Beatrice Postat Octombrie 7, 2013 Autor Share Postat Octombrie 7, 2013 Ieri am fost pana la Sighisoara si acolo ajunsese temperatura pe la 18-19 ))) Sa nu-ti bagi unghia in gat ca esti in masina la temperaturile alea? Oricum, ne vedem la 09.30, plecam la 10.00 si ar trebui sa fie mai ok cu temperaturile... Revin si cu locul exact de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiz Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Care-i grupul ala pe feisbuci ca nu-l gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 9, 2013 Autor Share Postat Octombrie 9, 2013 Ti-am dat eu adresa pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Fatuca, daca organizezi ceva, da un semn si astora mai in "etate", care n-au cont pe face... Vreau si eu plimbarica, daca ma luati bineinteles. Sunt si eu dornic precum catelul ciufulit din reclama Germanos, parca. "Plimbare ?!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 14, 2013 Autor Share Postat Octombrie 14, 2013 Haha )) tocmai ce ne am intors de la sinaia. Esti al treilea care se ia de mine in ultimele 2 zile )) Lasa mi pe pm nr tau si numele si ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 Se anunta, totusi, vreme faina la sfarsit de saptamana. Nimic, nimic ? Sa vedem ce o fi pana atunci. Cineva propunea o "mare". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 16, 2013 Autor Share Postat Octombrie 16, 2013 Cine propunea o mare? Eu din pacate mi-am cam paradit niste nervi nu mai pot folosi cum trebuie picioru' stang. Deci moto, doar cu chinuri si daca merita intr-adevar. Vedem cum e vremea si daca este frumos facem o tura scurta pe langa Bucuresti, pe la Troita (~100 si ceva de km)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Hei, Please add me to the group. ca sa zic asa. Eu am drum sambata la Ruse (pranzul la Happy ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 18, 2013 Autor Share Postat Octombrie 18, 2013 Maine ne vedem la 13 in victoriei si facem o tura mica de vreo 100 si ceva de km, pe la snagov. Pe seara la 18-18,30 ne vedem in club/pub katerinka. Cautati si voi pe net unde e. Sau dati.mi un tel 0724.467.113. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Hop si io! Parca va intalneati in parcarea din centrul Pietei Victoriei, nu? Ora de intalnire este minunata, dorm si eu mai mult, am niste restante... Este de cautat trasee prin padurile din jurul Bucurestiului, Snagovul fiind o idee buna. Parca prin padurea Baneasa sunt niste poteci de asfalt, daca le stie cineva. Ne vedem maine. O seara placuta tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 18, 2013 Autor Share Postat Octombrie 18, 2013 Prin snagov este un traseu numit si cheia mica. Prin padure pe la caldarusani. Traseele alea de care zici tu cted ca sunt inchise circulatiei. Dar vedem maine si daca e mergem si acolo. Ne vedem in parcare la victoriei la 13. Peseu pt cunoscuti: nu, de data asta nu mai intarzii ca vin direct de la scoala. Am ajuns sa anunt cand NU intarzii. ))) Poate ne oprim si pe malu lacului sa o ardem putin romantic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Voiam sa pomenesc maine de zona Caldarusani dar vad ca mi-ai luat-o inainte. Faina idea cu lacu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 A-ti mai stat duminica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 21, 2013 Autor Share Postat Octombrie 21, 2013 Am mai stat la soare, la o barfa, o maslina. Visam la iesirile de weekendu' viitor daca e mai frumos, la alea de anu' viitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Se anunta vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 23, 2013 Autor Share Postat Octombrie 23, 2013 Da... facem o tura Cheia-Poiana Bv. Am facut topic: /index.php?/topic/704192-cheia-poiana-bv-2610/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate