Cap0ne Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 True! Numai ca, pe langa pretul mai ridicat al lui Vio, nu toata lumea vroia un cablu intre camera si lcd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 True! Numai ca, pe langa pretul mai ridicat al lui Vio, nu toata lumea vroia un cablu intre camera si lcd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 2, 2011 Share Postat Februarie 2, 2011 True! Numai ca, pe langa pretul mai ridicat al lui Vio, nu toata lumea vroia un cablu intre camera si lcd apropo stiai ca are si telecomanda .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 http://cgi.ebay.com/NEW-HERO-GOPRO-LCD-BAC...=item27b87fd4e8 ~320ron cu tot cu transport pana in Ro vs. 380ron...intr-o luna vor fi preturi si mai mici pe ebay cand vor fi mai multi vanzatori si vor face concurenta intre ei. Si la acest display diferenta nu este asa mare cat este la camera (900-1000ron pe ebay vs. 1500ron in magazinele din Bucuresti).Pe scurt, sunt foarte nemultumit de adaosurile practicate de magazinele mai mici de la noi unde totul se bazeaza pe cantitate mica vanduta si adaos mare, de reduceri sau epuizari de stock nu mai vorbesc- ma refer aici la modul general nu legat de gopro neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 http://cgi.ebay.com/NEW-HERO-GOPRO-LCD-BAC...=item27b87fd4e8 ~320ron cu tot cu transport pana in Ro vs. 380ron...intr-o luna vor fi preturi si mai mici pe ebay cand vor fi mai multi vanzatori si vor face concurenta intre ei. Si la acest display diferenta nu este asa mare cat este la camera (900-1000ron pe ebay vs. 1500ron in magazinele din Bucuresti).Pe scurt, sunt foarte nemultumit de adaosurile practicate de magazinele mai mici de la noi unde totul se bazeaza pe cantitate mica vanduta si adaos mare, de reduceri sau epuizari de stock nu mai vorbesc- ma refer aici la modul general nu legat de gopro neaparat ma acuma imi dau seama cat de destepti au fost astia cu go pro'u lor...sunt ferm convins ca toate accesorile astea aparute ei le aveau pe banda de productie inca de cand au facut camera doar ca nu ar fi cumparat nimeni camera cu 500 de dulai in schimb acuma o sa fie o mega vanzare a lcd'ului..ce le merge mintea la altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 http://cgi.ebay.com/NEW-HERO-GOPRO-LCD-BAC...=item27b87fd4e8 ~320ron cu tot cu transport pana in Ro vs. 380ron...intr-o luna vor fi preturi si mai mici pe ebay cand vor fi mai multi vanzatori si vor face concurenta intre ei. Si la acest display diferenta nu este asa mare cat este la camera (900-1000ron pe ebay vs. 1500ron in magazinele din Bucuresti).Pe scurt, sunt foarte nemultumit de adaosurile practicate de magazinele mai mici de la noi unde totul se bazeaza pe cantitate mica vanduta si adaos mare, de reduceri sau epuizari de stock nu mai vorbesc- ma refer aici la modul general nu legat de gopro neaparat ma acuma imi dau seama cat de destepti au fost astia cu go pro'u lor...sunt ferm convins ca toate accesorile astea aparute ei le aveau pe banda de productie inca de cand au facut camera doar ca nu ar fi cumparat nimeni camera cu 500 de dulai in schimb acuma o sa fie o mega vanzare a lcd'ului..ce le merge mintea la altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 ma acuma imi dau seama cat de destepti au fost astia cu go pro'u lor...sunt ferm convins ca toate accesorile astea aparute ei le aveau pe banda de productie inca de cand au facut camera doar ca nu ar fi cumparat nimeni camera cu 500 de dulai in schimb acuma o sa fie o mega vanzare a lcd'ului..ce le merge mintea la altii logic, altfel cum de ar fi stiut ei ca trebuie sa lase un port acolo frumos in spate.castig divizat pe perioada mare de timp nu mi se pare ceva anormal, chiar e o strategie de marketing buna + ca ei au o groaza de accesorii de vanzare, de la pliculetele alea antiumezeala pana la carcasa cu gauri pt mufe,etc.E meritul lor insa ce ma deranjeaza pe mine e castigul celor cu magazine din ro care merg pe principiul japca... Si faza cea mai tare, la o achizitie de 380 ron de pe site-ul ala primesti puncte in valoare de 3,8 lei, pe mine clar m-a motivat sa cumpar de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 logic, altfel cum de ar fi stiut ei ca trebuie sa lase un port acolo frumos in spate.castig divizat pe perioada mare de timp nu mi se pare ceva anormal, chiar e o strategie de marketing buna + ca ei au o groaza de accesorii de vanzare, de la pliculetele alea antiumezeala pana la carcasa cu gauri pt mufe,etc.E meritul lor insa ce ma deranjeaza pe mine e castigul celor cu magazine din ro care merg pe principiul japca... Si faza cea mai tare, la o achizitie de 380 ron de pe site-ul ala primesti puncte in valoare de 3,8 lei, pe mine clar m-a motivat sa cumpar de acolo totul merge in ro pe principiul japca..ca,cumperi masina,motor,avion,camera etc. toate au adaos mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 5, 2011 Share Postat Februarie 5, 2011 ma acuma imi dau seama cat de destepti au fost astia cu go pro'u lor...sunt ferm convins ca toate accesorile astea aparute ei le aveau pe banda de productie inca de cand au facut camera doar ca nu ar fi cumparat nimeni camera cu 500 de dulai in schimb acuma o sa fie o mega vanzare a lcd'ului..ce le merge mintea la altii De cand au lansat HD-ul, au anuntat ca "v-a aparea" un LCD, un battery pack etc pt conectare prin portul ala dedicat. Numai ca le prezentau in stare "beta", ca in poza de mai jos Era vorba la un moment dat si de o telecomanda, un microfon wireless etc. Chestii pe care lafel, cred ca le vor lansa la un moment dat in viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Am facut si eu un test pe Dn1,cu utilitara de iarna acum,cam plictisitor la viteza mica si culori palide de iarna,urmeaza si cu motorul,oricum prinderea cu ventuza este foarte profi,R4(960P) mii se pare si mie cea mai buna rezolutie(10x Bogdan),are cel mai cuprinzator unghi(mai ales vertical). PS:astept si eu LCD-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawarookie Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 salutari, ceva pareri despre Drift Hd170, a testat cineva? plus fata de Gopro:telecomanda,ecran color. http://driftinnovation.com/hd170-action-camera/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TREPADUSHU Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 vreau si eu o camera HD, preferabil Drift. daca are cineva care vrea sa faca un schimb... ofer un gps garmin nou, cutie, cu harti si tot ce trebe asta pm daca e interesat careva (eu bucuresti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TREPADUSHU Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 vreau si eu o camera HD, preferabil Drift. daca are cineva care vrea sa faca un schimb... ofer un gps garmin nou, cutie, cu harti si tot ce trebe asta pm daca e interesat careva (eu bucuresti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Am facut si eu un test pe Dn1,cu utilitara de iarna acum,cam plictisitor la viteza mica si culori palide de iarna,urmeaza si cu motorul,oricum prinderea cu ventuza este foarte profi,R4(960P) mii se pare si mie cea mai buna rezolutie(10x Bogdan),are cel mai cuprinzator unghi(mai ales vertical). PS:astept si eu LCD-ul Zici ca ma uit pe geam la tine cum conduci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Zici ca ma uit pe geam la tine cum conduci Mai ales aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Salutam fanii din duba de visavis(muncitori cred...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 Salutam fanii din duba de visavis(muncitori cred...) aa deci tu esti bossu care le-a taiat din salarii dupaia ii saluti glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Februarie 16, 2011 Share Postat Februarie 16, 2011 aa deci tu esti bossu care le-a taiat din salarii dupaia ii saluti glumeam Munceau benevol...din consideratii apreciative...fanii... On topic:am filmat ceva cu GoPro,la rezolutie maxima, static de iarna,destul de interesant totusi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 salutari, ceva pareri despre Drift Hd170, a testat cineva? plus fata de Gopro:telecomanda,ecran color.http://driftinnovation.com/hd170-action-camera/ Pt ca am vazut ca tot mai multi pun intrebarea asta si pt ca m-am jucat cu amandoua, incerc sa fac un rezumat cu plusurile fiecareia in fata celeilalte + Hero HD Subacvatica pana la 60m, Shock proof, protectie mult mai buna a camerei in orice conditii Mai compacta Sisteme mai multe de prindere Mai multe posibilitati de pozitionare Carcasa care se poate schimba in caz ca o busesti, sau poti schimba doar lentilele in caz ca le-ai zgariat Autonomia ceva mai mare a bateriei Definitie ceva mai buna a imaginii si culori mai "calde" (senzor fizic mai mare) Comportament mai bun in conditii de vibratii Fotografiere time lapse +Drift HD170 Ecran integrat (la Hero il iei separat) Telecomanda Posibilitatea compensarii expunerii +/-2Ev Posibilitate microfon extern Meniu mai "atractiv" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Alt test cu GoPro HD,inca de iarna: Sunt multumit de calitatea ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Cine ma ajuta si pe mine cu un program de editare video ? din ce am inteles cel mai recomandat ar fi Adobe Premiere (am instalat varianta Elements 9 insa din pacate nu am gasit o licenta functionala).Voi in ce editati ? (nu ma intereseaza ceva profi super complicat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Eu ,la nivel amatoristic de editare video,folosesc http://www.avs4you.com/AVS-Video-Editor.aspx si incep sa ma inteleg cu el(nu pare complicat). Bafta Mesaj completat Si partea 2: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Cum zice si Tytus, pachetul AVS mi se pare cea mai buna alegere ca raport functii/rapiditate/usurinta in utilizare. In alta ordine de idei, cei de la GoPro tocmai au anuntat si extensia de acumulator Battery BacPac care va permite o filmare continua de pana la 5 ore (cam un card de 32 GB cu aproximatie) Mai e misto la asta ca poti si incarca acumulatorul suplimentar independent de camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 O intrebare pentru cei care au folosit camerele Go Pro Hero HD. Diferenta intre o camera GoPro Hero HD 960 si o camera Go Pro Hero HD 1080 este de peste 300 de lei. Care este diferenta de calitate dintre cele doua camere? Pe fisele lor am vazut ca GoPro Hero HD 960 filmeaza cu 1280 x 960 pixeli iar cealalta cu 1920 Ă 1080 pixeli. Este chiar asa mare diferenta de calitate de imagine intre cele doua camere? Voi cei care aveti Go Pro le folositi la calitate maxima sau la una intermediara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Diferenta nu consta strict in calitate, ci in rezolutie, asa cum ai observat si tu. Daca o sa te uiti la filmari pe un monitor de 17"-19", atunci amandoua vor arata la fel dpdv calitativ. Dar daca vrei sa le vezi pe monitor 22-24" sau pe o plasma full HD... atunci da, incepi sa sesizezi diferenta de rezolutie. Eu unul filmez insa cel mai adesea in 960p, pt ca acolo am cel mai mare unghi de cuprindere. Dar sunt si situatii cand filmez la rezolutia maxima... Dar cel mai mare avantaj al versiunii Full HD este portul din spate (pe care 960 nu il are) care permite atasarea LCD-ului, battery packului si ce alte accesorii vor scoate cei de la GoPro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate