duck(ciprianbanica) Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 In weekendul 7-8-9 septembrie2012 va avea loc intrunirea de la Baile boboci-Mizil,bineinteles cu caracter de petrecere moto.Invitam pe aceasta cale toti motoristi si motoristele care vor sa participe,sa petrecem impreuna. Locatia dispune de nenumarate locuri de campare pentru cort,la umbra sau la soare,cateva camere cu cate 2 paturi sunt si ele disponibile. Va asteptam cu mici,pastrama,ceafa la gratar ,ciorba de burta,fasole cu ciolan,placinte de casa,vinuri de Tohani,bere,cafea si altele. Locatia nu are semnal pe retelele de telefonie mobila,dar cine a mai fost stie ca se poate da telefon din apropiere. Pretul la intrare 10 lei de persoanaVa asteptam la o petrecere de neuitat,la inceput de toamna! 0723516393-Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Abia astept sa invart roata de nipru pe ulitele din Bai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 In sfirsit, de cind asteptam Mizilul. Cea mai tare locatie din Romania.Multumim Banicaaaaaaaaaaaaaa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 balaceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 balaceala Da, da! Umpleti piscina ca venim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Acum si pe Facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 Acum si pe Facebook Bravo dom-le, sa fie bine mediatizata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Sper ca nu voi fi singura motocicleta, cum am patit anul trecut! Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Dacă n-am murit.... ...sau dacă nu mă lasă ambreiajul... dar chiar Âşi atunci... Dacă n-am murit.... ...sau dacă nu mă lasă ambreiajul... dar chiar Âşi atunci... Acum si pe Facebook Să mă bată jelea dacă am înțeles ceva.. îmi deschide pajina cu Evenimente, iar la data 7-8-9 septembrie, nu e nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 ... Să mă bată jelea dacă am înțeles ceva.. îmi deschide pajina cu Evenimente, iar la data 7-8-9 septembrie, nu e nimic! Păi nu ești destul de important să te invite cineva, d-aia nu vezi pagina! Invitați-l, oameni buni, și pe Vulpoi, că altfel nu ajunge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Să mă bată jelea dacă am înțeles ceva.. îmi deschide pajina cu Evenimente, iar la data 7-8-9 septembrie, nu e nimic! Vulpi intra pe link si vezi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Nic !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 N-are "invite". Cred ca cel mai in masura sa-i dea invite e Ciprian Banica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 S-a rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 daca vine si CIRO imi mut poponeata de pe nisip si vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Salutari Dozule,am vorbit ca vine,nu are treaba,nu-i plecat! Te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geobike Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 venim,venim!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Va asteptam cu o tarie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodoktm Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Acum si pe Facebook bah fain avataru'da e cam dur intrestu' vezi catzi sare rromani crissu'ncap una doua :rolleyes:deshi e bine ce zici tu acolo.....hihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Deci, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 Bineinteles ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 hmmmmmmm ... ma gandesc ... drumul e cam lung, dar prietenii ... merita orice eforturi... Iti trebuie mare ambitie Silviule, sa faci exapada asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Ce mai faceti mai baieti? Sunteti gata sa ma primjti si pe Mine ? Ce mai faceti mai baieti? Sunteti gata sa ma primjti si pe Mine ? A zis Pedro ca ma aduce cu 110 la ora, asa ca toti banii se duc pe banzina. Daca mai aveti niste drojdie de la vinul de anul trecut, puteti sa o aduceti. O beau eu ! O si car de jos daca voi nu puteti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Prezent sigur ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TzuTzuNet Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 Vroia sa spuna ca suntem prezentzi....dar na, asha sunt unii, numa pe ei se trec Bine mai Cipriane, ne-ai convins, venim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate