CBROSU Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Sal Mă apropii de limita de km la care schimb de obicei uleiul ,4000 km ,dar cum sezonul este pe sfarsite mă gândesc sa-l schimb la primavara . E ok sa las peste iarna uleiul folosit in mobra ? Uleiul este Motul 300v 10w40. Multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Eu as zice ca nu are nimic, dar in sezonul urmator sa fie primul schimbat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Merge , stai linistit. Astea sintetice rezista 10-15k, iar la modelul tau nu se schimba la 6000 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 uleiul are acizi rezultati in urma arderii, chiar daca nu-l schimbi cand bagi motorul la iernat scurge-l pe tot. eu ca ulei de iernat folosesc cel mai ieftin ulei pe care-l gasesc la magazinele auto si un filtru nou. primavara scurg maglavaisul, schimb iarasi filtrul si bag ce ulei folosesc eu de obicei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Atat timp cat nu e foarte uzat acizii aia sunt neutralizati de aditivii din ulei, practic nu devine acid decat cand e foarte uzat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 uleiul are acizi rezultati in urma arderii, chiar daca nu-l schimbi cand bagi motorul la iernat scurge-l pe tot. eu ca ulei de iernat folosesc cel mai ieftin ulei pe care-l gasesc la magazinele auto si un filtru nou. primavara scurg maglavaisul, schimb iarasi filtrul si bag ce ulei folosesc eu de obicei... Unde faci tu ba asta.. lasa in plm vrajeala de doi lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Sal Mă apropii de limita de km la care schimb de obicei uleiul ,4000 km ,dar cum sezonul este pe sfarsite mă gândesc sa-l schimb la primavara . E ok sa las peste iarna uleiul folosit in mobra ? Uleiul este Motul 300v 10w40. Multam Service manual la 929/954 scrie sa schimbi uleiul la 8000 de mile sau un an. Banuiesc ca n-ai facut 4000 de km in blana si numai pe o roata Schimba-l in primavara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Sal Mă apropii de limita de km la care schimb de obicei uleiul ,4000 km ,dar cum sezonul este pe sfarsite mă gândesc sa-l schimb la primavara . E ok sa las peste iarna uleiul folosit in mobra ? Uleiul este Motul 300v 10w40. Multam il lasi in motor si il schimbi la iarna. PS nu era nevoie sa faci 2 topicuri pe aceeasi teme la 3 minute intre le. topic closed! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate