ovi_ice Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Prieteni, de astazi am schimbat macazul inspre GSA - LC (second hand ...). Sa va bucurati in continuare de Africanele voastre Cam tarziu pentru pacaleli ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Prieteni, de astazi am schimbat macazul inspre GSA - LC (second hand ...). Sa va bucurati in continuare de Africanele voastre nu cred ca ai dat ceva pe care ai luat-o de noua si ai bagat o gramada de bani in ea pentru un bavarez la mana a doua, deci nu cred asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Panică, soc și groaza printre posesorii de Honda. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Da, da, ne-am udat toti.....e jale mare, se poate desfiinta topicul.... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 Ai luat-o pe aia de la adrian45 din Bucuresti adusa din Anglia ? Pai ce ti-a venit ? Nu te-a mai multumit AT-ul ? Of of of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 O fi cea mai elaborata farsa?? Ever?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 3, 2018 Share Postat Aprilie 3, 2018 O fi cea mai elaborata farsa?? Ever?? Da eu nu stiu cum a putut da o motoreta pe care a luat-o de noua, ca sa cumpere alta sh. Presimt ca e pacaleala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 Ți-ai luat două cu banii de pe africană? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 3, sa asortez la ciorapi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Aprilie 5, 2018 Share Postat Aprilie 5, 2018 4, sa ai si de piese. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 Multam de gandurile si urarile crestinesti .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 (editat) Din Paradis :) /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=1298511 Cum era asta? » Post actualizat in 06 Apr 2018 11:34 lol Editat Aprilie 6, 2018 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 Era o Honda pe cardan, nu vezi bine? Cata rautate )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 6, 2018 Share Postat Aprilie 6, 2018 Era ce era ... Mi se pune pata cateodata si asta este ... Daca am chef sa incerc si GSA, incerc, nu vad unde-i baiul. Tot respectul pentru Africana, welcome GSA ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Mai intai ne arati poze cu un gsa albastru, acum asta cafeniu sau ce culoare are el, ce sa mai credem ? Ca ai ramas tot la AT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 8, 2018 Share Postat Aprilie 8, 2018 Crezi ce vrei ... am renuntat la cel albastru si l-am cumparat pe cel olive. Africana o sa o vezi de maine circuland prin Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Crezi ce vrei ... am renuntat la cel albastru si l-am cumparat pe cel olive. Africana o sa o vezi de maine circuland prin Bucuresti. Si cum ti se pare fata de africana , gs-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Si cum ti se pare fata de africana , gs-ul ? Mai naspa, normal, banuiesc ca d-aia l-a si luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edutzu Postat Aprilie 9, 2018 Share Postat Aprilie 9, 2018 Certific, frumoasa lui Kings este la mine. Va salut cu ocazia asta, sa ne vedem cu bine in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 11, 2018 Share Postat Aprilie 11, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Urata mai e. Gata, m-ai dezamagit. Deci nu credeam in veci ca vei da o motoreta luata de noua pe un BMW sh. Hai nou mai ziceam, dar nah, stii cum se zice, cea mai buna motocicleta e aia care iti place tie. Sa ne auzim cu bine. Daca tu te simti ok si iti place, asta conteaza cel mai mult, ce daca o baterie la bmw e 900 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KINGS Postat Aprilie 15, 2018 Share Postat Aprilie 15, 2018 Man,e altceva ... S-auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 16, 2018 Share Postat Aprilie 16, 2018 Man,e altceva ... S-auzim de bine ! Toate cele bune domnule » Post actualizat in 16 Apr 2018 06:32 Ideea e sa tii si o Africa si un “Bembe”, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate