SuzukiRf600R Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Unde iesim sambata in prima 1/2 a zilei? cica ar da cu ploaie, dar daca mergem mai repede decat ploaia e posibil sa nu ne ajunga. stabilim un traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 18, 2017 Autor Share Postat Mai 18, 2017 Sorry bro, we asta sunt amanetat. Nu stiu daca pot fugi totusi duminica. Si las asta aici, sa vada si oamenii de la noi din comuna ce plimbareti suntem noi, poate asa li se face pofta si se antureaza. Ma gandesc ca daca i-am si anunta cand mai iesim la cate o tura... poate s-ar mai lipi careva de noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Mai 25, 2017 Share Postat Mai 25, 2017 Frumooos,bravo voua :-) WE viitor ma lipesc si eu...pe 1 iunie imi expira cele 30 zile de suspendare permis !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 25, 2017 Autor Share Postat Mai 25, 2017 Si am mai facut o aroganta we trecut. Mai multe aici /index.php?/topic/746866-pe-la-ostrov-adamclisi-murfatlar-via-a2/&do=findComment&comment=4340885 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Mai 28, 2017 Share Postat Mai 28, 2017 Salut baieti, data viitoare ma prezint si eu. Eu merg incet, si cu zgomot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miki_dude Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Daca mai e loc de unul, vin si eu cu o Viroguta de 2 juma' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Eu stau in Leordeni. Deja la cati suntem trebuie sa cerem aprobare de la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 de o intrunire sa stam la un suc,pizza si sa admiram mobrele nu iesim si noi ?topicul bercenarii e cam mort,macar stau aproape de popesti si ma pot alatura daca se pune de o intrunire,pensiunea agnes ar fi mai libera fata de restul popestiului,metal heart iti vad motoreta zilnic,mai putin pe tine,ce zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf dark Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 Daca e pentru weekend, eu ma prezint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 (editat) Daca nu ma incurca nimic pana atunci, ma prezint si eu. Sa zicem un 11-12 in parcare la mega? De acolo sa plecam spre lucruri mai interesante. Editat Iunie 20, 2017 de Schnecke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Daca e sa invartiti roata spre locuri mai interesante, as veni si eu. Insa deja la cum arata vremea in weekend, dpdv al temperaturilor, o asemenea ora de intalnire (11-12) nu prea este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 va pot indruma de acolo catre oltenita-manastirea-valea argovei-lehliu-buc,sau sa mergem pe slanic prahova-padurea cazacului-valenii de munte-buc,dar asta pt duminica si plecare dimineata,sambata nu pot,daca vroiati barfa cu suc ceva pt vi eri sau sambata seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 W.e. asta nu voi fi acasa !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 atunci weekend placut,eu o sa ma bucur de vremea f buna daca pe unii va sperie soarele mai puternic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf dark Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 De drum lung nu am timp din pacate, dar la un cico... hai ca fac cinste maine. Macar 1-2 ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf dark Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 De drum lung nu am timp din pacate, dar la un cico... hai ca fac cinste maine. Macar 1-2 ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Hai sa ne intalnim azi la 19 in parcare la Mega-ul de langa primarie - mergem la o terasa si stabilim plimbare pt duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Eu va scriu de pe transfagarasan, daca ajung in rimp util sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schnecke Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Eu va scriu de pe transfagarasan, daca ajung in rimp util sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihneawalker Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Va salut si eu! Tot prin popesti stau, am un Transalp, un Suzuki DR (care e in curs de vanzare si prietena are un Yamaha SR de 125. Momentan sunt pe langa Sibiu. Daca mai aveti chef de cate ceva de mesterit si sunt prin zona, va ajut cu placere. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 @mihneawalker: stai cumva pe str. Amurgului, pe langa Viva 4, Corvaris? Intreb pentru ca vad zilnic un DR parcat pe colt, prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihneawalker Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 dap, chiar acolo pe colt stau. @mihneawalker: stai cumva pe str. Amurgului, pe langa Viva 4, Corvaris? Intreb pentru ca vad zilnic un DR parcat pe colt, prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 (editat) Pai suntem oarecum vecini. Eu stau in Viva 4. Editat Iunie 26, 2017 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iunie 26, 2017 Share Postat Iunie 26, 2017 Ma anunt si eu, dupa ce scot motorul din service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 26, 2017 Autor Share Postat Iunie 26, 2017 Tot nu i-ai dat man de cap? Ce a avut pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate