pompiliu Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Sal la toata lumea si La muti ani . Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva ?Cam cat costa cutia mare de sus [top-case] de la un bmw r 1200rt . am gasit la Gemanica un 1200 dar nu are cutia de sus . Banuiesc ca numai la bmw se poate comanda . Multam frumos , vik55 . ieftin 700 euro glumesc dar atat costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 saluti si la multi ani!eu zic ca poti sa pui ce cutie vrei tu acolo. ar merge o givi maxia 55 E55 MAXIA Monokey Topcase Capacity: 2 Helmets Size: W 590 mm, H 320 mm, L 480 mm Volume: 55 Litre max. Load: 10 kg asta ar costa pana in 300 euro. dar bineinteles ca sunt o groaza de variante. La astea( fata de cele originale BMW),trebuie sa stai toata ziua cu cheia pe ele,ca sa le inchizi si sa le deschizi iti trebuie tot timpul cheia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norrina Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Noua este 550 euroi. Atunci cand o comanzi la BMW dai si seria sasiului si iti vine potrivita cu cheia de contact. La SH te mai faci cu o cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 ieftin 700 euro glumesc dar atat costa Adevarat ca e scumpa,dar nici chiar 700 eur nu costa @norrina e mai aproape de adevar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Multam la toata lumea am prins ceva la bmw un fel de oferta au inceput sa mai stea si ei de vb asupra pretului... total 530 original normal . Vik53 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Deci , cum spuneam in postul asta s-a ajuns si in Europa. Mobra mea a fost chemata pentru "modificari". Am descoperit plicul abia ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Mobra ta nu are cardanu ca la 1200? Despre ce e vorba mai exact in recall? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Mobra ta nu are cardanu ca la 1200? Despre ce e vorba mai exact in recall? E cardanul in oglinda. Nu stiu despre ce este vorba. Scrie in scrisoare ca o sa mi se zica acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 De ce nu e bine s aincalzesti un boxer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 dupa cate observ s-a aprins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Nu, e aceeasi motocicleta. L-a lasat mergand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Nu, e aceeasi motocicleta. L-a lasat mergand... Si s-a dus sa faca autostrazi in Romania,sau ce-a facut cat timp motorul ala mergea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 ai ma terminsti o sa vada harea si iar o baga pe aia cu cate trebuie sa schimbi in garantie la un BMW daca la mai lasat si in garaj fara pic de aer.... nu au si motoarele astea un senzor de protectie sa ia contactul cand temp motorului e dusa in campi? sau o au cel 1200? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 nu au si motoarele astea un senzor de protectie sa ia contactul cand temp motorului e dusa in campi?sau o au cel 1200? Incerci tu si ne zici? Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Ianuarie 13, 2011 Share Postat Ianuarie 13, 2011 ai ma terminstio sa vada harea si iar o baga pe aia cu cate trebuie sa schimbi in garantie la un BMW daca la mai lasat si in garaj fara pic de aer.... nu au si motoarele astea un senzor de protectie sa ia contactul cand temp motorului e dusa in campi? sau o au cel 1200? Si nu cumva ai vrea ca acel senzor sa-ti ia contactul cand esti TU intr-o depasire pe dunga continua,in panta,in apropierea unei curbe,pentru ca asa a considerat el,ca "temp motorului e dusa in campi"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Si nu cumva ai vrea ca acel senzor sa-ti ia contactul cand esti TU intr-o depasire pe dunga continua,in panta,in apropierea unei curbe,pentru ca asa a considerat el,ca "temp motorului e dusa in campi"? DACA AR FI ACEL SENZOR CARE SA TAI GAZUL CU SIGURANTA AR FI LEGAT UN CALCULATOR CARE I.AR COMUNICA CA PROSTUL DE STAPAN E CU MOTORUL IN MISCARE ..CUTIE..VITEZOMETRU...ABS..ETC SI SINCER CAND ESTI PE EA SI VEZI CA LINIUTELE SUNT LA MAXIM SI ITI IESE FUM DINTRE PICIOARE TE MAI OPRESTI SI TU SA ITI IEI TEMPERATURA LA ...OOOO SAU TU RAMAI BLOCAT PE ACCELERTIE IN CURBA IN PANTA DEPASIND PE LINIA CONTINUA NE" SIMTIND FOCUL DINTRE PICIOARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Ianuarie 14, 2011 Share Postat Ianuarie 14, 2011 Deci , cum spuneam in postul asta s-a ajuns si in Europa. Mobra mea a fost chemata pentru "modificari". Am descoperit plicul abia ieri Si pe mine m-au chemat.. Mi-au schimbat nu stiu ce tija de la suspensia spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 15, 2011 Share Postat Ianuarie 15, 2011 si mie o tija cam de 15 cm care arata ca un os si e folosita cand " se intinde motorul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 nu se vede deloc ca le ar bate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba_bmw Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Salut, Am nevoie de manere pentru un BMW R 1100 S din 1999. Daca stie cineva de unde pot lua,in afara de un dealer BMW unde sunt foarte scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) Salut, Am nevoie de manere pentru un BMW R 1100 S din 1999. Daca stie cineva de unde pot lua,in afara de un dealer BMW unde sunt foarte scumpe. Daca se potrivesc cu alea de k1200rs am eu 2 normale , ca am pus incalzite + unul incalzit de stanga. Intereseaza-te si da-mi pm Editat Ianuarie 16, 2011 de varugica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Am si eu 2 mansoane de guma, daca la alea te referi. Mi-au ramas de cand am pus manere incalzite pe GS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba_bmw Postat Ianuarie 17, 2011 Share Postat Ianuarie 17, 2011 Si ale mele sunt incalzite. Nu stiu daca se potrivesc dar o sa caut. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3K27PeDE4Ww http://www.youtube.com/watch?v=SlFQ-gKf8tI http://www.youtube.com/watch?v=jVsLTpU5Uyc http://www.youtube.com/watch?v=rB4qFG31Yb8 http://www.youtube.com/watch?v=rB4qFG31Yb8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate