Sei Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 (editat) Am inteles ca de pe 19.01.2013 se va introduce categoria A2. A1 de la 16 ani, max 11 kW, 125 cm3. A2 de la 18 ani, max 35 kW, intre 200 si 1700 cm3. Max 92 cai limitati la 46. A de la 20 ani (daca ai 2 ani experienta) sau 24 ani. Eu am A1 de la 16 ani, la anu fac 18. Vreau sa imi iau un er6n/f, are 72 de cai, am inteles ca se poate limita. Unde? Cum il limitezi? Daca te opreste polita cum demonstrezi ca este limitat? Watch: http://www.infomoto....-cu-permisul-a2 Editat Octombrie 12, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Daca eu am A1 de la 16ani si am impliniti 20 , mai e necesar sa fac si A2-u? Am deja 4ani experienta .Daca stie cineva chiar il rog sa ma scoata din aceasta ceata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 12, 2012 Autor Share Postat Octombrie 12, 2012 (editat) Daca la 20 de ani ai deja 2-4 ani experienta, poti sa dai direct de categoria A. Editat Octombrie 12, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Experienta categoria a? Am un prieten are 22 de ani,categoria b de la 18 ani. Vrea sa isi ia o honda translap,poate sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 12, 2012 Autor Share Postat Octombrie 12, 2012 Transalpul are 60 de cai. Iti trebuie categoria A pe care o iei la 24 de ani. Totusi va rog sa ramanem on topic. Pentru intrebari aveti topicul: /index.php?/topic/684220-permis-categoria-a-de-la-24-ani/ Revin la intrebarea mea: Cum si unde limitez motocicleta pentru categoria A2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai090 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Salut,eu am A-ul si conduc de la 14 ani motociclete,stiu.Pare prostesc.asa este.Te sfatuiesc cu mare drag sa iei A!nu este greu!Unul pentru mine a fost joaca de copil!Nu te mai complica cu A1 si A2!Dai de A!Apropo,eu cand am dat de carnet(primul fiind de A,binenteles,am executat poligonul cat si sala cu maxim puncte la 18 ani!!)iar dupa aceea imediat B!Poate legisatia s-a schimbat.Eu stiam ca cu categoria A poti merge cu orice fel de motocicleta(mai pe romaneste).Daca gresec,va rog corectati-ma!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriss Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Salut,eu am A-ul si conduc de la 14 ani motociclete,stiu.Pare prostesc.asa este.Te sfatuiesc cu mare drag sa iei A!nu este greu!Unul pentru mine a fost joaca de copil!Nu te mai complica cu A1 si A2!Dai de A!Apropo,eu cand am dat de carnet(primul fiind de A,binenteles,am executat poligonul cat si sala cu maxim puncte la 18 ani!!)iar dupa aceea imediat B!Poate legisatia s-a schimbat.Eu stiam ca cu categoria A poti merge cu orice fel de motocicleta(mai pe romaneste).Daca gresec,va rog corectati-ma!!! De curiozitate, tu ai citit primul post ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 De curiozitate, tu ai citit primul post ? Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 De curiozitate, tu ai citit primul post ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Nu Nu cred ca o poti limita, si daca reusesti trebuie omologat la RAR, scris in carte. Si ce te-ar opri dupa sa o delimitezi, nu cred ca o sa mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 (editat) Hai ca e de terci, mi-e clar. Ieri era un politist la unirii si se uita "nemuritor si rece" la un R1 cu pasagera si numar ascuns, asa cum il aveam eu infipt atunci pana in capat. Sei, prieteneste ti-o replic, da-o dreq de limitare, ca ai degeaba legea in mana. Mai vb noi Am fost offtopic, stiu eu. Editat Octombrie 13, 2012 de SiD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai090 Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 mda,greseala mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bang-bang Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Si nemtii au astfel de legi,exista kituri de limitare omologate Rar,practic iti limiteaza cata benzina intra in carburator.dar romanul e tot roman...pana nu se gandeste el cum se poate incalca legea nu se lasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 13, 2012 Autor Share Postat Octombrie 13, 2012 Si totusi eu nu am primit nici un raspuns concludent... Cum limitez motocicleta pentru categoria A2? SAU, daca nu stiti, poate aveti o cunostinta in politie. Va rog sa intrebati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 In germania exista kituri de limitare, posibil sa gaseti pe ebay. Am vazut foarte multe R6 si 600RR limitate,daca dai un search pe youtube sunt si video-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 13, 2012 Autor Share Postat Octombrie 13, 2012 Eu ma gandesc, ca daca au bagat legea trebuie sa aiba si o solutie pentru limitarea motocicletei nu ? Acel kit, il cumperi si cine ti-l monteaza sau ce se face cu el ? Tu? Iti trebuie o hartie la mana ca ai motocicleta limitata daca te opreste politia... Acea hartie trebuie elibetara de ? Rar la inscriere? Un service autorizat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 Ca si in cazul motocicletelor de 125, exemplu cum a fost a mea CAGIVA MITO 125 ...ea de fabrica are 22kw iar in acte aveam 11kw. Cred ca ar trebui mers la o reprezentanta (YAMAHA,SUZUKI,HONDA etc) ,unde presupun ca ei au dreptu de a iti face dovada limitarii si iti monteaza limitarea dupa care sa mergi la registru auto pentru autentificare unde ei iti trec in carte 35kw. Cam asa merge treaba la cele de 125, vin direct din IT,SPANIA (de la mama lor) cu 11kw in acte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 De fapt, ideea este urmatoarea. Ca multe legi facute cu picioarele din Romania, ei au dat legea asta dar fara a avea toata logistica si suportul tehnic din spate. Prin urmare (din cate stiu eu) nu exista niciun service autorizat sau loc unde sa te poti duce sa iti limitezi motocicleta. Eu cred ca o sa fie o lege doar pe hartie, pentru ca nu au timp sa implementeze treaba asta atat de repede. In ceea ce priveste controlul ulterior, daca o sa ai vreo hartie care arata cum ca ar fi limitata, tu o poti delimita a doua zi lejer, cata vreme ai hartia respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Octombrie 16, 2012 Autor Share Postat Octombrie 16, 2012 @ smart2cry Gand la gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costizx6r Postat August 2, 2019 Share Postat August 2, 2019 Salutare,in curând o sa dau de A1 și nu prea stiu ce sa zic de motoarele de 125...si vreau sa stiu daca se poate limita un 250 pentru A1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladislavr Postat Ianuarie 22, 2021 Share Postat Ianuarie 22, 2021 Salut! am 17 ani si am un Yamaha virago de 250 Si eu acum dau pt A1 Se poate limita pt A1 sau nu? Vă rog cât mai repede!! mulțumesc Sunt din Jud Hd daca aveți si nr de tel vă rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 22, 2021 Share Postat Ianuarie 22, 2021 (editat) Nu. Dar aștepți și alte păreri, așa e? Editat Ianuarie 22, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate