PoliBuc Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 era problema de la site...nu uploada pozele,incerc de 3 ore...abia acum le-a luat.... a fost o casca complicata din cauza prizelor de aer atotprezente,careia a trebuit sa ii gasesc intr-un final conceptul potrivit... S-a intrecut pe sine, baiatu' asta. Mai ales ca mie-mi place albastrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciocanelus Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 S-a intrecut pe sine, baiatu' asta. Mai ales ca mie-mi place albastrul. multumesc frumos. leu+regat in flacari+in ton cu motorul. de la asta am plecat si aici s-a ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sima.king Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 mie imi place maxim...! si cred ca in realitate arata mult mai bine! astept un tel in weekend cand ajungi prin zona! si mare grija la transport.... sa n-o zgarii...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Under Construction! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciocanelus Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 subscriu...incet ,dar sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 te rog sa-mi spui daca crezi ca poti sa-mi faci asa ceva,nu e cu suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 cred ca ti le poate face, mai putin viziera nu cred. adica nu stiu daca o poti folosi cu viziera pictata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciocanelus Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 te rog sa-mi spui daca crezi ca poti sa-mi faci asa ceva,nu e cu suparare $(KGrHqYOKpcE6d9c(t87BOs9VmOzWw~~60_58.JPG$(KGrHqUOKn!E5-))yB)JBOs9gOrdo!~~60_58.JPG ziua buna, cred ca se pot face,ambele modele.in ceea ce priveste viziera e o tehnica pe are eu sincer nu o agreez din privintza sigurantzei care trebuie sa primeze mai mult decat un desen pe o casca. se poate vedea si in poza ca e un model perforat pe viziera (asta se poate face utilizant un anumit sablon care sa lase gaurele pentru vizibilitate multe si dese,intercalate cu desenul) dau ca exemplu la o boxa auto ,e grilajul acela de protectie perforat.acela lasa o anumita amprenta sa zicem daca dai cu vopsea peste el.la fel si in cazul acesta. sper ca v-am fost de ajutor. ziua buna si sa auzim numai de bine, cu stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex22_xxx Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Se cheama window graphics....este folia ce este lipita pe autobuze si costa cam 7e mp2 http://www.print-advertising.ro/window-graphics# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Under Construction! jmecherie bro ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 sa te vad cum iese predatorul, ca tare imi face cu ochiul....dupa cum vezi mai nou am si casca alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ksvalinafg Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 unde pot vopsi si eu casca dar vreau pe cineva care sa imi faca mai intai un desen 3d sau care are mai multe modele de casti desenate. Multumesc frumos, Alin Popescu Tel: 0723174881 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 unde pot vopsi si eu casca dar vreau pe cineva care sa imi faca mai intai un desen 3d sau care are mai multe modele de casti desenate. Multumesc frumos, Alin Popescu Tel: 0723174881 Da si tu un "searci" ca este un motociclist pe aici care face aerografiere casti. BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 unde pot vopsi si eu casca dar vreau pe cineva care sa imi faca mai intai un desen 3d sau care are mai multe modele de casti desenate. Multumesc frumos, Alin Popescu Tel: 0723174881 ti-am mutat eu topicul unde trebuie. vezi aici: /index.php?/topic/686325-aerografiere-casca/ pe viitor fii mai atent unde postezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 http://czcustoms.ucoz.com/photo/4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamaiknu08 Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 Userul Ciocanelus face aerografie!! E foarte talentat!! Numai bine Uite aici /index.php?/topic/686325-aerografiere-casca/page-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 http://czcustoms.ucoz.com/photo/4 https://www.facebook.com/CzaunerCustoms aici sunt urcate lucrari mai noi. pe site-ul vechi sunt lucrari facute cu primul aerograf, chinezesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 nu pot sa nu ma-ntreb de ce asa multi motoristi sunt obsedati de predator... e si el motociclist sau cum? pies: am citit de la inceput, mare chestie aia cu lucratul gratis. aproape ca nu inteleg cum vine asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciocanelus Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 ziua buna tuturor,revin cu niscai poze privind casca predator si o aripa aerografiata. sper a nu se considera reclama,dar mai multe poze gasiti pe pagina de fb AirbrushStable( sper a nu se considera reclama),insa pe forum imi tot da o eroare "Sql error" de ceva vreme si mi-a dat si in timp ce vroiam sa uploadez.daca se mai intampla cuiva chestia asta,as aprecia sa imi spuna,ca sa stiu daca e doar in ceea ce ma priveste.sper sa va placa, cu stima, Corvin Popa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 m-am uitat si pe facebook, unde pozele-s mai mari si e o singura chestie care nu imi place. culorile sunt prea intrepatrunse, se vede ca e desen. si asta ori e din cauza lacului si a fotografiei, ori e din cauza ca nu ai contrast intre culori. in rest ce sa zic.....ai mana fratica. nu te lasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minoru Postat Iunie 28, 2013 Share Postat Iunie 28, 2013 ziua buna tuturor, vreau sa lamuresc situatia actuala,pentru ca nu doresc sa ramana astfel.eu de "bastina" sunt din ploiesti,si sunt student.am un apartament inchiriat la unirii,caruia din pacate desi este in "buricul targului",nu ii functioneaza caloriferele. dupa sarbatori,respectiv ultima in cauza anul nou,m-am intors acasa cu gandul sa ma apuc de treaba.nu a durat mai mult de 1 saptamana,si am facut o pneumonie,din cauza careia nu am mai putut sa lucrez (plamani+ vapori vopseluri+lacuire= not ok).dupa ce m-am intremat,am termina casca ce o aveam a lui vice,si a inceput frenezia mutarii.telefoane peste telefoane,cautare apartamente,vizionari...dupa ce am terminat cu asta,a urmat in ultimele zile "actiunea" impachetatul (incredibil cat de multe poate strange un om,probabil ca cine a mai trecut prin asta stie despre ce vorbesc).zilele acestea urmeaza mutatul,dezpachetatul,aranjatul.este o piesa in foarte multe acte..uff.acestea fiind spuse,sper a se intelegere care au fost motivele pentru care nu am mai fost atat de activ precum inainte,si imi cer pe aceasta cale scuze tuturor celor ce i-am lasat in "stand-by".dupa data de 1 cand voi termina cu totul,si voi fi back in business,voi onora toate discutiile pe care le-am avut.acestea fiind spuse mi-as dori inca o data sa nu se inteleaga ca sunt neserios,si sa nu fiu luat in nume de rau. va multumesc pentru intelegere, cu stima, Corvin Popa sal da si mie un nr de tlf,,ma intereseaza un scorpion pe o casca moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SANC Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Respect pentru ce faci Corvin..m-am pus la coada sa stii, astept, dar iti propun ceva inedit Marco Simoncelli #58... DEZLANTUIE bestia aerografica din tine si fa mandri totii motociclisti. http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/--FGhYUi1ArI/TraZ-3sL4KI/AAAAAAAACqI/Ah6HhnmfG-U/s320/08072011371.jpg&imgrefurl=http://zenachopper-zenachopper.blogspot.com/2011/11/blog-post_8347.html&h=514&w=400&sz=47&tbnid=9YN_6nD8eeWCcM:&tbnh=90&tbnw=70&prev=/search%3Fq%3Drace%2Byour%2Blife%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=race+your+life&usg=__MePU1JFR2jcDn_chKcV-c-PvHx4=&docid=a0dDGw2zS7NvXM&sa=X&ei=SN_uUczMCoGH4ATAz4CQDg&ved=0CDYQ9QEwAQ&dur=261 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Din ce am citit pana aici . . . pot sa spun cu inima impacata ca ati dat de o mina de aur . Baiatul are foarte mult talent si din lucrari am vazut ca pune mult suflet . Felicitari . Daca se mentine in ritmul asta , va avea de lucru pana pe la . . . . 90 de ani . Financiar , cred ca va ajunge sa-si vanda operele pe bani frumosi . Modestia cu care a inceput aici este o alta calitate a lui . Poate se vor aduna baietii cu castile create de tine si la o expozitie . Succes in continuare si la cat mai multe opere . Cu stima . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Decembrie 29, 2013 Share Postat Decembrie 29, 2013 Din pacate n-am mai auzit nimic de acest flacau talentat. Sper ca nu s-a intamplat nimic rau. Nu pot decat sa-i urez "La multi ani" si la cat mai multe realizari in domeniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 mai face cineva aerografiere casca ???? exista cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate