Leon Postat Marți la 09:57 Autor Share Postat Marți la 09:57 Intra un profesor cu o banana in mana la scoala si zice: - Copii, astazi o sa va invat cum se pune prezervativul pe penis! Se pune pe scaun si zice: - Dar stati sa mananc si eu banana asta, ca nu mi se scoala pe stomacul gol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Marți la 13:50 Share Postat Marți la 13:50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat 16 ore în urmă Autor Share Postat 16 ore în urmă Tovarăşul Ceauşescu se întoarce dintr-o vizită efectuată în Africa de Sud. Curioşi, ceilalţi îl întreabă cum a fost, ce a făcut acolo. -Cel mai mult mi-a plăcut la vânătoare de pliznoţi, în junglă. Toţi se uită lung. În cele din urmă, unul îşi ia inima în dinţi şi întreabă: – Nu vă supăraţi, ce sunt ăia pliznoţi? – Păi, seamănă cu oamenii, doar că sunt negri, stau în copac şi când îndreptam puşca spre ei strigau: please not, please not! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate