stelsson Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Sunt din Boldesti-Scaieni si am un maxi scuter de 250cmc. Vineri seara am plecat pe acest traseu: Boldesti -Buzau-Rm.Sarat-Focsani-Tecuci-Barlad-Husi-Mosna (de Iasi). Intrebarea mea este:Care dintre voi ati face asa ceva? Si mai astept cateva sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Sunt vreo 330 km intre boldesti si mosna, in cat timp i-ai facut cu scooterul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Sunt din Boldesti-Scaieni si am un maxi scuter de 250cmc. Vineri seara am plecat pe acest traseu: Boldesti -Buzau-Rm.Sarat-Focsani-Tecuci-Barlad-Husi-Mosna (de Iasi). Intrebarea mea este:Care dintre voi ati face asa ceva? Si mai astept cateva sfaturi. Sfaturi privind ce ? Stiu ca postase cineva mai demult un traseu Bucuresti- Cheia pe un kymco de 50 deci... cu 250ul nu vad unde este problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelsson Postat Octombrie 21, 2012 Autor Share Postat Octombrie 21, 2012 Am plecat pe la 18.00 si am ajuns la oo.oo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmasaiu Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Cred ca are nevoie de posturi ) mi se pare o prostie sa deschizi un topic cu asa ceva ,umplem forumu de prostiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 (editat) Sfaturi privind ce ? Stiu ca postase cineva mai demult un traseu Bucuresti- Cheia pe un kymco de 50 deci... cu 250ul nu vad unde este problema. Ba chiar erau 2 pe kymco-ul ala. ) Editat Octombrie 21, 2012 de danysan2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelsson Postat Octombrie 21, 2012 Autor Share Postat Octombrie 21, 2012 Cred ca are nevoie de posturi ) mi se pare o prostie sa deschizi un topic cu asa ceva ,umplem forumu de prostiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Daca te deranjeaza stai in banca ta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_ionita92 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 am mers cu bicicleta 200 km...tu ai avut relax nu curaj/nebunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelsson Postat Octombrie 21, 2012 Autor Share Postat Octombrie 21, 2012 am mers cu bicicleta 200 km...tu ai avut relax nu curaj/nebunie Povesteste.....!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Mamaaaa ce nebunie .. senzational.. ai mers in Romania pretenas, nu ai fost in palestina cu scuterul, eu fac c bicla 150km la o ieseala !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Sunt din Boldesti-Scaieni si am un maxi scuter de 250cmc. Vineri seara am plecat pe acest traseu: Boldesti -Buzau-Rm.Sarat-Focsani-Tecuci-Barlad-Husi-Mosna (de Iasi). Intrebarea mea este:Care dintre voi ati face asa ceva? Si mai astept cateva sfaturi. As face cu bicicleta in doua zile..altii probabil ca intr-o zi, dar eu nu sunt asa de obsedat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 (editat) topicul este despre ora la care a ajuns: oo,oo sper sa observati virgula! Editat Octombrie 21, 2012 de lionofjudah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Esti mare viteaz, daca ajungi la Iasi ramai acolo si candideaza la primarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 fiecare are niste chestii "sub centura", chestii cu care se "lauda"(sa spunem) si de care e, bineinteles, mandru. astia care te iau la misto probabil ca au facut si ei ceva similar (un drum lung cu o moto nu tocmai potrivita) sau sunt pur si simplu bulangii tu sa fii sanatos + la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 hahahaha florinel )))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelsson Postat Octombrie 22, 2012 Autor Share Postat Octombrie 22, 2012 Esti mare viteaz, daca ajungi la Iasi ramai acolo si candideaza la primarie. Si pa tine te iau consilier.............la cum se spune??vecinu costica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 mai bine taci,ai demonstrat deja ca esti pr0st.Acum vrei sa spulberi orice indoiala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Octombrie 23, 2012 Share Postat Octombrie 23, 2012 sunt altii care fac excursii prin europa sau vin din europa in ro cu un scuter ca al tau...deci e placut ptr calatorii f confortabil:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelsson Postat Octombrie 24, 2012 Autor Share Postat Octombrie 24, 2012 sunt altii care fac excursii prin europa sau vin din europa in ro cu un scuter ca al tau...deci e placut ptr calatorii f confortabil:) Mersi frumos pentru incurajare....Poate la anu fac si mai multe. Da ai dreptate este foarte confortabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Mersi frumos pentru incurajare....Poate la anu fac si mai multe. Da ai dreptate este foarte confortabil. Probabil ca a fost prima ta iesire mai lunga cu scuterul, de asta ai simtit nevoia sa deschizi topicul asta. Sunt multi care au facut mii de km cu acest gen de scuter. Ii pui un topcase mare, confortabil stai pe el, plus ca iti consuma si putin, cred ca nu-ti ia mai mult de 3 % la drum lung plus ca poti sa tii o viteza constanta de minim 80 km/h. Eu ti-as recomanda la anul sa faci o iesire cu el spre Bulgaria sau undeva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voinicuuu Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Salut ,am stat 14 ani in boldesti ,imi poti da un PM cu numele tau? cred ca te cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Salut ,am stat 14 ani in boldesti ,imi poti da un PM cu numele tau? cred ca te cunosc " ala mare si negru care sufla greu.....era tasu " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guduno Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Asta-i Danutz... "Daca vrea, poate sa urce si canapeaua"! Bravo felicitari! Daca tu consideri ca ai facut un lucru mare, bravo... tot inainte, nu trebuie sa iti taiem elanul si nu te supara pe cei care considera ca nu e tocmai o mare realizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Georgian Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 salut... din boldesti sunt si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 sint chiriile ieftine pe la Boldesti ? Da, dar nu in zona Mall-ului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate