Leon Postat Mai 19 Autor Share Postat Mai 19 Intra un profesor cu o banana in mana la scoala si zice: - Copii, astazi o sa va invat cum se pune prezervativul pe penis! Se pune pe scaun si zice: - Dar stati sa mananc si eu banana asta, ca nu mi se scoala pe stomacul gol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Mai 19 Share Postat Mai 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Mai 21 Autor Share Postat Mai 21 Tovarăşul Ceauşescu se întoarce dintr-o vizită efectuată în Africa de Sud. Curioşi, ceilalţi îl întreabă cum a fost, ce a făcut acolo. -Cel mai mult mi-a plăcut la vânătoare de pliznoţi, în junglă. Toţi se uită lung. În cele din urmă, unul îşi ia inima în dinţi şi întreabă: – Nu vă supăraţi, ce sunt ăia pliznoţi? – Păi, seamănă cu oamenii, doar că sunt negri, stau în copac şi când îndreptam puşca spre ei strigau: please not, please not! Profesorul catre elevi: Bai, sunteti atat de proști, ca 90% nu treceti clasa! Bulă: hăhă, nici măcar nu suntem atâția... La 21.05.2026 la 10:17, Leon a spus: 2 in 1 :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Mai 23 Share Postat Mai 23 Un hoț de buzunare a fost lovit pe trecerea de pietoni de un motociclist care a fugit de la locul accidentului. Poliția vine repede, constată că omul e bine și nu trebuie trimis la spital și-l întreabă: - Ați reușit să memorați numărul de înmatriculare? - Nu, dar iată portofelul lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Mai 24 Share Postat Mai 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Luni la 05:32 Autor Share Postat Luni la 05:32 (editat) David Beckham se urcă intr-un taxi la aeroportul din Dublin. El observă că taximetristul se uita insistent la el in oglinda retrovizoare de vreo 5 minute. După 5 minute taximetristul ii zice: - Ok, măcar dă-mi un indiciu! David Beckham oftează și zice: - Am avut o carieră stralucită la Manchester United, m-am casatorit cu una dintre Spice Girls și am jucat de mai mult de 100 de ori pentru Nationala Angliei. Suficient? La care taximetristrul ii zice: - Nu, dobitocule. Unde mergem!? Editat Luni la 05:34 de Leon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Miercuri la 06:48 Share Postat Miercuri la 06:48 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Joi la 08:12 Autor Share Postat Joi la 08:12 Iubitul catre iubita prin SMS: -As face orice pentru tine. As trece prin foc, as trabate cele 7 mari si tari! -Oh, ce dragut! Vii la mine? -Nu, ca ploua! .............. Daca iesi seara sa bei 5 beri in oras, pentru majoritatea oamenilor esti alcoolic, dar in Vaslui, esti doar soferul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat 35 minute în urmă Share Postat 35 minute în urmă Noul model Ferrari, care este și primul automobile electric al companiei, vine cu o inovație revoluționară a sursei de energie care încarcă acumulatorul, energie practic gratuită și inepuizabilă dată de un generator rotativ cuplat direct la mormântul lui Enzo Ferrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate