goul Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 O clasica a perioadei Aproape si ieftin la vecini . Sa bem o tarie pe marginea bazinului . Cu ramanere peste noapte sambata. Plecare in jur de ora 11 maine . Eu si mihai varadero inscrisi pana acum . Daca mai vrea cineva sa anunte aici. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 O clasica a perioadei Aproape si ieftin la vecini . Sa bem o tarie pe marginea bazinului . Cu ramanere peste noapte sambata. Plecare in jur de ora 11 maine . Eu si mihai varadero inscrisi pana acum . Daca mai vrea cineva sa anunte aici. Bafta! mai plecam si noi tot acolo weekendu viitor, vreo 30 de persoane asta daca mai vreti sa asteptati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 eu tot uichendul viitor, plecare de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 eu tot uichendul viitor, plecare de vineri si noi tot uichendul viitor...plecare vineri,Dragos stie mai bine asa ca Goul eu zic sa mai asteptzi o saptamana nu are sa iti para rau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 si noi tot uichendul viitor...plecare vineri,Dragos stie mai bine asa ca Goul eu zic sa mai asteptzi o saptamana nu are sa iti para rau ) mda, deci se ingroasa gluma cu cazarea cum e ca ma bate si pe mine un gand.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 6, 2012 Autor Share Postat Octombrie 6, 2012 Am inteles , am nimerit cu o săptămâna mai devreme E foarte frumos la ramanere peste noapte sa fie gasca mare . Deci încerc si eu săptămâna viitoare , o sa vad. Azi cred ca o sa mă limitez la un Veliko. Daca mai sunt doritori sa zica . Plecare la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 Eu am sa fac traseul asta: 12 Oct. Buc. - Veliko - K&E = 515 km 13 Oct. K&E - Burgas - Tsarevo - Granita Turcia - Burgas - K&E = 459 km 14 Oct. K&E - Constanta - Harsova - Buc. = 413 Km Daca mai vrea careva sa faca acelasi traseu ne auzim pe PM, altfel ne vedem in piscina. PS. Asta daca nu cumva ploua sau se strica timpul exagerat de mult, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 daca se merge spre sud incepand de vineri scrieti si pe aici, ca suntem si noi 3 moto doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Eu sunt unul din cei 3 mentionati anterior. Noi ne gandisem la Veliko - plecare de vineri. Vreme buna sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 vreau si eu sa vin sb si dum,,, stie cineva un hotel in K&E care are o piscina cat mai lunga ? pt inot sustinut, nu pt balaceala hotelul aqua azur pare ca ar avea piscina buna pt inot ( din poze asa pare ) este vreuna mai buna pt ce vreau eu ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Octombrie 8, 2012 Autor Share Postat Octombrie 8, 2012 Marius , da-mi si mie un semn daca rezervi ceva . Poate impartim din nou o camera , ca mihai sta singur mereu Eu pot pleca sambata , mai exact la un 10.30 11 sa se incalszeasca un pic si aerul si anvelopa Daca mai sunt doritori pt atunci ne vedem la omv city mall . Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 ne vedem sambata , la petromul dupa palatele tiganesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Un grup de motociclete si masini pleaca de vineri, ora de intalnire dupa 11 OMV City mall si plecarea la ora 12....alt grup numai de masini pleca separat dupa ora 16-17 (joburi) Daca mai sunt amatori "rabadatori" de mers in grup cu viteza maxima de croaziera 130 km/h pe unde ne permite legea si carosabilul ii astept vineri dupa ora 11,toate cele bune http://www.facebook.com/events/499383463422966/ Editat Octombrie 9, 2012 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Andrei, daca nu au invitatie nu pot vedea linkul noi ne vedem la 11 si ceva la omv-eu, am depus si eu ceva banutzi pt leve (multumesc Ionela) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Andrei, daca nu au invitatie nu pot vedea linkul noi ne vedem la 11 si ceva la omv-eu, am depus si eu ceva banutzi pt leve (multumesc Ionela) okei nu am stiut oricum informatia a fost furnizata aici Editat Octombrie 9, 2012 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 La multi ani Bro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 La multi ani Bro! Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 LMA! Eu cred ca ma voi intrepta spre Dalboka sambata pe vama veche, pt ca sunt cam multi km pe traseul asta cu plecare la 12.. Drum bun, asfalt uscat si distractie maxima va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 288km, prin Ruse, Shumen, Varna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Grupul din care fac parte eu,knox,goul si magarusulmarius pleaca catre Constantin si Elena maine sambata 13 octombrie din petromul de dupa palatele tiganesti.Ora de intilnire 11.Cine mai doreste sa participe sa scrie aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 ne vedem in piscina , sa aveti drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Grupul din care fac parte eu,knox,goul si magarusulmarius pleaca catre Constantin si Elena maine sambata 13 octombrie din petromul de dupa palatele tiganesti.Ora de intilnire 11.Cine mai doreste sa participe sa scrie aici. Ne vedem acolo, grupa cu dalboka s'a spart. Iti las un tel pe PM, sper sa verifici inainte sa pleci(in caz ca ratez benzinaria) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 bai, despre care Constantin si Elena vorbiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 intre Varna si Golden Sands Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 scuze... credeam ca sarbatorim vreun sfant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate