Nechifor Solitaru' Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 (editat) Odihnească-se în pace ! Am crezut că e o glumă proastă pînă l-am sunat pe Trăncanu incredibil Îmi tremură mîinile pe tastatură ... nu vreau sa ma bag ca musca-n lapte,dar cine e tipul? tipul e cel din stînga imaginii Editat Februarie 2, 2013 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 nu pot sa spun ca desi am avut cateva contre(banale) cu el in ultimul timp, am primit si sfaturi de la el cu mult timp in urma, ba chiar sa-mi repare si sa testam motocicleta pe Dyno la el. nu am mai apucat din pacate. avea o gandire prea agera, daca ar fi putut ar fi reparat 100motoare odata si cu toate sa concureze. un om foarte ager care nu statea pe ganduri. Dumnezeu sa-l ierte. traiesti o viata inconjurat de riscuri si mori dintr-o banala prostie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Un om vesel, plin de viata si foarte pasionat de sporturile pe doua roti. A concurat in tinerete in Statele Unite, apoi a reprezentat Romania la motociclism viteza, a participat la competii nationale de super moto si enduro. A fost un om bun la suflet si un prieten adevarat. Odihneste-te in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 DE CE ? Ramanem din ce in ce mai putzini.......... DE CE OARE ? Ramanem din ce in ce mai putzini.......... Sa te odihesti in pace nebunule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 nu pot sa cred,fantastic,un om mai funny si mai de folos cand ai probleme,mai rar intalnesti. odihneasca-se in pace dragul de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceaxa Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 (editat) am fost acolo la 40 minute dupa accident...saptamana asta isi luase o masina si a vrut sa lucreze la ea,a ridicato pe cric si sa bagat sub ea..((( credem ca cricul a cedat si ia cazut masina pe piept ..pentru cine nul cunoaste ... Dumnezeul sa-l ierte. Editat Februarie 2, 2013 de serviceaxa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Ramas bun, Sabin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Deci luati aminte,pana si cei mai experimentati in ale...orice pot s-o pateasca din neatentie.Nimeni nu e infailibil!Lectia:Daca va bagati sub ceva greu care poate sa va omoare,asigurati-va ca aveti 2 sisteme de siguranta,nu unul singur (Cel mai concret si simplu in acest caz:o buturuga sau alt obiect ce poate sustine greutatea daca cricul cedeaza). Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Acuma este prea tarziu..odihneste-te in pace Sabin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 (editat) am fost acolo la 40 minute dupa accident...saptamana asta isi luase o masina si a vrut sa lucreze la ea,a ridicato pe cric si sa bagat sub ea..((( credem ca cricul a cedat si ia cazut masina pe piept ..pentru cine nul cunoaste ... Dumnezeul sa-l ierte. era singur in service? Editat Februarie 2, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
API73 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 pacaf,Dumnezeu sa-i ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceaxa Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 radeai cu el pana te durea maxilaru.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 cumplita moarte a avut...in 89 am patit si eu o chestie similara...faptul ca aveam 60kg si roata sub pivot m-a salvat..am scapat cu o usoara taietura(de la prag) pe burta...pana au ridicat masina de pe mine au trecut 10-15 min...dar...n-am murit...cei buni mor..nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l ierte! Acum imi dau seama ca murim atunci cind ne este scris! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceaxa Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 El a fost sabin prietenul nostru. Pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soro Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius ionut Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Odihneste-te in pace Sabin .Condoleante familiei si Dumnezeu sa va dea putere................fara cuvinte R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 R I P Sabin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bike me Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 R.I.P. ne-am cunoscut in Bikers la festivalul de film.O moarte stupida. Cred ca daca ar fi fost pus sa aleaga cum sa moara ar fi ales motorul si nu cricul ala blestemat. Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pimP Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Un baiat de nota 10000, intodeauna saritor in caz ca aveai vreo problema si un foarte bun sfatuitor .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeckO Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate