Cristifrig Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Mai omule tu chiar vrei sa ma lasi fara carnet acum in prag de iarna ...................... . Ca sa te las fara carnet trebuie sa te alerg cu o vaca ca asta din poza .......cu a mea de acum nu prea sunt sanse ca nu se vede numarul. ....... sti tu de la lant Uite dovada ca ajung si eu sa calaresc un RT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 v-ati hotarat cat de cat? ca sa stiu ce si cum fac? Dintre cei care mai vin calare cum facem ... hotaram deseara sau mai batem tastele pe aci pt ceva optiuni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2012 Pai a ramas sa ne vedem diseara la 20.00 in Victoriei si stabilim programul pentru maine/poimaine, apoi anuntam aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Betrice nu ma uiti cu ce te-am rugat,da ???? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Halogenn1 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) parca as veni si eu daca primiti 2 straini sa zic printre voi acum depinde ce se iveste pentru duminica...in principiu as opta pentru varianta 2 (conservar...) Editat Noiembrie 9, 2012 de Halogenn1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunoo7 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Eu ma adaptez dupa prog.fiecaruia,dar prefer sambata ca sa pot si eu sa beau ceva. Duminica cred eu ca este mai obositor pt. unii dintre dvs...vb.diseara (daca nu sunt la munca) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2012 Betrice nu ma uiti cu ce te-am rugat,da ???? Ms Nu am uitat. E ok. Ti-am zis ca unde nu e, facem. parca as veni si eu daca primiti 2 straini sa zic printre voi acum depinde ce se iveste pentru duminica...in principiu as opta pentru varianta 2 (conservar...) Primim, primim. Vii diseara in Victoriei? Ar fi mai bine ca sa stabilim planul. P.S.: Misto conserva. Eu ma adaptez dupa prog.fiecaruia,dar prefer sambata ca sa pot si eu sa beau ceva. Duminica cred eu ca este mai obositor pt. unii dintre dvs...vb.diseara (daca nu sunt la munca) Da, si eu as prefera sincer sambata, mai ales dupa ce ne-am luptat amandoi cu ardeleanu' sa-l convingem sa nu mai stea mult la garaj sambata. Si plus ca da, se poate bea sambata si ai sanse sa-ti si revii, sau doar sa te odihnesti duminica, sa nu fii pe graba. Pana acum: Sambata: Beatrice, Alex, Dan, Magda Duminica: Sei, Halogen Restu' nu s-au pronuntat. Diseara vorbim mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Nu am uitat. E ok. Ti-am zis ca unde nu e, facem. Primim, primim. Vii diseara in Victoriei? Ar fi mai bine ca sa stabilim planul. P.S.: Misto conserva. Da, si eu as prefera sincer sambata, mai ales dupa ce ne-am luptat amandoi cu ardeleanu' sa-l convingem sa nu mai stea mult la garaj sambata. Si plus ca da, se poate bea sambata si ai sanse sa-ti si revii, sau doar sa te odihnesti duminica, sa nu fii pe graba. Pana acum: Sambata: Beatrice, Alex, Dan, Magda Duminica: Sei, Halogen Restu' nu s-au pronuntat. Diseara vorbim mai multe. Si eu tot sambata as prefera dar pana la urma o sa ma supun majoritatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2012 Pai pana acum majoritatea e sambata. Pana acum: Sambata: Beatrice, Alex, Dan, Magda, Mihaela Duminica: Sei, Halogen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Halogenn1 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 nu-mi permite gazu sa ajung la victoriei )) mai ales la ora de varf si`s cam stramtorat cu bugetu pana pe 15 daca e o sa iau legatura cu sei sa stabilim ora de intalnire daca voi plecati sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 dea ... in functie de ce gasesc la buftea o sa pot estima perioada pe care o pot petrece cu voi la gratar. In principiu daca e foarte mult as putea sa`mi laptopu cu mine(da nus cat chef o sa am) ... asa ca eu o sa va anunt deseara ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Daca vor mai multi sambata, mergem sambata. Oricum stabilim azi la Victoriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Vine cineva cu copiii? Am veni si noi cu fetita (8 ani), daca ar avea cu cine sa se joace. Si atunci am mai avea si noi 2 locuri disponibile in masina. Nu pot veni diseara la Victoriei. Pana la urma, care sunt optiunile? Sambata, Duminica, sau Sambata+Duminica? Avem unde ramane acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Dupa ce ajungem la Victoriei, stabilim ce o sa facem. Cand ajungem acasa, scriem pe topic. Editat Noiembrie 9, 2012 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Bea ............. pe mine unde ma " clasezi " eu am optat de la inceput pt sambata .............. Ok vb diseara . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2012 Vine cineva cu copiii? Am veni si noi cu fetita (8 ani), daca ar avea cu cine sa se joace. Si atunci am mai avea si noi 2 locuri disponibile in masina. Nu pot veni diseara la Victoriei. Pana la urma, care sunt optiunile? Sambata, Duminica, sau Sambata+Duminica? Avem unde ramane acolo? Ti-am raspuns pe privat. Oricum, ne auzim diseara la un telefon. Bea ............. pe mine unde ma " clasezi " eu am optat de la inceput pt sambata .............. Ok vb diseara . Am uitat, scuzele mele. Pana acum: Sambata: Beatrice, Alex, Dan, Magda, Mihaela, Victor Duminica: Sei, Halogen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Ca sa te las fara carnet trebuie sa te alerg cu o vaca ca asta din poza .......cu a mea de acum nu prea sunt sanse ca nu se vede numarul. ....... sti tu de la lant Uite dovada ca ajung si eu sa calaresc un RT Sa i-ti ajute Dumnezeu sa intri in clubul posesorilor de BMW din Ro ,nu vei regreta sper , cat despre numarul rasucit si murdar astea sunt pt copiii cine vrea sa te faca la plastic si se mai si pricepe astea este foarte usor pt ei .................. Bafta ...............si poate te vedem sambata cu ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 bre ... care este doritori de mers calare pana acolo eu va zic de pe acuma(tocmai ce m-am intors de la Buftea) ... vai de cucurile noastre daca nu iese soarele am imbulinat-o. Sincer e frig al` dreacu. Poate pe aci local(prin bucuresti) mai mere de o tura, da in afara unde e "open space" iti ingheata si sufletu in tine(mucii nici nu mai zic) Deseara o sa vin calare si vedem ce si cum. PS: eu nu sunt friguros de fel ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigivarga Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 La mine sta sa ploua..sper sa nu. Pe la ora 12 mirosea a zapada. Inca nu m-am decis cu mersul, so... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 are you ready to rumbleeeee .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Tot varianta conservei pare mai ok. Din pacate noi nu reusim pt ca maine dim la 4 plec la Cluj. Distractie placuta pt toata lumea.... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 n-am crezut.13 pagini pt o tura la Tg ? tareeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Asa este daca se leaga prietenii.....daca este pasiune si exista si prietenie intre cei prezenti....iese bine si la iesire si dupa , in planificarea altei ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 asta e frumos, dar de invartit roata era vorba nu de " in timpul liber". deci, transfagarasan cineva maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Foxule hai la Sibiu pe Valea Oltului, te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate