stilgar Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 oooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkk hai maine- sambata ora 10 - 10.30 plecam? o luam spre cheia........ mergem pana ne oprim ca sa ne intoarcem pana acum suntem 3 : io, Alexx si monitz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 ba vin si eu cu Uralul solo. E prematur sa spui ca va fi ultimul drum, sper . Pe acolo nu ninge? Vin cu atasul si plec mai devreme . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 (editat) Grupu' de la ora 8 in ultimul timp s-a cam transformat in Grupu' de la ora 10-12! Daca stiti voi din surse sigure ca nu e zapada pe la Cheia, I'm in. La 10 la Arc? P.S. Ultimul drum?? vrei sa zici ultimul drum la Cheia luna asta, right? Editat Noiembrie 10, 2006 de atw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Buey, nu veniti si voi spre Dealu Negru? Se pleaca la 11 tot de la Arc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 ray voi sunteti grupul turbo noi mergem low rider atw sure thing la 10 la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Io va astept cu un autocar de 58 de kinderi la Gura Diham Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Ar fi tentant, dar am vazut acum la teveu cum se asezase zapada pe valea prahovei...Ma gandesc ca norii se plimba si nu am echipament adecvat. Oricum va doresc asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Salut!...pana la Cheia m-as baga si eu...pe la cat ajungeti in Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 pe la 11.15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 ajungeti la 11:15 daca va tracteaza alexxx pe toti poate... daca intalnirea e la 10, plecarea e la 10 juma... pana se trezeste lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 aia care tremura acasa sa nu posteze asta e drum de satanisti bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 hmm maine am treaba toata ziua da ma plimb eu duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Ce A Mai Ramas Din El !ultimul Drum Va rog eu sa schimbati titlul topicului, e macabru rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 10, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2006 pai cum sa-l schimb? io am scris ultimul drum de anu asta da a iesit ..............asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 Intra in modificare primului post, sau daca nu te lasa, roaga un moderator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 corect... si eu am zis asta... satanisti satanisti, da pana cand? stilgar, deschide'ti mobilu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Noiembrie 11, 2006 Share Postat Noiembrie 11, 2006 Sunt poze ...destule da sunt la "imagini din excursiile pe 2 roti"...va descurcati voi La Cheia...via Scorteni , Care Cheia??????????...vi se pare ceva compromitator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 buhuhuhuhuhuuuuu ura ne-am intors cu bine putin frigutz dar pozele e graitoare. n-a fost ultimul drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate