ianachim Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 NOTA liga mare........peste 1000 cc b...... de la BMW asta pentru moftangii/pisaciosi/suparaciosi cum toata lumea pleaca la ore rezonabile 8/9/10 noi DURACELL & JE am zis ca e mai bine pe racoare si chiar sa dea dracii a fost de am inchetat pana pe la 7 la 16 grade plecarea a fost chiar la 5 autostrada rm valcea "horezuolarezu si novaci ranca cu cafea si homleta" cu ceapa si cascaval si dai ..de suie la inaltime boxerasii trag de mama focului am hotarat sa o luam pe JINA si bine am facut ca am aflat ca e TOATA asfaltata pana iesi in DN TRANSALPINA plina de grataragii plina de INCEPATORI LA VOLAN PLINA DE MUIERI SPERIATE LA VOLAN PLINA DE MICII SHUMI PLINA DE GUNOAIE PLINA DE PETURI PE CAROSABIL SI PE LANGA PLINA DE SANTURI CU PIATRA SI NISIP DE MESTECI IN CUTIE DE LA 1 LA 2 DE INEBUNESTI IN REST .....FRUMOS SIBIUL CU PIATA MICA PLINA DE TERASE CE NE AU OMENIT CU SUPA DE CEAPA ,SALATA CU DETOATE"SI BERE NEFILTRATA LA PAHAR BRUMAT OSPATARITA NE A FACUT SA ZABOVIM PESTE MASURA.......... SI MAI CA AM FI RAMAS SI PESTE NOAPTE sibiu fagaras codlea rasnov parul rece stop terasa piatra caraiului cu portii duble de clatite cu ciocolata pentru duracell si dai bataie spre predeal iesim invingatori la depasiri pe posada si brusc ne amintim ca nu ne au ajuns virajele asa ca la intrarea in comarnic o cotim spre valea doftanei paltinul campina si iar dn intram in bucuresti la 20.30 cu burtile pline, rezervoarele goale, cauciucurile tocite, 15 ORE DE GOLANEALA, cardul de memorie plin de NEBUNII si zambetul tamp de AM SCAPAT SI AZI ANIMALUTELE CONSUMAND APROXIMATIV 6 LA SUTA IN CEI APROXIMATIV 750 KM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 749,5 km in cazul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 25, 2012 Autor Share Postat August 25, 2012 (editat) POZNE si http://www.youtube.com/watch?v=hbKxcqzWjD0 Editat August 25, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Bravo! da' un singur topic nu era suficient?? p.s. imaginea din poza cu gunoaiele e crunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 25, 2012 Autor Share Postat August 25, 2012 mea culpa am posta dupa duracell cred ca scriam si aranjam pozele acum asta e...... am fost 2 FIECARE CU VIZIUNEA LUI DESPRE 24 AUGUST 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 p.s. imaginea din poza cu gunoaiele e crunta Fiecare invata ceva din acea poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HesusMe Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 foarte frumos baieti! la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat August 25, 2012 Share Postat August 25, 2012 Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Bravo voua pentru baieteala. La mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 26, 2012 Autor Share Postat August 26, 2012 Bravo voua pentru baieteala. La mai multe puteai sa te bagi ca am anuntat o 1345974767[/url]' post='3213463']frumos gustere te ai dat LOVIT mosule nu ai vrut la noi in LIGA pacat..... ca a iesit frumos 1345974767[/url]' post='3213463']frumos gustere te ai dat LOVIT mosule nu ai vrut la noi in LIGA pacat..... ca a iesit frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Deci e oficial... voi ne-ati indrumat spre sebes la intersectia cu voineasa si petrosani Si dup-aia ne-am intalnit in drum spre avrig Bmw F650 rosu si un suzuki bandit galben cu negru Ms de indicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 26, 2012 Autor Share Postat August 26, 2012 1346004814[/url]' post='3213799']Deci e oficial... voi ne-ati indrumat spre sebes la intersectia cu voineasa si petrosani Si dup-aia ne-am intalnit in drum spre avrig Bmw F650 rosu si un suzuki bandit galben cu negru Ms de indicatii salutare noi ne am bagat in sibiu in piata mica sa domolim burtile si sa lancezim un pic sub umbrele asa ca v am reintalnit la iesire de la resturant unde cred ca ati mancat si voi drumuri bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 27, 2012 Share Postat August 27, 2012 :tempted: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 27, 2012 Autor Share Postat August 27, 2012 (editat) si ceva miscare sa ne "dezmortim http://www.youtube.com/watch?v=Kg6W0cOmHlM Editat August 27, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 (editat) Lasati-o fratilor mai moale! Cand va vad cum mergeti,acum,acum,mi se ridica parul pe mine! Dadeam si eu o bere la Codlea! Editat August 28, 2012 de ovideo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 28, 2012 Autor Share Postat August 28, 2012 Lasati-o fratilor mai moale! Cand va vad cum mergeti,acum,acum,mi se ridica parul pe mine! Dadeam si eu o bere la Codlea! de stiam la codlea opream o bere beam dar n'a fost sa fie poate'n alta zi de veselie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 "cine are noroc, are, cine n-are...n-are!" iar v-a mancat in qurutz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 28, 2012 Autor Share Postat August 28, 2012 "cine are noroc, are, cine n-are...n-are!" iar v-a mancat in qurutz? sa moara bibi i'curba lata cand curu'inghite saua toata iar cauciucul isi da silinta sa.i compenseze prostului "stiinta" ... o sa scot un mic album de versuri iti dedic ceva????? ps cum mai esti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 28, 2012 Share Postat August 28, 2012 REPLY Uite se poate si cu Aprilia de 650, doar ca dureaza ceva pana accelerezi. Peggy a mea : In ton cu titlul ......... aici e liga A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 29, 2012 Autor Share Postat August 29, 2012 cu duracell la comenzi..... http://www.youtube.com/watch?v=zbDGnJYgGNM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 ce sa zic, sper sa va treaca etapa de nebuneala pe strada cat mai repede cel mai frumos ar fi sa te manance in poponeata cand esti singur pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 sa moara bibi i'curba lata cand curu'inghite saua toata iar cauciucul isi da silinta sa.i compenseze prostului "stiinta" ... o sa scot un mic album de versuri iti dedic ceva????? ps cum mai esti??? Nu ma regasesc in versurile tale, dar recunosc, ai talent suficient pentru un album.De muze deasemenea, banuiesc ca nu duci lipsa. Sa fie audiobook, daca vrei sa "te citesc"! Sunt relativ ochei! Incerc sa reload my honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat August 29, 2012 Share Postat August 29, 2012 ce sa zic, sper sa va treaca etapa de nebuneala pe strada cat mai repede cel mai frumos ar fi sa te manance in poponeata cand esti singur pe asfalt. Decat sa mergi tare in oras mai bine te joci la ora 9 - 10 pe serpentine, aproape de unul singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate