TheFatBob Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 salut, incercam sa adunam aici,pt harley-isti,piese/accesorii noi/sh,pentru a fi mai usor de gasit ce avem nevoie. am aripi sporty,ceva comenzi avansate de la dyna,risere,un radiator ulei,ghidoane stock si dragbar,oglinzi,semnale, carb S&S super B etc,2 sei solo pe arcuri... preturile le facem la cerere.happy bidding! TFB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 zici ceva de un dragbar? e de 1''? ai poze? e numai pt "harley-isti" merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 zici ceva de un dragbar? e de 1''? ai poze? e numai pt "harley-isti" merci. Nu e numai pentru "harley-isti" dar asa gasim mult mai repede piesele pentru HD si in cazul tau sti unde sa scrii cand ai nevoie de un ghidon de 1 zoll. Poate primesti mai repede raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOS36 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Nu e numai pentru "harley-isti" dar asa gasim mult mai repede piesele pentru HD si in cazul tau sti unde sa scrii cand ai nevoie de un ghidon de 1 zoll. Poate primesti mai repede raspuns De acord. Nu gasesc SH, modelul care-l caut! Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 phoenix27 carburator S&S ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 salut, incercam sa adunam aici,pt harley-isti,piese/accesorii noi/sh,pentru a fi mai usor de gasit ce avem nevoie. am aripi sporty,ceva comenzi avansate de la dyna,risere,un radiator ulei,ghidoane stock si dragbar,oglinzi,semnale, carb S&S super B etc,2 sei solo pe arcuri... preturile le facem la cerere.happy bidding! TFB Da-mi un PM cu pret pentru carburator SS, comenzi avansate Dyna. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 11, 2012 Autor Share Postat Octombrie 11, 2012 deocamdata dragbaru e dat la un amic,sa-l probeze pe un motor,daca nu-l ia,il pun aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Am un dragbar mediu nou de vanzare 810 mm daca e ceva ce cauti Si un Speedfighter bar de 870 mm Amandoua de la Lucas si amandoua au santuri pentru cabluri EUR 70 buc. /index.php?/topic/92561-accesoriipiese-pentru-chopperechopperisti/page__st__2090&do=findComment&comment=2096899 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Am si eu pentru Harley FLHRI 2002: Sea stock Parbriz stock fara sistem de prindere Tobele stock Cabluri frana fata cu distribuitor Cablu ambreiaj Filtru aer (ansamblul nu cartushul fitrant!) stock Ghidonul stock de 7" inchi Mai am un ghidon de 16" apehanger dar nu Harley (nu are gaurile pentru cablu). Pentru poze solicitati la radudel1965@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 11, 2012 Autor Share Postat Octombrie 11, 2012 (editat) kit radiator ulei vertical,JAGG = 150$. accept si schimburi cu alte piese HD(mansoane,ghidon ape etc) Editat Octombrie 11, 2012 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Foarte buna initiativa, Kilometraj digital de sporster - nu stiu cati km sunt; la cerere si poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Foarte buna initiativa, Kilometraj digital de sporster - nu stiu cati km sunt; la cerere si poza. De vanzare 2 buc. sissybar OEM HD. Stare foarte buna. Pret 100 EUR/buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Are cineva un contact-intrerupator de ala de bord de pe rezervor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 halo FB, aripa spate imi poti spune te rog ce latime si pret are ? danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Octombrie 17, 2012 Autor Share Postat Octombrie 17, 2012 2 ghidoane HD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/latest-news/99-open-house Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 Foarte buna initiativa, Kilometraj digital de sporster - nu stiu cati km sunt; la cerere si poza. Salut.Pune ,te rog,o poza cu el si spune-mi si cu cat il dai.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csaky Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Sensor de aprindere OEM pt sporster xl1200 1999,nou nout in cutie,o sa pun si poze,ne intelegem la pret daca potriveste cuiva si mai am un windshield usor de montat-demontat tot pt. sporstere!revin cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog74 Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Salutare, mai sunt de vanzare seile solo? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 Sensor de aprindere OEM pt sporster xl1200 1999,nou nout in cutie,o sa pun si poze,ne intelegem la pret daca potriveste cuiva si mai am un windshield usor de montat-demontat tot pt. sporstere!revin cu poze! asteptam pozele cu windshield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2012 Salutare, mai sunt de vanzare seile solo? Multumesc da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bog74 Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Super. Un pret pentru cea inscriptionata (din dreapta)? Presupun ca se livreaza cu arcurile si sistemul de prindere. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2012 da,amindoua au arcuri si sistem prindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 16, 2012 Share Postat Noiembrie 16, 2012 va salu'... as fi si eu interesat de o janta fata de sportster stilul acesta. (egay e plin dar shippingul e grav) daca aveti asa ceva va rog trimiteti-mi pm , danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 * am de vanzare un ghidon stock de Sporty XL1200, e aproape nou. daca il vrea cineva, astept un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate