foxbat Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Avem o tara asa faina. Un drum in care parca urci spre Dumnezeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 nu merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 15, 2012 Autor Share Postat Septembrie 15, 2012 la mine merge.. l-am mai pus odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) merge clipul ...Frumos! Bravo! Editat Septembrie 15, 2012 de Hell_Rider_Edy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) pacat... nu de clip, foxbat, ala merge... pacat de zona. Editat Septembrie 15, 2012 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Ma bag si io-n seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mkl Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 L-am facut si eu... cu masina... nu am condus... era un logan. Fuck me, right? Atentie ca inca se lucreaza pe dtrum si va puteti trezi acolo ca e temporar inchis in w/end. Cel putin asa am patit noi acum 2 saptamani, pana la 12 era accesul interzis. S-a lasat cu circ mare, amenintari, politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grattiela Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Da, mare atentie ca s-ar putea sa trebuiasca sa faceti miscare si cu totii stim ca asta-i total nerecomandat... Ont: Drumul e superb, dar mie personal imi placea mai mult cand era asfatat doar pana la min 12.43 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 cateva pareri personale: -eu, posesor de moto care vrea asfalt, ma bucur ca s-a asfaltat -altii, posesori de offroad-oaice, nu cred ca se bucura, probabil era mai fun cand era de pietris + ca era mai putin accesibil, a se citi "liber" -omul de rand civilizat, se bucra, e o zona smechera acum f usor accesibila. -omul de rand necivilizat, se bucura si el ca are inca un loc unde poate instala un gratar + bonus - poate dansa manele pe Babele ma-ntreb ce categorie e cea mai castigata la afacerea asta..si cred ca stiu: cei care au in proprietate terenuri, acolo sus. Da, mare atentie ca s-ar putea sa trebuiasca sa faceti miscare si cu totii stim ca asta-i total nerecomandat... miscarea dauneaza grav oboselii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 am fost,e superb ,recomand felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) 3) drumul e asfaltat pana sus la Piatra Arsa? daca te uitai in video pana la capat, aflai raspunsul. Editat Septembrie 17, 2012 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 17, 2012 Autor Share Postat Septembrie 17, 2012 Intrebari pentru @foxbat: 1) tu parca aveai o vaca de Varadero, cu ce caprita te-ai dus pe acolo si de ce nu ai luat vaca? 2) ce gopro e ala, 1 sau 2? 3) drumul e asfaltat pana sus la Piatra Arsa? salve am primit pm-ul raspund aici poate ca mia sunt interesati 1, la vaca urmeaza revizie de 6000 km si daca vine iarna o n o fac sa stea degeaba 2. gopro 2 dar pus pe 1280 x 720 ( merge la fel sin in 1920x1080 ) 3. da. daca te uiti la tot filmul o sa vezi ca ajung pana acolo si apoi inapoi + info din indicatoareale filmate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 totusi se vede stabilizarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) ai fost cu gixxeru', merge de vitezana? (adica nu e namol si nisip mult)? care sunteti binevoitor si ati fost pe acolo sa dati un link cu google maps cu traseul exact (daca se poate, fara sa ma injurati) Si inca o intrebare, cam pana cand e 'practicabil' pt mers cu mobra (gen vitezana)? E asfalt 100% - merge cu orice. De aici o iei spre Cuibul Dorului si in Saua Dichiului mergi inainte / dreapta, nu stanga ( daca iei stanga ajungi la Bolboci si e destul de funny cu vitezana ) aici Editat Septembrie 17, 2012 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 ? cand incarci un clip pe iutub te intreaba daca sa-l "stabilizeze".. poate despre asta vorbea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Am fost si noi acum 3 saptamani pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 minule aveti aman2 un waypoint superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate