cnairda Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 @adrian sunt la mymoto super reduceri la arai.. am vazut viper gt la 250 de euro la ei, zic asta pentru ca signet-ul e predecesorul lui.. eu zic ca mai bine de atat nu prea ai ce sa-ti iei. personal mi-am luat arai-ul pentru shell shape.. am incercat putin xr1000 al lu cnairda si nu-mi venea bine, era prea rotund. pe urma am citit ca viper-ul e pt cap oval si cand l-am pus pe cap mi-a venit PERFECT. acu, dupa cateva luni mi se pare ca as vrea sa fie putin mai fix pe obraji/laterale maxilar. ma strange bine dar as vrea sa fie si mai fix. cat despre cauciucul ala, daca si tu ai zis ca e cam veche casca, e clar de ce s-a dezlipit. totusi, ai idee cand e produsa? banuiesc ca nu ai de gand sa o porti peste termenul ala de 5 ani dat de arai. a mea e produsa prin 2009 decembrie si oricum nu ma gandeam s-o tin mai mult de 2-3 ani. @verssatu si sebaa: eu nu ating protectia de vant dar sigur am barbia mai in spate decat majoritatea.. poate nu-i un inconvenient asa mare, nu cred ca-ti rupe maxilarul daca dai frontal in ceva.. clona lu cnairda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 ma, la 300 de ron a fost pomana, eu mi-am dat bonusul de paste pentru viper.. subscriu total la faza cu forma si marimea la arai comparat cu alte firme.. cu asta se lauda si ei, ca fiind mai compacte si cu o forma cat mai fina reusesc sa ia mai bine impactul in freza.. ce mi se pare mie cu adevarat misto la ei sunt aerisirile din viziera. eu simt cum imi ingheata fruntea cand le deschid desi conteaza destul de mult cum iti tii capul relativ la orizontala. clona lu cnairda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 (editat) Am avut si eu un Arai Maverick (modelul anterior de Signet, cred) si am patit-o si eu cu cauciucul ala de la baza gatului ))). Acum am un Viper GT. Zici ca stau cu capu'-n perna Editat Iunie 21, 2012 de alexgrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 Se dezlipise cam 80 %. Inca mai statea oarecum... Nu l-am mai lipit pentru ca dupa cateva zile am prins o lichidare de stoc la Arai si mi-am luat casca asta noua la juma' de pret. Si pe mine m-a cam scarbit cand s-a rupt mult prea usor mizeria aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 22, 2012 Share Postat Iunie 22, 2012 ma, la mine pare solida, si cam bag dejtu sa trag de chinbar deci ar avea cum sa cada si la mine. @adrian baga o fuga la un bricostore sau ce ai prin zona si cauta-ti lipici pt cauciuc si plastic. o sa iasa cum trebuie. clona lu cnairda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 are da e altu la fiecare firma care produce lipiciuri.. citeste pe el sa fie pt ce-ti trebuie.. unu care merge la peticit jucarii ar fi perfect.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 Am pus poze, ca sa intelegeti despre ce e vb.... @ Crazy Fu.ck, cat vrei pe viziera aia iridum>? zi ca ai o poza cu ea? ( e G type? merge pe Signet GT) ? o sa vad cand am drum la iasi, si am sa o iau, sau daca mergi la G Humorului, poti trece sa o vezi. pretul nu stiu. ramane sa vorbim de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 viziera e aici in tara acum si daca vin la iasi ti-am zis ca ti-o aduc. viziera e ca noua. si da bine pe casca gri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 astora nu le sta mintea pe loc deloc. helmet removing hood Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Salut, Un prieten si-a rupt Side Pod-ul stang al castii lui Arai RX7 Corsair ( merge si de pe Chaser etc ) si are neaparat nevoie de el sau de o pereche, indiferent de culoare. Stie cineva de unde se pot lua? Sau are cineva de vanzare or something? Multumesc anticipat. http://i.ebayimg.com...JO,-g~~0_35.JPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 vezi in topicul de discutii despre echipament, la casti, e un thread despre ARAI. e un tip acolo judas_iscargot parca. aduce piese de arai. spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 am patit-o si eu la un Chaser. si am prins-o cu un bold. defapt era rupta urechea de pe casca nu capacul asta. cred ca la vreo 150lei te ajunge setul. tin minte ca am vrut eu sa cumpar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 (editat) salut, si eu am rupt la un Viper GT. Rezolvarea? Cautat Arai romania pe google: http://www.araihelme...10/953/romania/ Am sunat, m-am conversat cu o doamna draguta, a doua zi aveam placutele la birou. Pret: 35RON plus curier. Iesi la pretul de ebay dar le ai maine acasa. Recomand celor care le prind cu ace/bolduri sa investeasca 10 dolari in siguranta personala later edit: scuze, credeam ca este vorba despre "side pods" adica chestiile de dedesubtul urechilor (alea se numesc base plates si vin la set). Sigur gasesti acolo si urechi, nu stiu cat costa. Editat Noiembrie 15, 2012 de dexxter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slick_X Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Ce parere aveti despre aceasta casca?? Pro/ contra Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Pro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Arai in general sunt casti bune. Quantum F e o casca destul de buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torreto Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Excelente!!! Am doua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rider111 Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 (editat) am si eu una, isi face treaba. Editat Februarie 21, 2013 de rider111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 am combinat si celalat topic legat de Arai Quantum F si l-am facut PINNED. pe viitor voi face si alte topicuri de baza(PINNED) cu celalalte marci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 Care model Arai are dimenisunea exterioara cea mai redusa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 11, 2013 Share Postat Aprilie 11, 2013 nu stiu ce sa zic in cazul asta. toate castile au un standard. la ce te intereseaza asta? ca eu nu far rostul dimensiunii exterioare, decat in cazul unei ambalari. totusi cred ca Chaser e mai mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 nu stiu ce sa zic in cazul asta. toate castile au un standard. Ca sa nu arat ca o portocala pe o scobitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 hai maaaa. pai nu gasesti casca mica. pune si tu un halat mai mare pe tine nu ar trebui sa te intereseze asta. ci altele la o casca. depinde de tine, dar eu recomand Chaser sau RX7... le am pe ambele si nu nu ma pot plange de ele. cel putin de RX7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPauL Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 nu ar trebui sa te intereseze asta. ci altele la o casca. depinde de tine, dar eu recomand Chaser sau RX7... le am pe ambele si nu nu ma pot plange de ele. cel putin de RX7 Sa stii ca am probat chaser V azi si pana acum e cea care se potriveste cel mai bine bostanului meu. Desi omu de la shop imi tot spunea ca e mai mult orientata spre racing. Imi pare rau de xr 1100 ca nu imi vine bine.Are pret decent insa M imi pare prea relaxata iar S ma strange in partea superioara. Iar ca sa revin la subiect, am probat si S2 de la Schubert si are dimensiune exterioara imensa, comparativ cu aceeasi marime de la alt producator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Schubert-ul stiu ca e mai bostanos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate