cristache Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Duminica Angi, Soare si cu mine am plecat la o tura prin Mtii Grohotis... Tura a avut de toate...adventure si descopery prin padure, hill climbing pe un versant...coborare in cap prin padure si la sfarsit racing pe Cheia Motoare: In padure: Pe creasta: Incendiu pe creasta: Si dedicatie pt Angi: Astept poze, comentarii si caterinci de la ceilalti participanti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Incendiu pe creasta: Si ziceai ca eu nu stiu sa sting tigarile... mai multa atentie, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hard Rider Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Taman ce auzisem ca au remarcat oamenii m-tii Grohotis... si acu aud de motarzi pe acolo pe culme Bravos, fratilor Si la mai multe ture d'astea. ...incearca cineva Negoiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Septembrie 3, 2012 Autor Share Postat Septembrie 3, 2012 Taman ce auzisem ca au remarcat oamenii m-tii Grohotis... si acu aud de motarzi pe acolo pe culme Bravos, fratilor Si la mai multe ture d'astea. ...incearca cineva Negoiu? Sti vre-un traseu in Negoiu? Putem incerca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Astept poze, comentarii si caterinci de la ceilalti participanti... aparat n-am avut deci nici poze n-am, dar pot spune ca bajbaiala din padure si etapa de SM facuta de cristache , ambele au fost sarea si piperul plimbarii. o tura foarte reusita! si Soare s-a descurcat excelent cu vaca aia si cauciucurile alea chelite! mai facem echipa si alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 (editat) Ehe, am dovezi ca nu asta a fost totul... una peste alta o tura foarte reusita! http://youtu.be/kO6un4pMX4A Promit sa revin in viitorul apropiat si cu un filmulet care momentan are 10G Editat Septembrie 3, 2012 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Bravo...bravo, ati punctat inca o tura deosebit de frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Grohotisul a ajuns cea mai des vizitata destinatie,e un mixaj perfect de endureala si distractie pe Cheia, la pret redus; mai la toamna are superpotential, cand s-o mai uda pe munte,dar sa fie uscat pe asfalt ca fac cramponatele figuri. Spre Negoiu e traseul pana in Saua Podeanu, dupa care cine se descurca pe iarba si vreo 30-40 grade inclinatie poate urca pana sub Varful Lespezi, la vreo 2 km de Negoiu. Asa arata ultima cocoasa de urcat: Drumul pana acolo e forestier usor. Si asa arata capatul drumului: Care se baga? pana nu ninge.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Care se baga? pana nu ninge.... yo ma bag! da' nu pot weekendul asta ca-s la mare cu fetele. daca mai ai rabdare, mergem urmatorul. faza e ca pana la saua podeanu e cam frectie, sau cel putin asa era traseul pe care am fost eu acolo. daca nu reusim mai departe spre negoiu ar trebui gasita si o alternativa de coborat sau continuat in alta directie, ceva mai distractiv. Editat Septembrie 4, 2012 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Promit sa revin in viitorul apropiat si cu un filmulet care momentan are 10G cat de in viitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) Frumos, felicitari ! Mi-ar fi placut si mie. Mai putin partea asta ...coborare in cap prin padure Eu stau mai prost la capitolul coborari Editat Septembrie 18, 2012 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Septembrie 19, 2012 Autor Share Postat Septembrie 19, 2012 Frumos, felicitari ! Mi-ar fi placut si mie. Mai putin partea asta Eu stau mai prost la capitolul coborari Eu prefer sa fac coborari cat de nasoale, decat urcari medii...Iar sa sti ca nu esti singurul care are probleme cu coborarile, mai stiu cativa...asta ar fi o tema interesanta de discutie, deoarece eu nu inteleg de ce unora le place la coborare, altora la urcare...o fi dupa cat esti de meserias, sau cata experienta ai...nu imi dau seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 (editat) Mie imi e greu pentru ca mobra e grea (191Kg) ,greutatea e mai mare in fata,pe roata fata.Nu am nici ABS si ...ce-i drept.....nici multe coborari abrupte la activ ca sa zic ca ma salveaza experienta.Mi-a mai dat Angi niste tipsuri si vad ca incep sa me descurc. Urcarile imi plac,bag mana in gaz si ....... Asta e, pana o sa imi iau un DRZ o sa o tavalesc pe asta. Editat Septembrie 19, 2012 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate