The Mentalist Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) Eu zic sa facem cum zice unul singur,asa este cel mai bine intr-un grup mare. Si daca Niko i-a cuvantul eu zic sa-l lasam pe el sa ne zica ce sa facem,unde oprim,unde mancam etc. Daca toti 40 am avem pareri diferite cu privire la mancare si la altele, o sa fie un haos total. Sa nu se considere nimeni ca este mai prejos decat ceilalti, dar sa asculte de cel care dirijeaza lucrurile si totol o sa iasa bine. Sunt sigur ca nu este asa usor nici pt Niko sa se gandeasca la toate detaliile si sa coordoneze 40 de oameni. Sunt deacord ca toti sa vina cu plinul facut si in victoriei doar punem la punct detalii. Bafta in pregatiri Organizatoarea e Beatrice, eu doar am vrut sa va spun din experienta mea la astfel de plimbari. Plus ca avem de-a face cu orgoliile masculine care la motociclisti sunt si mai prezente, asa ca nu vreau sa aud cum m-am dat eu lider cand nu era cazul. E bine sa avem cateva lucruri cat mai clare pentru ca e un grup foarte mare. Daca ajungem cu totii la Il Refugio la masa si apoi cei care vor sa mearga pe Siriu (pun pariu ca nu vor merge toti pe tot traseul) sa ajungem iar cu totii la baraj e mare lucru. Plus ca ideal ar fi sa nu avem evenimente tehnice/altele si sa ajungem cu totii cu bine. Daca realizam asta e mai mult decat de ajuns. In rest voie buna. Editat Septembrie 28, 2012 de Niko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 (editat) Plus ca ideal ar fi sa nu avem evenimente tehnice/altele si sa ajungem cu totii cu bine. Daca realizam asta e mai mult decat de ajuns. In rest voie buna. Am eu faimosul "ghiozdanel" plin de scule, cabluri si alte alea. 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Dan ("brunoo7") - VN800 4. Budu - Shadow 750 5. Ionut ("micla.ushu") - ER6F 6. "cbristu" 7. "JohnyGabe" - R6 8. "Gimy" - GSR 9. Mihai - Busa 10. Vali - CBR600 11. Toto - R1 12. Silkie - KLE 13. Laur - ZX9 14. Costel - EN500 15. Niko+1 - CBR1100XX 16. tzeapa - Z750 17. Corina si Costel cu conserva 18. Marian cu trike-ul 19. Stefan - 1000 rr 20. Andrei - 900 rr 21. "danutzul123" - CB/Tenere 22. "inspektor" - CBR600 23. "razvan_def" - ZX6 24. Gabi - GSXR K1 25. Hardknot (Cristi) - SV650S 26. Dan.Andrei - Thundercat 27. Lostheaven (Gabi) - XT660R 28. LucianU - Fazer 29. Prietenul lui Silkie - Husaberg 650 30. Cristi - Busa 31. Eugen - ER5 Editat Septembrie 28, 2012 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Salutare, Eu propun sa trimitem discutia si celor de la ''Il Refugio'' ... macar sa-i pregatim un pic pentru ce-i asteapta maine bine gandit! Am facut eu rezervare pentru maine. A zis ca nu ar fi nici o problema si ca e bine ca l-am anuntat sa se pregateasca. bine facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 deja incep sa fiu "oh boy oh boy".. plinu' e facut.. mai am lantul de spalat(eventual intreg agregatul) si de verificat cea mai importanta maneta din "uzina" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Am eu faimosul "ghiozdanel" plin de scule, cabluri si alte alea. 1. Beatrice - ER6N 2. Alex - EN500 3. Dan ("brunoo7") - VN800 4. Budu - Shadow 750 5. Ionut ("micla.ushu") - ER6F 6. "cbristu" 7. "JohnyGabe" - R6 8. "Gimy" - GSR 9. Mihai - Busa 10. Vali - CBR600 11. Toto - R1 12. Silkie - KLE 13. Laur - ZX9 14. Costel - EN500 15. Niko+1 - CBR1100XX 16. tzeapa - Z750 17. Corina si Costel cu conserva 18. Marian cu trike-ul 19. Stefan - 1000 rr 20. Andrei - 900 rr 21. "danutzul123" - CB/Tenere 22. "inspektor" - CBR600 23. "razvan_def" - ZX6 24. Gabi - GSXR K1 25. Hardknot (Cristi) - SV650S 26. Dan.Andrei - Thundercat 27. Lostheaven (Gabi) - XT660R 28. LucianU - Fazer 29. Prietenul lui Silkie - Husaberg 650 30. Cristi - Busa 31. Eugen - ER5 Bun..ghiozdanelu' ala !! BV! (mai e nevoie deseara sa ne intalnim la Victoriei ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 Momentan eu sunt la Victoriei la garaj (semnatura). Daca vreti, treceti pe aici, sau poate ne oprim noi p-acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Particip si eu dar nu toata tura. Se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 Da, normal. Da-mi numarul tau si zi-mi unde vii, Victoriei sau Otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Victoriei ora? Am dat pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 mamaa..cati v`ati adunat...sunt faultat si mobra la fel..asfalt bun si distractie placuta..asa cu a fost si data trecuta oameni pasionati care stiu sa se distreze...oameni de treaba toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 salut, o sa incerc sa va jung din urma ... multumesc, DDU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
budha Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 stiu ca e tarziu, dar cred ca vin si eu maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 29, 2012 Autor Share Postat Septembrie 29, 2012 Ok, cu DDU am vorbit, pe cei care su zis ca vin si n-am numerele lor, ii asteptam la orele stsbilite si apoi plecam, ramanand sa ne ajungs din urma! :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 moama ce lene mi'e.. ieri m'am trezit mai tz pentru serviciu, se pare ca distractia se plateste mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKEy Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 (editat) Ok. Primul filmulet. Eu m-am intors de la Valeni...Blocaj in benzinarie http://contour.com/stories/adunarea Al doilea film. Scuze dar postez de pe mobil http://contour.com/stories/file0059--86?utm_campaign=website&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email Al treilea filmulet http://contour.com/stories/file0060--89?utm_campaign=website&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email Al patrulea film si ultimul. Imi cer scuze pentru calitatea filmarii si ca nu le-am editat mai frumos. M-am grabit sa le pun aici pentru ca nu mai am timp. Din pacate filmarea pe autostrada cu balaurul intruder XXL nu a mers. Viteza prea mare. Sper ca v-ati distrat bine in continuare. http://contour.com/stories/aici-ne-am-despartit?utm_campaign=website&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email Editat Septembrie 29, 2012 de OKEy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geronimoxos Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 salutare ... stiu ca e cam tarziu dar ma alatur si eu grupului maine dimineata la Victoriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Distractia a fost astazi ) Multumim pt filmulete. Poze ceva? Am vazut ca au fost mai multi ce au facut. Frumos, muuuulti mototciclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 vin si o parte din poze/filme. A fost..f fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 am facut si eu 3 filmulete, dar mai dureaza cu uploadul..revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 (editat) Editat Septembrie 29, 2012 de tiz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Si de la mine ceva material "didactic'') http://dl.transfer.ro/cheia-siriu-transfer_ro-29sep-5dadcd.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnyGabe Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Si de la mine ceva material "didactic'') http://dl.transfer.r...9sep-5dadcd.rar Bun asa!! Multam!! (urmeaza si de la mine..curand ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 29, 2012 Autor Share Postat Septembrie 29, 2012 Sunteti cu capu'... In loc sa va odihniti stati de poze. Abia astept maine sa le vad, ca acun direct m-am bagat in pat. Ati fost toti nidte draguti si atenti pe drum, toti cei peste 53 de motorizati, BRAVO! Povestim maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Sunteti cu capu'... In loc sa va odihniti stati de poze. Abia astept maine sa le vad, ca acun direct m-am bagat in pat. Ati fost toti nidte draguti si atenti pe drum, toti cei peste 53 de motorizati, BRAVO! Povestim maine. Noi am ajuns si in club deja! A fost f bine,chiar nesperat de bine pentru un nr asa de mare de motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 (editat) Si de la mine ceva material "didactic'') http://dl.transfer.r...9sep-5dadcd.rar TREBUIE SA REVIN CU ARHIVA COMPLECTA,NU SUNT TOATE POZELE DIN APARATUL MEU!!! Editat Septembrie 29, 2012 de brunoo7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate