricum, neconditionat » Post actualizat in 21 Oct 2015 06:50 ..... o sa se vanda ca painea calda. Korben iti doresc sa o ai in garaj cat mai rapid Multumesc Cel mai important e sa fim sanatosi, restul vine de la sine » Post actualizat in 21 Oct 2015 06:54 Dupa cat de mult iti place,ai strans o mare parte din bani. Nu chiar A trecut mai putin de o luna de cand am decis (impreuna cu sotia !!!) sa adunam bani si sa o cumparam Targetul e pe 3 ani, deci 2018 in cel mai bun caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Nu chiar A trecut mai putin de o luna de cand am decis (impreuna cu sotia !!!) sa adunam bani si sa o cumparam Targetul e pe 3 ani, deci 2018 in cel mai bun caz Numai bine , pana atunci isi fac rodajul la baietii cu bani si vezi ce probleme pot sa apara . Abia astept sa vad noua Africa Twin parcata intre corturi la Nadrag . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Numai bine , pana atunci isi fac rodajul la baietii cu bani si vezi ce probleme pot sa apara . Abia astept sa vad noua Africa Twin parcata intre corturi la Nadrag . Da,numa' sa nu fie motorul parcat in cort si riderul sub prelata,langa cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 A trecut mai putin de o luna de cand am decis (impreuna cu sotia !!!) sa adunam bani si sa o cumparam Ma lasi.... cine te crede.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Ma lasi.... cine te crede.... Cine ma cunoaste ma crede Sau ti-e greu sa crezi ca exista casnicii reusite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Si ei? Ce-i cumperi de 13 mii de coco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Cine ma cunoaste ma crede Sau ti-e greu sa crezi ca exista casnicii reusite? Iubito, vrei sa avem un weekend perfect. Da, dragule. Ne vedem luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_n Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Ma lasi.... cine te crede.... Crede-l pe cuvant! Din cauza sotiei nu mi-a mai vandut Africana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Crede-l pe cuvant! Din cauza sotiei nu mi-a mai vandut Africana... Intuitie feminina . Nu te las sa o vinzi pe asta ca sunt sigura ca apare noul model si o sa-l vrei si pe ala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 (editat) Nu aveti decat sa faceti caterinca, dar asta e adevarul » Post actualizat in 23 Oct 2015 06:19 Si ei? Ce-i cumperi de 13 mii de coco? Nu are nevoie, ma are pe mine, de nepretuit P.S.: 14000, ca vreau si topcase, sidecase, crashbar si proiectoare de ceata, pe langa ABS si culoarea desert silver » Post actualizat in 23 Oct 2015 06:20 Iubito, vrei sa avem un weekend perfect.Da, dragule.Ne vedem luni. Nu luni, ci duminica seara, sa o scot si pe ea la mall Editat Octombrie 23, 2015 de Korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 invidiosi pe oamenii cu casnicii fericite. si eu am motor din nou tot datorita sotiei ca a facut credit pentru ca imi intelege pasiunea. anul trecut am sacrificat motocicleta pentru binele familiei si am achizitionat o masina. PS la nunta am primit cadou de la sotie o zi full de plimbare cu MT-09 Tracer dupa ce a discutat si a gasit suportul celor de la Motodynamics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 No apoi sa ma laud si io ...dupa chef (nunta ) io am mai cumparat un motor si acum am 2 cu care pot sa si so plimb .....si anu asta m-am dat mai mult pe motor ca si inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 24, 2015 Share Postat Octombrie 24, 2015 Date oficiale: http://world.honda.com/news/2015/2151016eng-crf1000l.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Ei uite ca acum cand vezi una alta concret -- parca altfel iti vine sa o iubesti!. Imi place ce scrie acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Date oficiale: http://world.honda.com/news/2015/2151016eng-crf1000l.html Mda , frumoasa prezentare . Era si cazul sa apara si informatii oficiale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 E clar ca hondacii au o cu totul alta strategie de marketing fata de bavarezi Bavarezii pastreaza secretul pana in ultima clipa, apoi navalesc cu noul model pe piata si inunda media cu informatii Hondacii pregatesc terenul, ne arata cat de mult se straduiesc ei sa iasa bine noul model La final, e doar o chestiune de gusturi cine ce cumpara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 Eu primul motor l-am luat din banii de botez ai intaiului nascut. I-am promis ca la 18 ani ma revansez si ii iau si lui unul. frumos gand .....sa creasca mare si motociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate