Automobile Bavaria Moto Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 ati uitat sa precizati ca e in Constanta...mai si apucasem sa dau mail pentru programare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 ati uitat sa precizati ca e in Constanta...mai si apucasem sa dau mail pentru programare Are you for real??? Scrie si titlul topicului si pe afisul de prezentare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 le vad mai greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Stai sa fie reprezentanta Motorrad in Moldova prima data...eu imi fac reviziile la Brasov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 (editat) Stai sa fie reprezentanta Motorrad in Moldova prima data...eu imi fac reviziile la Brasov! Mai bine iti faci reviziile in regie proprie. Tibi a plecat, eu nu am incredere in mecanicii de la BMW Bucuresti, pleci cu plastice care stau sa cada ( carena de sub sa nu era stransa ) , mai pleci cu ulei pe discuri, deh................ Daca e ceva GRAV pe care nu il poti rezolva da OK nu ai de ales te duci la BMW, dar pentru nimicuri JOC SUPAPE+ULEI+FILTRU+PLACUTE+LICHID DE FRANA, nu are rost in opinia mea. Plus ca PRETURILE nu reflecta calitatea. Sa fie scump OK dar sa MERITE. Editat August 23, 2012 de Bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 (editat) Hai ca te sun mai pe seara sa-ti povestesc ultimele patanii Editat August 23, 2012 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 da, da' uite ce postere frumoase au, te primesc in reprezentanta la costum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 (editat) Hai ca te sun mai pe seara sa-ti povestesc ultimele patanii hai, suna-ma ca-s curios p.s.1: ma mir ca n-au postat anuntul asta duminica sau direct la "Imagini de la intruniri moto" p.s.2: F650GS ce rol mai are daca nu se mai fabrica? Editat August 23, 2012 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 da' noul Sertao? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 mda, initial era mai devreme m-am inscris si m-am dus degeaba nu am fost anuntat de aminare ar fi trebuit sa-mi plateasca benzina de la Costinesti la Constanta si retur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate