foxbat Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2013 La multi ani marite. Clar nici eu nu vreau la cort daca suntem mai multi daca ma duc singur , cort scrie pe mine pleacarea undeva pe vineri ( 14 iunie ) , stat de voie cel putin pana pe 22- 23 iunie. ce zici ? varaderim ? @ianachim - mane, sezi bland, nici eu nu merg pe ideea de cort daca mergem in grup. am pomenit de el ca si varianta , poate ca in perioada aia mai merge lume si e loc de toate buzunarele. asta ar fi drumul dupa ce intri in grecia egnatia odos autostrada iar de la ioanina mai ai de coborat spre prevetza si de acolo prin tunel subteran pe sub mare intri pe insula tu mi strici zen-ul ma gandescm sa ne ratacim un pic 1. ce are forumul de nu merge ? sau doar ma mine ieri n-a fost ok ? 2. am gasit cazare, daca ne strangem mai mult de 6 ( 3 camere duble ) scadem sub 30 e / camera 3, plecarea pe 14 iunie, intoarcerea cel devreme pe 23 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 daca mai e loc printre cei 3 sau 6 as veni si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 daca mai e loc printre cei 3 sau 6 as veni si eu. eu acum lucrez la rezervarile de cazare, vezi mai sus. pana la sfarsitul lunii trimit banii acolo . daca mai este lume interesata ziceti ca iese mai ieftina cazarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 eu acum lucrez la rezervarile de cazare,vezi mai sus. pana la sfarsitul lunii trimit banii acolo . daca mai este lume interesata ziceti ca iese mai ieftina cazarea. am fost in 2011, dar cu familie si masina. preturile destul de mari la mincare, portiile cam mici, fata de alte locuri din grecia. plajele neingrijite, dar salbatice, fara facilitati. nimeni nu stringe mizeria, dar locul de parcare costa 3~4 euro. cazarea ok, mai toate pensiunile/hotelurile au piscina proprie. per ansamblu, compromisul e slab pozitiv, sincer nu cred ca as mai bate drumul pina acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 mulutmesc, eu am alta opinie dupa discutii + reviewuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 eu acum lucrez la rezervarile de cazare,vezi mai sus. pana la sfarsitul lunii trimit banii acolo . daca mai este lume interesata ziceti ca iese mai ieftina cazarea. eu sint hotarit, vin. cind vrei iti transfer/dau avansul. multumesc pentru organizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 am fost in 2011, dar cu familie si masina. preturile destul de mari la mincare, portiile cam mici, fata de alte locuri din grecia.plajele neingrijite, dar salbatice, fara facilitati. nimeni nu stringe mizeria, dar locul de parcare costa 3~4 euro. cazarea ok, mai toate pensiunile/hotelurile au piscina proprie. per ansamblu, compromisul e slab pozitiv, sincer nu cred ca as mai bate drumul pina acolo. in ce perioada a anului ai fost? eu am ajuns acolo la final de IUNIE si nu am gasit plaje murdare intradevar am fost diar pe 3 unde erau sezlonguri insa nu pentru plajele amenajate m am dus preturile nu erau nici explodate nici mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 eu sint hotarit, vin. cind vrei iti transfer/dau avansul. multumesc pentru organizare cand doresti , te rog sa mi dai pe PM nr de persoane / camere si orice alte detalii mai crezi ca le pot rezolva. Sa vina varaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Am fost cu cortul. Am stat in campinguri [nu e pe gustul meu prefer salbaticia] . Campingurile umbrite, curate cu tot ce-ti poate dori sufletul [frigider masina de spalat wifi] am primit si reduceri ca eram grup 4 mobre 5 oameni. Daca te duci neaparat sa inchiriezi o barca sunt plaje bestiale la care n poti ajunge decat pe apa si nu ma refer doar la cele de pe insule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 9, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2013 (editat) salut da, chestie e ca daca pui un cort sau iei o camera de 2 - 3 persoane , din timp, diferenta e mica ma rog, campatul" wild" e alta chestie. , faina multam de pontul cu barca, I will Editat Ianuarie 9, 2013 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 in ce perioada a anului ai fost?eu am ajuns acolo la final de IUNIE si nu am gasit plaje murdare intradevar am fost diar pe 3 unde erau sezlonguri insa nu pentru plajele amenajate m am dus preturile nu erau nici explodate nici mici in septembrie. plajele din partea de apus a insulei, porto katsiki, egremni, gialos, katisma, erau pline de mucuri, sticle, pet-uri neridicate. lipsa orice facilitate gen wc... in schimb, in septembrie, lume putina, mare cu valuri bestiala. asta ca +. eu nu vreau sa conving pe nimeni de nimic, doar mi-am zis o parere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 18, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2013 pana la sfarsitul lunii Ianuarie termin cu revervarile de cazare. So , reminder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 care e treaba cu rezervatul si plata in avans ? prin booking.com se pot rezerva camere fara avans si drept de renuntare cu 48 h inainte de check-in ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2013 salut,. pai ma gandeam sa le fac concurenta . ne ajuti cu o oferta ok acolo te rog prin booking? Esti interesat sa mergi acolo in perioada mentionata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 ne ajuti cu o oferta ok acolo te rog prin booking? Cand mai vad cate un "calator" d'asta care nu stie de Booking ma duce cu gandul la o secretara care nu stie ce-i aia sa trimita un mail. http://tinyurl.com/atlrup5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2013 Cand mai vad cate un "calator" d'asta care nu stie de Booking ma duce cu gandul la o secretara care nu stie ce-i aia sa trimita un mail. http://tinyurl.com/atlrup5 multumesc diego.mi ai facut ziua cu postul tau. ps tocmai m am intors de la targoviste:. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Salut Foxule, din pacate mi se pare cam mult pana la Lefkada, eu ma gandeam la un Thasos - 8-9 ore, mult mai aproape, mai putina autostrada, aceleasi conditii : clima, mancare, mare, preturi. In legatura cu rezervarile putem detalia pe pm. Nu-ti strica ziua din cauza unor comentarii inutile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 (editat) Salut Foxule, din pacate mi se pare cam mult pana la Lefkada, eu ma gandeam la un Thasos - 8-9 ore, mult mai aproape, mai putina autostrada, aceleasi conditii : clima, mancare, mare, preturi. In legatura cu rezervarile putem detalia pe pm. Nu-ti strica ziua din cauza unor comentarii inutile...da mi voie sa te contrazic lefkada NU.I THASSOS nu ai asa ceva pe thasos... Editat Ianuarie 19, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 19, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2013 Salut Foxule, din pacate mi se pare cam mult pana la Lefkada, eu ma gandeam la un Thasos - 8-9 ore, mult mai aproape, mai putina autostrada, aceleasi conditii : clima, mancare, mare, preturi. In legatura cu rezervarile putem detalia pe pm. Nu-ti strica ziua din cauza unor comentarii inutile... multumesc am deja 3 ture de thassos cum sa mi stric ziua glumesti ? mi a placut tare , really da mi voie sa te contraziclefkada NU.I THASSOS nu ai asa ceva pe thasos... bai asta, banneaza -te singur ca mor de invidie cand vad pozele tale si ..ma uti in calendar.. Ok, rezum ca s-a dat in offtopic. - plecare in insula - iunie.durata - 10 zile ( incepnad de vineri pana urmatoarea duminica ) cazarea - la pensiune, 30 e camera dubla. daca ne adunam peste 4 camere s-ar putea sa iasa si mai jos. Personal la sfarsitul lunii ianuarie voi inchide rezervarile (daca mai sunt doritori ) si trimit avansul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 da mi voie sa te contraziclefkada NU.I THASSOS nu ai asa ceva pe thasos... Daca vreti sa vi se aprinda beculetele de tot ( peisaje de vis, drumuri bestiale pt. 2 roti, etc. ), cautati coasta Amalfi - de la Salerno la Napoli sau invers ! Insulele grecesti sunt in mare, cam la fel (sigur ca sunt diferente ! dar nu sa cazi pe spate ). Parerea mea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 (editat) Nu uitati masca, snorkle si labe daca vreti papica proaspata(primus si tigaie sau gratar). Anul trecut, in Rhodos si Creta, am prins 2-3 caracatite zilnic. That's good eating! Puteti cotiza sa luati un harpon ieftin...50 eur. Chefalii si limba de mare sunt la ordinea zilei, dar trebuie ceva practica. Editat Ianuarie 20, 2013 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 20, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2013 Daca vreti sa vi se aprinda beculetele de tot ( peisaje de vis, drumuri bestiale pt. 2 roti, etc. ), cautati coasta Amalfi - de la Salerno la Napoli sau invers ! Insulele grecesti sunt in mare, cam la fel (sigur ca sunt diferente ! dar nu sa cazi pe spate ). Parerea mea ! e ok, am inteles, multumesc, on topic pls Nu uitati masca, snorkle si labe daca vreti papica proaspata(primus si tigaie sau gratar). Anul trecut, in Rhodos si Creta, am prins 2-3 caracatite zilnic. That's good eating! Puteti cotiza sa luati un harpon ieftin...50 eur. Chefalii si limba de mare sunt la ordinea zilei, dar trebuie ceva practica. ia te de mana cu ianachim si basti de aci, voi chari vreti sa plec acum acolo thxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpion_girl Postat Ianuarie 25, 2013 Share Postat Ianuarie 25, 2013 Salutare, Noi am fost in Lefkada in septembrie 2012, cu masina pana acolo, dar pe insula ne-am inchiriat motocicleta.Asa ca cu drumul pana acolo, nu va pot ajuta Peisajul este superb .Nu se compara cu Grecia continentala.Am plecat doar cu GPS,fara nimic programat , dar era septembrie.Cazari pe la 25-30 euro/camera in pensiuni pe plaja aproape.In iunie cand vreti sa plecati e deja mai scump... Drumurile nu sunt alunecoase pe unde am fost noi(adik toata insula).Am strabatut-o si pe coasta estica si pe cea vestica , si transversal.Curbele sunt curbe,nu ce avem noi. Plajele le-am gasit curate,cam virgine,ce-i drept fara wc,dar sa fim seriosi ca era ditamai marea.Oricum un albastru azuriu foarte frumos.Plaje si cu nisip si cu pietricele,dar nu te deranjeaza.Sezlonguri de inchiriat (2buc)+umbreluta-5 euro.Oricum sunt libere toate asa ca se poate merge si cu prosopul . Mancarea la terase e mai scumpa ca la noi , si berea la fel. EX:2 buc piept de pui la gratar+cartofi pai+salata greceasca+paine+2beri la halba=29 euro , la terasa exact pe malul marii.Te saturi,dar e mai csump ca la noi. -portie de lasagna -10 euro -pizza -8-12 euro -gyros pita(shaworma)- 3-4 euro -bere la halba sau la sticla - 3.5 euro Si mancarea din supermarketuri este putin mai scumpa,dar de ex in Nydri au si magazin gen Carrefour,unde se gasesc mai ieftine.Noi am avut cu noi si mezeluri si legume si conserve si am mancat boiereste. Noi am fost si in Agios Nikitas care e genul de statiune rustica si de relaxare,foarte frumos golfuletul,Iar daca vreti sa mancati acolo , exista o taverna si cu meniu in romaneste.Proprietara e din Moldova. Am mai stat si in Nydri , genul de statiune partial rustica,partial aglomerata.Este si port. Daca ajungeti pana acolo si vreti , va recomand sa mergeti cu vaporasul o zi intreaga-30 euro/pers.Se numeste Odyseea si e gen corabie de pirati.Va plimba toata ziua.va lasa sa inotati in pestera deschisa, mergeti pe o plaja proprie si va servesc cu frigarui..salata vin..suc...cat puteti duce...si se sta la plaja ...Plus altele.Merita plimbarea din plin. PLaje pe care am fost si sunt ok:Agios Nikitas,Kathisma,Egremni,Porto Katsiki. PLajele sunt superbe din punct de vedere al ne-cocalarimii si al apei. M-as duce daca as putea maine. Asta este parerea mea strict personala , si daca pe cineva ajuta aceste detalii e ok, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 25, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2013 multumesc pentru poveste, o sa tin cont de sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 (editat) @scorpion_girl cat costa inchirierea si ce motoare sunt disponibile? Editat Ianuarie 27, 2013 de Enduristul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate